Resource icon

לוג של בנ'צר

THE BEAR עדכן/ה את הלוג ״Texas Method״:

עדכון לוג: 02/04/15

שבוע 2 - עצימות !!!

Squat 1x3 - 145KG
Bench 1x3 - 112.5 KG
Deadlift 1x3- 160 KG

DIPS 3X5 - WITH 30 KG

שכחתי לעשות תרגיל לגב
שיהיה לכולם חג שמח !!!

קרא את שאר עדכון הלוג...
שבוע הבא התכנון

נפח : סקוואט 130
בנץ 105

עצימות :
סקוואט150
בנץ 115
דדליפט 170 הכול ל3 חזרות...

אני מתחיל לאהוב את המשקלים של העצימות, בקרוב תתחיל לעשות שלשות עם המשקלים שנתת בתחרות 😃

אני מתחיל לאהוב את המשקלים של העצימות, בקרוב תתחיל לעשות שלשות עם המשקלים שנתת בתחרות 😃
שבוע הבא סקוואט קפיצה אחרונה של 5 קילו בדדליפט עוד שבוע התקדמ של10 ואחרי 180 התקדמות של 5

טוב נו מזל טוב 😃
אתה הולך למשוך מסה עד לתחרות או שתחטב לפני?
ממשיך כרגע במסה
חברה רציתי להתייעץ בגלל שהשבוע יהיה נראה לי עוד חג אז בחמישי המכון עובד רק עד 2 וחצי
חשבתי השבוע לתת מחר נפח ויום רביעי עצימות ולוותר על התאוששות רק השבוע מה אתם אומרים ?
@yujinius
@Tank

ממשיך כרגע במסה
חברה רציתי להתייעץ בגלל שהשבוע יהיה נראה לי עוד חג אז בחמישי המכון עובד רק עד 2 וחצי
חשבתי השבוע לתת מחר נפח ויום רביעי עצימות ולוותר על התאוששות רק השבוע מה אתם אומרים ?
@yujinius
@Tank
שמע אני לא עשיתי עדיין טקסס אבל לפי מה שראיתי אתה עכשיו בדילואד ועובד עם משקלים נמוכים יחסית בשבילך אז לדעתי אפשר לוותר על התאוששות פעם אחת

שמע אני לא עשיתי עדיין טקסס אבל לפי מה שראיתי אתה עכשיו בדילואד ועובד עם משקלים נמוכים יחסית בשבילך אז לדעתי אפשר לוותר על התאוששות פעם אחת
סבבה נראה לי אני הולך על זה למה אני מתעורר סביב השעה 10 ולא יהיה זמן לאכול כמו שצריך לפני האימון ..
נחכה לשמוע מה יבגני אומר ..
ותודה

לדעתי זה בסדר פעם אחת, ואם אתה צריך לוותר על אחד מהאימונים השבוע גם אני הייתי מוותר על ההתאוששות

תרגיש טוב, מקווה שהדלקת תעבור מהר, אתה צריך עוד ללחוץ 3 פלטות בקרוב 😉

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית