הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

לוג של בנ'צר

היא הייתה דיי מפורסמת לפני כמה שנים עכשיו אני לא רואה שמישהו מדבר עליה
https://www.kilogram.co.il/794/stephan-korte-3x3/
אה, קורטה. יש כאן בפורום כמה שעושים אותה. אבל זה ממש לא מעט נפח. ה 3X3 זה בשלב העצימות, וגם לא ממש, אתה כל אימון עושה סט יחיד כבד של אחת ההרמות (סקוואט, בנץ', דדליפט). בשלב הנפח (4 שבועות) אתה עושה כל אימון 8 סטים של סקוואט, 8 של בנץ', ו 8 של דדליפט, הכל לחמישיות. ואתה האימון הזה אתה עושה 3 פעמים בשבוע, נפח מטורף

אה, קורטה. יש כאן בפורום כמה שעושים אותה. אבל זה ממש לא מעט נפח. ה 3X3 זה בשלב העצימות, וגם לא ממש, אתה כל אימון עושה סט יחיד כבד של אחת ההרמות (סקוואט, בנץ', דדליפט). בשלב הנפח (4 שבועות) אתה עושה כל אימון 8 סטים של סקוואט, 8 של בנץ', ו 8 של דדליפט, הכל לחמישיות. ואתה האימון הזה אתה עושה 3 פעמים בשבוע, נפח מטורף
לא עשיתי אותה בחיים כי אף פעם לא הגעתי למצב שמיציתי את הלינארית, אבל כשאני אגיע לנקודה הזאת מה האופציות שלי? אני זוכר שדיברו על התוכנית הזאת כתוכנית המשך למי שעשה 2-3 ריסטים בלינארית ונתקע.

לא עשיתי אותה בחיים כי אף פעם לא הגעתי למצב שמיציתי את הלינארית, אבל כשאני אגיע לנקודה הזאת מה האופציות שלי? אני זוכר שדיברו על התוכנית הזאת כתוכנית המשך למי שעשה 2-3 ריסטים בלינארית ונתקע.
לדעתי אם תיתקע בלינארית אז תנסה טקסס. אחלה תכנית. אחד הדברים היפים בה זה שזה לא בדיוק תכנית, זה מתכונת, תבנית כזאת. אתה יכול לבחור את התרגילים שאתה רוצה לפי העדיפויות שלך.

נערך לאחרונה:
THE BEAR עדכן/ה את הלוג ״Texas Method״:

עדכון לוג: 26/02/15

שבוע 14 - עצימות !!

Squat 1x 3 - 155 KG היה עומק טוב !והיה קשה
Bench 1x4 - 122.5 PR לחזרות
Deadlift 1x3 - 160 KG
מקבילים עם 40 קילו ל 3 סטים של 5
חתירה עם דאמבל 27.5 KG ל 3 סטים של 20 חזרות
ותאומים מג טיפה
מתיחות והביתה שיהיה לכולם שבת שלום !

קרא את שאר עדכון הלוג...

THE BEAR עדכן/ה את הלוג ״Texas Method״:

עדכון לוג: 01/03/15

שבוע 15 - נפח !!!
PRS

Squat 5x5 - 130 KG PRR!!!
סוף סוף PR

Bench 4x5 - 115 PR

האימון היה מאוד מתיש לקח שעתיים רק בנצ וסקוואט

היום התחלתי קורס מדריך חדר כושר והיה קצת לחץ ולא אכלתי כמו שצריך !
שבוע הבא בנצ אותו משקל וסקוואט כנראה עולה עכשיו אני יתחיל לאכול !!
סרטוני בדרך !!

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית