Resource icon

לוג של בנ'צר

סט חמישי
אוהד זה בישבילך לראות תעומק !
וזה בוצע ללא מראה מתרגל דיי מהר לענין
@Ohad

לדעתי העומק טוב, ממליץ לך לתת אימון הבא עם סינגלט בשביל ההרגשה.
אני מציע לך לתת את הכניסה הראשונה ביותר מ132.5 זה לא באמת קשה לך.

תקשיב בתחרות אל תפחד ללכת מעבר לגבולות שאתה חושב שתגיע אליהן. אני בטוח שאתה בעצמך תותפע ותצליח סינגל עם 160!
אל תשכח שיש לך 3 כניסות אז אתה יכול כניסה ראשונה לעשות 140, שניה 150 ואז כניסה שלישית עם 160.
אם אני אשיג טרמפ אני אבוא לצעוק עליך בתחרות 😃
אם הבנץ' גומר אותך תעשה רוטציות, פעם תתחיל בבנץ' את האימון ופעם בסקוואט, ככה אתה תוכל להתקדם כל פעם במשהו אחר.

אל תתרץ, תשיג טרמפ ותבוא !
או תחבורה ציבורית (מישהו כאן חייל ומרוויח נסיעה חינם).

תקשיב בתחרות אל תפחד ללכת מעבר לגבולות שאתה חושב שתגיע אליהן. אני בטוח שאתה בעצמך תותפע ותצליח סינגל עם 160!
אל תשכח שיש לך 3 כניסות אז אתה יכול כניסה ראשונה לעשות 140, שניה 150 ואז כניסה שלישית עם 160.
אם אני אשיג טרמפ אני אבוא לצעוק עליך בתחרות 😃
אם הבנץ' גומר אותך תעשה רוטציות, פעם תתחיל בבנץ' את האימון ופעם בסקוואט, ככה אתה תוכל להתקדם כל פעם במשהו אחר.
יש לי סקוואט 160 ל 3 !
חשבתי סביב ה 170 לנסות ..
ואני יתחיל עליון תחתון לפי דעתי הגיע הזמן האימון מגיע כמאט ל 3 שעות 😃

I'll do my best!

עדיין לא קניתי בקרוב אני יביא אותו חשבתי לתת כניסה ראשונה 150 אחכ 160 ובסוף או 165 או 170
התייעצתי עם @yujinius
ועוד כמה ..
ולמה התכוונת ל 160 לסינגל בסקוואט או במשהו אחר ?

יש לי סקוואט 160 ל 3 !
חשבתי סביב ה 170 לנסות ..
ואני יתחיל עליון תחתון לפי דעתי הגיע הזמן האימון מגיע כמאט ל 3 שעות 😃
יש לך פרופורציה ממש טובה לכיוון הבנץ', (115 בנץ' ו132.5 סקוואט) רוב הסיכויים שזה אומר שלסקוואט שלך יש הרבה פוטנציאל עלייה. לדעתי אין לך מה לעשות עם חלוקת "עליון תחתון" כל עוד לא סגרת את הפרופורציות כי יש לך עוד הרבה פוטנציאל התקדמות. לדעתי עדיף לך לעבור לתוכנית שתתמקד בסקוואט.
עדיין לא קניתי בקרוב אני יביא אותו חשבתי לתת כניסה ראשונה 150 אחכ 160 ובסוף או 165 או 170
התייעצתי עם @yujinius
ועוד כמה ..

ולמה התכוונת ל 160 לסינגל בסקוואט או במשהו אחר ?
חשבתי שלא תצפה מעצמך 160 לסינגל אבל אם עשית את זה לשלשות אתה תוכל לסגור סינגל עם 170 על בטוח!! כשאני סגרתי סינגל עם 190 עשיתי חמישיות עם 160-165

יש לך פרופורציה ממש טובה לכיוון הבנץ', (115 בנץ' ו132.5 סקוואט) רוב הסיכויים שזה אומר שלסקוואט שלך יש הרבה פוטנציאל עלייה. לדעתי אין לך מה לעשות עם חלוקת "עליון תחתון" כל עוד לא סגרת את הפרופורציות כי יש לך עוד הרבה פוטנציאל התקדמות. לדעתי עדיף לך לעבור לתוכנית שתתמקד בסקוואט.

חשבתי שלא תצפה מעצמך 160 לסינגל אבל אם עשית את זה לשלשות אתה תוכל לסגור סינגל עם 170 על בטוח!!
לפחות אני ינסה ..
ולגביי התוכנית אני עושה קודם בנצ אחכ סקוואט ואני מגיע גמור לסקוואט ולפי דעתי אני יכול להתקדם עוד בסקוואט נפח אבל בבנצ אין מצב לעוד הרבה ומרגיש שאם אני יפצל זה יקל עליי

לפחות אני ינסה ..
ולגביי התוכנית אני עושה קודם בנצ אחכ סקוואט ואני מגיע גמור לסקוואט ולפי דעתי אני יכול להתקדם עוד בסקוואט נפח אבל בבנצ אין מצב לעוד הרבה ומרגיש שאם אני יפצל זה יקל עליי
סבבה תנסה לפצל תעדכן איך הולך לך 😃

חשבתי שלא תצפה מעצמך 160 לסינגל אבל אם עשית את זה לשלשות אתה תוכל לסגור סינגל עם 170 על בטוח!! כשאני סגרתי סינגל עם 190 עשיתי חמישיות עם 160-165

הפרש של 30 ?
הנוסחא מדברת על סביב ה20, זה מטורף חח...

איך אתה הולך לעשות את האימונים בשבוע הקרוב לקראת התחרות? כל אימון שלך עכשיו יהיה בסגנון הזה?

איך אתה הולך לעשות את האימונים בשבוע הקרוב לקראת התחרות? כל אימון שלך עכשיו יהיה בסגנון הזה?
ביום חמישי אופנרים
סקוואט 150
בנץ 110-
ודדלפיט 160

ביום ראשון אימון קליל משהו בסגנון של היום ומאז מנוחה עד התחרות

THE BEAR עדכן/ה את הלוג ״Texas Method״:

עדכון לוג: 12/03/15

שבוע 16 - עצימות ! שבוע לפני תחרות

Squat 1x1 - 150
Bench 1x1 - 110 עצירה של איזה 2 3 שניות לפחות והורדה גם איטית
Deadlift 1x1 - 160 KG

המשקלים לא כבדים לי אבל היה קצת מוזר בלי מראה !

שיהיה לכולם שבת שלום !! ובהצלחה לכולם בתחרות 🤩🤩😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית