כי ככה זה לרוב.למה אתה חושב ככה?
(לא ברמה העילית כמובן.) אני מדבר על מתאמן ממוצע.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי ככה זה לרוב.למה אתה חושב ככה?
לדעתי שבוע הבא סקוואט נפח 145 לאחרדיברתי איתך על הדדליפט. אל תשווה בין הסקוואט לדדליפט. לסקוואט יש את ההתקדמות שלו ולדדליפט את ההתקדמות שלו. לגבי הסקוואט תמשיך לתת התקדמות של 2.5 בשבוע לנפח ולעצימות עד שתתקע
סבבה אז לדעתידיברתי איתך על הדדליפט. אל תשווה בין הסקוואט לדדליפט. לסקוואט יש את ההתקדמות שלו ולדדליפט את ההתקדמות שלו. לגבי הסקוואט תמשיך לתת התקדמות של 2.5 בשבוע לנפח ולעצימות עד שתתקע
נשמע מעולה!לדעתי שבוע הבא סקוואט נפח 145 לאחר
סבבה אז לדעתי
שבוע הבא התקדמות אחרונה בסקוואט של 5
ואז חותך ל 2.5
ודדליפט עד סביב ה 180 אני ממשיך לעלות ב 5
אד קואן-שבוע 9
יום ה- אד קואן
פרס נפח -5×5 --75 prr היה קשה מאוד שבוע הבא 77.5 עם 5 שלשות
מקבילים עם משקל -5×2 -45 kg
מתח עם משקל-5×4- 22.5
טי באר-5-10×3- 40
בייספ עם מוט w - 5-8×4 +20 כל צד
הבעיה פה היא שלך שאתה קורה לתיאוריה שלי "תאוריית ריצה" כשאני קורא לתאוריה שלך "תאוריית התקיעה במקום".אני ממש לא תומך בתאוריית הריצה שנכתבה כאן מקודם, גם אני חושב שאין לך לאן למהר.
התקדמות מבוקרת זה דילואד של 4 שבועות ואז שבירת שיאים מהשבוע החמישי. לא דילואד של 7 שבועות ושבירת שיאים בשבוע השמיני. זאת לא התקדמות מבוקרת, זה בזבוז זמן.התקדמות מבוקרת זה הדבר הכי טוב שיכול להיות.
למה אתה קושר את העצות שלי לאגו? לא מדובר כאן באגו. מדובר כאן בניצול נכון של פוטנציאל המתאמן המתחיל. לדעתי מרום מסוגל לתת התקדמות שבועית ולהגיע לחמישיות דד של 200 קילו ויותר. יש לו פוטנציאל לזה וזה ברור. אבל הוא נתקע במקום כי הוא מתקדם לאט בתוכנית שלו, ובגלל זה כרגע המשקלים שהוא מרים יותר נמוכים משלי.האגו צריך להישאר בכניסה למכון, ואתה דווקא אחד שמתקדם די לאט ואז כשמגיע הזמן אתה מרים משקלים כבדים לשיאים כמתוכנן.
לדעתי הוא לא מתקדם בקצב שלו ויש לו לתת יותר מזה והוא גם מבין את זה בעצמו. אבל שוב, אני לא רוצה להתווכח על זה. כל פעם מדליקים אותי מחדש ומחזירים אותי לויכוח...תשחררו מהבנאדם הוא מתקדם בקצב שלו וככה טוב לו.
סומך עליו שיש לו את כל הידע בשביל לדעת כמה לשם על המוט
בקלות. במקום ללמוד למבחן גמר בפיזיקה שיש מחר נכנסים לויכוחים בLBS 😃@Tank בזבוז זמן?
זמן הוא אינסופי איך מבזבזים אותו?
כי הזמן שאתה חי הוא לא אין סופי. (בינתיים)זמן הוא אינסופי איך מבזבזים אותו?
תשובה אינפנטילית.הבעיה פה היא שלך שאתה קורה לתיאוריה שלי "תאוריית ריצה" כשאני קורא לתאוריה שלך "תאוריית התקיעה במקום".
אתה יכול להדגיש אותיות ולכתוב כמה סימני קריאה שאתה רוצה, זה לא הופך את הטענה שלך לנכונה.זאת עובדה שמרום חזק, בשביל בנאדם חזק כמוהו דדליפט של 160 קילו אמור להיות בדיחה. אם הוא לא יתקדם בקצב שצריך אז הוא מפספס את כל המטרה של הטקסס מת'וד -> כשמטרת התוכנית היא התקדמות שבועית במשקלי העבודה!!!
אם ה 160 היה קל, בדגש על קל - תתקדם בחמישיה.
לא קישרתי אותך לאגו, נתתי עצה כללית.למה אתה קושר את העצות שלי לאגו? לא מדובר כאן באגו.
נכון, בחודשים האחרונים הראית התקדמות מרשימה ומאידך גם נפצעת ועברת טיפולים כאלה ואחרים.אני חושב שהראיתי עם ההתקדמות שלי בחודשים האחרונים שאני יודע על מה אני מדבר
אני לא מתרץ כלום.חבל שאתה מחליט לתת תירוצים כמו "אין לאן למהר" ו"התקדמות מבוקרת" כדי לתרץ עבודה עם משקלים נמוכים וחוסר התקדמות.
סליחה מר טנק שהדלקנו אותך..כל פעם מדליקים אותי מחדש ומחזירים אותי לויכוח
מעולה זה אומר שאין בינינו ויכוח כנראה לא הבנתי אותך נכון 😃תשובה אינפנטילית.
אין לי שום תאוריה כאן, אלא המלצה להתקדמות לפי הקצב שמרגיש לו.
כמו שכתבתי- אם ה 160 הרגיש קל אז שיתקדם בחמישיה. אולי כדאי שתקרא יותר לעומק כי קריאה סלקטיבית כנראה היא לא הצד החזק שלך.
מעולה, אז גם כאן אין לנו ויכוח 😃לא קישרתי אותך לאגו, נתתי עצה כללית.
אבל האגו כנראה תופס מספיק מקום אצלך באימונים ובצורת ההתדיינות שאתה אוטומטית חושב שהתכוונתי לאגו שלך.
אז לא,
התכוונתי לאגו של מרום ושל כל מתאמן - בכללי.
הטענה שלי נועדה להראות שניתן להתקדם הרבה במשקלים אם מתכננים אימונים כמו שצריך. זה שנפצעתי לא קשור לצורת האימונים שלי. אני פשוט בנאדם שנפצע הרבה, ואין מה לעשות עם זה.נכון, בחודשים האחרונים הראית התקדמות מרשימה ומאידך גם נפצעת ועברת טיפולים כאלה ואחרים.
אז לפי הטענה שלך שכל מי שמתקדם מהר ומרים כבד יודע על מה הוא מדבר, זה גם עובד לצד השני?
צודק. זה ויכוח אידיוטי. אני פשוט רואה את המשקלים המטורפים שהוא מרים בלחיצות ובסקוואט וחושב לעצמי "איך הבנאדם הזה מרים כל כך מאט בדדליפט??" וזה גורם לי לחשוב שמשהו בהצבת המטרות כנראה לא בסדר.אני לא מתרץ כלום.
נתתי את העצה שאני מאמין בה למרום והוא יעשה כרצונו.
אני יודע שמרום חזק ולכן אם הוא מתקדם לאט יותר, אני בטוח שיש לו את הסיבות שלו.
כך או כך הוא יגיע למשקלים שהוא הציב לעצמו.
🙃סליחה מר טנק שהדלקנו אותך..
נשתדל שלא להרגיז אותך להבא. שחלילה לא תיכשל במבחנים בגללנו..
160 זה לא מעט🤬איך הבנאדם הזה מרים כל כך מאט בדדליפט??
מקס לא תככנתי כמה שבועות אני יעשה מצידי למשוך עד שבוע 20-30 שבוע ראשון היה התאוששות אחרי הסינגל קראתי לזה שבוע 1/מעולה זה אומר שאין בינינו ויכוח כנראה לא הבנתי אותך נכון 😃
הבעיה שלי הייתה שמלהתחילה הוא נתן דילואד ל140 קילו או משהו בסגנון כשהוא התחיל את הסבב של הטקסס.
מעולה, אז גם כאן אין לנו ויכוח 😃
הטענה שלי נועדה להראות שניתן להתקדם הרבה במשקלים אם מתכננים אימונים כמו שצריך. זה שנפצעתי לא קשור לצורת האימונים שלי. אני פשוט בנאדם שנפצע הרבה, ואין מה לעשות עם זה.
צודק. זה ויכוח אידיוטי. אני פשוט רואה את המשקלים המטורפים שהוא מרים בלחיצות ובסקוואט וחושב לעצמי "איך הבנאדם הזה מרים כל כך מאט בדדליפט??" וזה גורם לי לחשוב שמשהו בהצבת המטרות כנראה לא בסדר.
🙃
לפי איך שאני עושה דדליפט יש לי עוד 5 שנים טובותכי הזמן שאתה חי הוא לא אין סופי. (בינתיים)
בכל מקרה, לדעתי האישית יש תועלת רבה בדילואד, אבל כשאתה עושה דילואד גדול מדי אתה מעכב את ההתקדמות שלך. בכל מקרה, מה שנעשה נעשה, מאוחר מדי להתווכח על זה ועכשיו כמו שאמרת בעצמך, תפציץ בהתקדמות של 5 לשבוע עד שתתחיל לשבור שיאים 😃מקס לא תככנתי כמה שבועות אני יעשה מצידי למשוך עד שבוע 20-30 שבוע ראשון היה התאוששות אחרי הסינגל קראתי לזה שבוע 1/
אבל באמת התחלתי עם 120 נפחו140 עצימות
בדדליפט כן הסקוואטבכל מקרה, לדעתי האישית יש תועלת רבה בדילואד, אבל כשאתה עושה דילואד גדול מדי אתה מעכב את ההתקדמות שלך. בכל מקרה, מה שנעשה נעשה, מאוחר מדי להתווכח על זה ועכשיו כמו שאמרת בעצמך, תפציץ בהתקדמות של 5 לשבוע עד שתתחיל לשבור שיאים 😃
לפחות אתה מודע לעצמך. 😃לפי איך שאני עושה דדליפט יש לי עוד 5 שנים טובות