Resource icon

לוג של בנ'צר

אם אני מתחרה בשביל עצמי אז למה לי לבוא לתחרות בכלל? אני אעשה RM1 במכון ונגמר העניין. זה ברור מאליו שאתה מתחרה לא רק בשביל עצמך ושאם אתה עולה לבמה להרים משקל אתה עושה את זה כדי להראות לאחרים מה אתה שווה ולזכות בפרסים כדי שיהיה לך אחרי זה במה להתגאות.
יש הבדל בין לעשות rm1 במכון לבין בתחרות מול קהילה שלמה של מתחרים שמעודדים אותך ומפרגנים וגורמים לך להרגיש שלא התאמצת לחינם.
כי זו המהות של הפאוורליפטינג בארץ, לפי מה שאני ראיתי בכל אופן.
זו לא ממש תחרות, כי אתה לא תראה מישהו שמקווה שמישהו אחר ייכשל.
אתה תמיד תראה שמעודדים, תמיד.

אם אני ארים 180 כשאחרים מרימים 280 אז מי יסתכל עליי בכלל?
כל מי שמתעניין בענף.

אני רוצה שאנשים יזכרו את השם שלי וידעו מי אני
אתה חושב שמדובר כאן במינימום אולימפיאדה כנראה.
כולם מכירים את כולם, מה לעשות.. מדינה קטנה.

יש הבדל בין לעשות rm1 במכון לבין בתחרות מול קהילה שלמה של מתחרים שמעודדים אותך ומפרגנים וגורמים לך להרגיש שלא התאמצת לחינם.
כי זו המהות של הפאוורליפטינג בארץ, לפי מה שאני ראיתי בכל אופן.
זו לא ממש תחרות, כי אתה לא תראה מישהו שמקווה שמישהו אחר ייכשל.
אתה תמיד תראה שמעודדים, תמיד.
לעודד זה טוב ויפה, אבל אתה לא תעמוד עם מדליה על הצוואר כשאתה בפער של 100 קילו מאחורי התחרות שלך.
כל מי שמתעניין בענף.
אני לא מצליח להבין את ההגיון שלך. יש לך בנאדם אחד שמרים 180 קילו ובנאדם אחר שמרים 280 קילו. איך אחרי שראית את שתי ההרמות האלה אתה יכול להתרשם בכלל מההרמה הראשונה? זה הבדל של שמים וארץ.
אתה חושב שמדובר כאן במינימום אולימפיאדה כנראה.
כולם מכירים את כולם, מה לעשות.. מדינה קטנה.
אז אני רוצה שיכירו אותי בתור אחד שנמצא בטופ של הפווארליפטינג בארץ עם טוטאל מכובד.
חח בשנה האחרונה יצאת בלפחות 3-4 הצהרות אצלך בלוג שאתה פורש מעולם ה PL ושאולי זה לא בשבילך
אני בטוח שגם אתה היית יוצא בהצהרות דומות אם היית עובר 2 פציעות קשות בו זמנית שמשביתות אותך מכל ארבעת תרגילי הבסיס.
טוב עזוב אין לי כוח לויכוח הזה אנחנו סתם מספימים למרום את הלוג.
שכל אחד יתחרה מתי שבא לו גם אם הוא מרים 100 קילו.

לעודד זה טוב ויפה, אבל אתה לא תעמוד עם מדליה על הצוואר כשאתה בפער של 100 קילו מאחורי התחרות שלך.

אני לא מצליח להבין את ההגיון שלך. יש לך בנאדם אחד שמרים 180 קילו ובנאדם אחר שמרים 280 קילו. איך אחרי שראית את שתי ההרמות האלה אתה יכול להתרשם בכלל מההרמה הראשונה? זה הבדל של שמים וארץ.

אז אני רוצה שיכירו אותי בתור אחד שנמצא בטופ של הפווארליפטינג בארץ עם טוטאל מכובד.

אני בטוח שגם אתה היית יוצא בהצהרות דומות אם היית עובר 2 פציעות קשות בו זמנית שמשביתות אותך מכל ארבעת תרגילי הבסיס.

קודם כל גם אני נפצעתי ועד עכשיו לא יכול לעשות סקוואטים ולך תדע אם זה אי פעם יעבור ומתי.
שנית כל, כל מה שאמרת זה אחלה ואם תרצה מספיק ותשקיע מספיק אני בטוח שתוכל להגיע לקצה היכולות הגנטיות שלך ולהיות בין החזקים שבתחום בארץ, אבל קח בחשבון שכדי להיות בטופ, אתה תצטרך להיעזר ב"עזרים" . סביר להניח.

אני אישית ראיתי לא מזמן בחור בשם חנן (אולי אתה מכיר), שאומנם המשקלים שלו לא היו מהגבוהים לקטגוריה שלו אבל כשאתה רואה מישהו שמשקיע ונותן מעצמו על מנת לשבור שיאים אישיים שלו וגם מצליח, לא משנה מה המשקל זה מרשים.
אני לא מכיר אנשים שהולכים לתחרות עם משקלים נמוכים סתם בשביל הכיף.. לרוב זה יהיה מאהבה לענף ומרצון כן להיות חזקים יותר וכן לקבל מוטיבציה מהטובים יותר.

אני מסתכל על הדברים אחרת.. אם לא אז לא הייתי טורח לחשוב על להתמודד בכלל באפריל.
ולסיכומו של עניין, נסכים על זה שכל יתחרה מתי שבא לו גם אם הוא מרים 100 קילו. 😉

מקס לפי מה שאתה אומר אין לי או בעצם ל50 אחוז מהקהילה טעם להתחרות. כי אנחנו לא מרימים כמו הSHW אז את מי זה מעניין?

מקס לפי מה שאתה אומר אין לי או בעצם ל50 אחוז מהקהילה טעם להתחרות. כי אנחנו לא מרימים כמו הSHW אז את מי זה מעניין?
הכוונה שלי הייתה ביחס לקטגוריה שאתה מתחרה בה לא ביחס לכלל האוכלוסיה. למיטב ידיעתי אתה מתחרה ב13-15, אז לא מצופה ממך להרים את המשקלים של מלאניצ'ב

הכוונה שלי הייתה ביחס לקטגוריה שאתה מתחרה בה לא ביחס לכלל האוכלוסיה. למיטב ידיעתי אתה מתחרה ב13-15, אז לא מצופה ממך להרים את המשקלים של מלאניצ'ב
זה כבר משהו אחר.. יכלת להיות קצת יותר ברור

אני לא חושב שיש סיבה לקפוץ ב5 ק"ג בנפח, אלא אם כן הוא נורא קל.
ה 140 היה מתיש אבל היהיחסית קל
שבוע הבא 145 אםהגם הוא יהיה ככה אז 150 אם לא אז 147.5
מה ה RM5 האחרון שלך בסקוואט?
השיא לנפח סבב אחרון היה 142.5
ובss האחרון היה 160 ל5×3
למה לא להמשיך להתקדם ב 5? פשוט לאכול טוב עם הרבה חלבון
למה הרבה אוכל טוב לא יעזור עם כשלים

לא יודע איך זה בשבילך אבל לי הולך די טוב עם קפיצות של 5 בנפח דדליפט וסקוואט

לא יודע איך זה בשבילך אבל לי הולך די טוב עם קפיצות של 5 בנפח דדליפט וסקוואט
בסדר אתה זה אתה
לדעתי לקפוץ ל 155 נפח ו175עצימות יביא אותי למצב שאני יסיים את התוכנית עד שבוע 8 גג

בכל מקרה חשבתי עם עצמי לדעתי כשיסתיים הסבב הזה אני הולך לעשות עוד סבב
של טקסס ואד קואן עם קצת שינויים ויציב 135 בתור 1 RM המספרים נראים אחלה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית