הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של בנ'צר

דיברתי איתך על הדדליפט. אל תשווה בין הסקוואט לדדליפט. לסקוואט יש את ההתקדמות שלו ולדדליפט את ההתקדמות שלו. לגבי הסקוואט תמשיך לתת התקדמות של 2.5 בשבוע לנפח ולעצימות עד שתתקע
לדעתי שבוע הבא סקוואט נפח 145 לאחר
דיברתי איתך על הדדליפט. אל תשווה בין הסקוואט לדדליפט. לסקוואט יש את ההתקדמות שלו ולדדליפט את ההתקדמות שלו. לגבי הסקוואט תמשיך לתת התקדמות של 2.5 בשבוע לנפח ולעצימות עד שתתקע
סבבה אז לדעתי
שבוע הבא התקדמות אחרונה בסקוואט של 5
ואז חותך ל 2.5
ודדליפט עד סביב ה 180 אני ממשיך לעלות ב 5

נערך לאחרונה:
מרום, תתקדם בקצב לפי איך שמרגיש לך.
אם ה 160 היה קל, בדגש על קל - תתקדם בחמישיה.
אם היה בסדר, תתקדם ב 2.5

אני ממש לא תומך בתאוריית הריצה שנכתבה כאן מקודם, גם אני חושב שאין לך לאן למהר.
התקדמות מבוקרת זה הדבר הכי טוב שיכול להיות.
האגו צריך להישאר בכניסה למכון, ואתה דווקא אחד שמתקדם די לאט ואז כשמגיע הזמן אתה מרים משקלים כבדים לשיאים כמתוכנן.

בקיצור,
לדעתי האישית אין מה למהר.

תשחררו מהבנאדם הוא מתקדם בקצב שלו וככה טוב לו.
סומך עליו שיש לו את כל הידע בשביל לדעת כמה לשם על המוט

אני ממש לא תומך בתאוריית הריצה שנכתבה כאן מקודם, גם אני חושב שאין לך לאן למהר.
הבעיה פה היא שלך שאתה קורה לתיאוריה שלי "תאוריית ריצה" כשאני קורא לתאוריה שלך "תאוריית התקיעה במקום".
זאת עובדה שמרום חזק, בשביל בנאדם חזק כמוהו דדליפט של 160 קילו אמור להיות בדיחה. אם הוא לא יתקדם בקצב שצריך אז הוא מפספס את כל המטרה של הטקסס מת'וד -> כשמטרת התוכנית היא התקדמות שבועית במשקלי העבודה!!!
אתה רואה התקדמות שבועית במשקלים כשמתחילים לשבור שיאים בשבוע 7-8? אני לא רואה. כשאתה מפספס את המטרה הזאת אתה פוגע בתוצאות של עצמך וחבל.
התקדמות מבוקרת זה הדבר הכי טוב שיכול להיות.
התקדמות מבוקרת זה דילואד של 4 שבועות ואז שבירת שיאים מהשבוע החמישי. לא דילואד של 7 שבועות ושבירת שיאים בשבוע השמיני. זאת לא התקדמות מבוקרת, זה בזבוז זמן.
האגו צריך להישאר בכניסה למכון, ואתה דווקא אחד שמתקדם די לאט ואז כשמגיע הזמן אתה מרים משקלים כבדים לשיאים כמתוכנן.
למה אתה קושר את העצות שלי לאגו? לא מדובר כאן באגו. מדובר כאן בניצול נכון של פוטנציאל המתאמן המתחיל. לדעתי מרום מסוגל לתת התקדמות שבועית ולהגיע לחמישיות דד של 200 קילו ויותר. יש לו פוטנציאל לזה וזה ברור. אבל הוא נתקע במקום כי הוא מתקדם לאט בתוכנית שלו, ובגלל זה כרגע המשקלים שהוא מרים יותר נמוכים משלי.
אני חושב שהראיתי עם ההתקדמות שלי בחודשים האחרונים שאני יודע על מה אני מדבר. חבל שאתה מחליט לתת תירוצים כמו "אין לאן למהר" ו"התקדמות מבוקרת" כדי לתרץ עבודה עם משקלים נמוכים וחוסר התקדמות.
תשחררו מהבנאדם הוא מתקדם בקצב שלו וככה טוב לו.
סומך עליו שיש לו את כל הידע בשביל לדעת כמה לשם על המוט
לדעתי הוא לא מתקדם בקצב שלו ויש לו לתת יותר מזה והוא גם מבין את זה בעצמו. אבל שוב, אני לא רוצה להתווכח על זה. כל פעם מדליקים אותי מחדש ומחזירים אותי לויכוח...

הבעיה פה היא שלך שאתה קורה לתיאוריה שלי "תאוריית ריצה" כשאני קורא לתאוריה שלך "תאוריית התקיעה במקום".
תשובה אינפנטילית.
אין לי שום תאוריה כאן, אלא המלצה להתקדמות לפי הקצב שמרגיש לו.
כמו שכתבתי- אם ה 160 הרגיש קל אז שיתקדם בחמישיה. אולי כדאי שתקרא יותר לעומק כי קריאה סלקטיבית כנראה היא לא הצד החזק שלך.

זאת עובדה שמרום חזק, בשביל בנאדם חזק כמוהו דדליפט של 160 קילו אמור להיות בדיחה. אם הוא לא יתקדם בקצב שצריך אז הוא מפספס את כל המטרה של הטקסס מת'וד -> כשמטרת התוכנית היא התקדמות שבועית במשקלי העבודה!!!
אתה יכול להדגיש אותיות ולכתוב כמה סימני קריאה שאתה רוצה, זה לא הופך את הטענה שלך לנכונה.
ושוב, אחזור לטענה שכתבתי כאן ->
אם ה 160 היה קל, בדגש על קל - תתקדם בחמישיה.

למה אתה קושר את העצות שלי לאגו? לא מדובר כאן באגו.
לא קישרתי אותך לאגו, נתתי עצה כללית.
אבל האגו כנראה תופס מספיק מקום אצלך באימונים ובצורת ההתדיינות שאתה אוטומטית חושב שהתכוונתי לאגו שלך.
אז לא,
התכוונתי לאגו של מרום ושל כל מתאמן - בכללי.

אני חושב שהראיתי עם ההתקדמות שלי בחודשים האחרונים שאני יודע על מה אני מדבר
נכון, בחודשים האחרונים הראית התקדמות מרשימה ומאידך גם נפצעת ועברת טיפולים כאלה ואחרים.
אז לפי הטענה שלך שכל מי שמתקדם מהר ומרים כבד יודע על מה הוא מדבר, זה גם עובד לצד השני?

חבל שאתה מחליט לתת תירוצים כמו "אין לאן למהר" ו"התקדמות מבוקרת" כדי לתרץ עבודה עם משקלים נמוכים וחוסר התקדמות.
אני לא מתרץ כלום.
נתתי את העצה שאני מאמין בה למרום והוא יעשה כרצונו.
אני יודע שמרום חזק ולכן אם הוא מתקדם לאט יותר, אני בטוח שיש לו את הסיבות שלו.
כך או כך הוא יגיע למשקלים שהוא הציב לעצמו.

כל פעם מדליקים אותי מחדש ומחזירים אותי לויכוח
סליחה מר טנק שהדלקנו אותך..
נשתדל שלא להרגיז אותך להבא. שחלילה לא תיכשל במבחנים בגללנו..

תשובה אינפנטילית.
אין לי שום תאוריה כאן, אלא המלצה להתקדמות לפי הקצב שמרגיש לו.
כמו שכתבתי- אם ה 160 הרגיש קל אז שיתקדם בחמישיה. אולי כדאי שתקרא יותר לעומק כי קריאה סלקטיבית כנראה היא לא הצד החזק שלך.
מעולה זה אומר שאין בינינו ויכוח כנראה לא הבנתי אותך נכון 😃
הבעיה שלי הייתה שמלהתחילה הוא נתן דילואד ל140 קילו או משהו בסגנון כשהוא התחיל את הסבב של הטקסס.
לא קישרתי אותך לאגו, נתתי עצה כללית.
אבל האגו כנראה תופס מספיק מקום אצלך באימונים ובצורת ההתדיינות שאתה אוטומטית חושב שהתכוונתי לאגו שלך.
אז לא,
התכוונתי לאגו של מרום ושל כל מתאמן - בכללי.
מעולה, אז גם כאן אין לנו ויכוח 😃
נכון, בחודשים האחרונים הראית התקדמות מרשימה ומאידך גם נפצעת ועברת טיפולים כאלה ואחרים.
אז לפי הטענה שלך שכל מי שמתקדם מהר ומרים כבד יודע על מה הוא מדבר, זה גם עובד לצד השני?
הטענה שלי נועדה להראות שניתן להתקדם הרבה במשקלים אם מתכננים אימונים כמו שצריך. זה שנפצעתי לא קשור לצורת האימונים שלי. אני פשוט בנאדם שנפצע הרבה, ואין מה לעשות עם זה.
אני לא מתרץ כלום.
נתתי את העצה שאני מאמין בה למרום והוא יעשה כרצונו.
אני יודע שמרום חזק ולכן אם הוא מתקדם לאט יותר, אני בטוח שיש לו את הסיבות שלו.
כך או כך הוא יגיע למשקלים שהוא הציב לעצמו.
צודק. זה ויכוח אידיוטי. אני פשוט רואה את המשקלים המטורפים שהוא מרים בלחיצות ובסקוואט וחושב לעצמי "איך הבנאדם הזה מרים כל כך מאט בדדליפט??" וזה גורם לי לחשוב שמשהו בהצבת המטרות כנראה לא בסדר.
סליחה מר טנק שהדלקנו אותך..
נשתדל שלא להרגיז אותך להבא. שחלילה לא תיכשל במבחנים בגללנו..
🙃

איך הבנאדם הזה מרים כל כך מאט בדדליפט??
160 זה לא מעט🤬

f81a27cd982b36ec6f36b75645c56a6902d6afcc3accb5333335ebf0c50c56b1.jpg

מעולה זה אומר שאין בינינו ויכוח כנראה לא הבנתי אותך נכון 😃
הבעיה שלי הייתה שמלהתחילה הוא נתן דילואד ל140 קילו או משהו בסגנון כשהוא התחיל את הסבב של הטקסס.

מעולה, אז גם כאן אין לנו ויכוח 😃

הטענה שלי נועדה להראות שניתן להתקדם הרבה במשקלים אם מתכננים אימונים כמו שצריך. זה שנפצעתי לא קשור לצורת האימונים שלי. אני פשוט בנאדם שנפצע הרבה, ואין מה לעשות עם זה.

צודק. זה ויכוח אידיוטי. אני פשוט רואה את המשקלים המטורפים שהוא מרים בלחיצות ובסקוואט וחושב לעצמי "איך הבנאדם הזה מרים כל כך מאט בדדליפט??" וזה גורם לי לחשוב שמשהו בהצבת המטרות כנראה לא בסדר.

🙃
מקס לא תככנתי כמה שבועות אני יעשה מצידי למשוך עד שבוע 20-30 שבוע ראשון היה התאוששות אחרי הסינגל קראתי לזה שבוע 1/
אבל באמת התחלתי עם 120 נפחו140 עצימות

מקס לא תככנתי כמה שבועות אני יעשה מצידי למשוך עד שבוע 20-30 שבוע ראשון היה התאוששות אחרי הסינגל קראתי לזה שבוע 1/
אבל באמת התחלתי עם 120 נפחו140 עצימות
בכל מקרה, לדעתי האישית יש תועלת רבה בדילואד, אבל כשאתה עושה דילואד גדול מדי אתה מעכב את ההתקדמות שלך. בכל מקרה, מה שנעשה נעשה, מאוחר מדי להתווכח על זה ועכשיו כמו שאמרת בעצמך, תפציץ בהתקדמות של 5 לשבוע עד שתתחיל לשבור שיאים 😃

בדד
בכל מקרה, לדעתי האישית יש תועלת רבה בדילואד, אבל כשאתה עושה דילואד גדול מדי אתה מעכב את ההתקדמות שלך. בכל מקרה, מה שנעשה נעשה, מאוחר מדי להתווכח על זה ועכשיו כמו שאמרת בעצמך, תפציץ בהתקדמות של 5 לשבוע עד שתתחיל לשבור שיאים 😃
בדדליפט כן הסקוואט
השבוע 145 נפח ו165 עצימות
תלוי איך היה אם יחסית קשה 147.5נפח ו167.5 עצימות אם היה יחסית קל אז 150 סקוואט נפח ו170 סקוואט בדדליפט לדעתי אני ימשוך עד סביבה 180 התקדמות של 5

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית