- פותח/ת השרשור
THE BEAR עדכן/ה את הלוג ״Texas Method״:
עדכון לוג: 23/04/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
עדכון לוג: 23/04/15
משקל גוף עדכני - 98 KG
קרא את שאר עדכון הלוג...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
משקל גוף עדכני - 98 KG
שבוע 6 - נפח !!!!
אימון מאוד קשה היה אבל הצלחתי כמתוכנן !!!
אין סרטונים היום בגלל בעיות לא היה מקום בטלפון ..
עכשיו לאימון !
Squat 4x5 - 140 KG PRRR!!!!! שבוע הבא אותו משקל
Bench 4x5 - 105 KG
תאומים - 3 * 15 -60 KG
אחכ טיפה מתיחות ופואם רולר ממש בקטנה לא היה לי הרבה כוח ...
בווינגיט עבדתי טיפה גב ובייספ ..
חחחחח שבוע הבא כנראה או 107.5 או 110 אני יראה כבר !!מרום מלך הPRים כל הכבוד אחי ממשיך להשתגע 😃
ויפה שהתחלת לאט לאט לחזור לבנצ'ים כבדים עוד מאט כבר תעקוף אותי כי אני שבוע הבא מתחיל לחטב חח
היה דיי קשה לפי דעתך עדיף להתקדם או עדיף לעשות התקדמות של פעם בשבועיים ?וכי הנפח גם דיי קרוב לעצימות ..כל הכבוד!!!
למה חוזר על אותו משקל שבוע הבא בסקוואט?
נראה לי אם ככה אז אפשר להשאיר. בעיקרון כמו ש @incin אמר לי, כמה שהמשקל בנפח יותר נמוך ועדיין מקדם אותך בעצימות, הרווחתהיה דיי קשה לפי דעתך עדיף להתקדם או עדיף לעשות התקדמות של פעם בשבועיים ?וכי הנפח גם דיי קרוב לעצימות ..
שבוע 6 - התאוששות
Squat 2x5 - 100 KG
Press 2x5 - 60 KG
Back extensions 2x10 -BW
שבוע 6 - עצימות !!!!!11
Squat 1x3 - 160 KG השוואה ל PR
Bench 1x3 - 120
Deadlift 1x3 - 185 PRRR עכשיו שאני רואה הגב יצא עגול כנראה ששמתי תחגורה נמוך מידי
DB row 3X 6 - 45 KG
DIPS 3X3 - 42.5 PR
בייספס עם מוט 30 קילו ל 3 סטים של 8-12
אירובי 10דקות אני כנראה יעביר ל יום התאוששות !
תודה על התגובה נראהמה יש לשאר לומר ..הטכניקה לא מושלמת אבל לדעתי אתה יכול להתקדם עוד קצת.
אני לא מומחה לדד ליפט אז אני לא רוצה להביא לך עצות שאני לא ניסיתי. אבל שמעתי שעבודה ללא חגורה טובה להעלאה במשקלים ושיפור הטכניקה. זה נראה כאילו ברוב הסטים המצולמים שלך שראיתי הגב נראה כאילו שהוא מתעגל
אתה בהחלט צודק בנקודה הזאת שמתי חגורה נמוך מידי כנראהאני במקומך הייתי מעלה משקל כל עוד אין כשל, לא יודע כמה הדעה שלי טובה 😃 תנסה אולי לשים את החגורה יותר גבוה, לי זה עזר בשיפור של הסטאפ בעיקר
אני במקומך הייתי מעלה משקל כל עוד אין כשל, לא יודע כמה הדעה שלי טובה 😃 תנסה אולי לשים את החגורה יותר גבוה, לי זה עזר בשיפור של הסטאפ בעיקר
לדעתי שבוע הבא תן דאבל מאוד טכני ומאוד מהיר עם 187.5
תשמע, אני לא חושב שאני מוסמך להמליץ על לעשות ככה או ככה. אני אמרתי מה הייתי עושה במקומו, שיבחר מה לעשות עם המידע הזה. ולדעתי לפחות חלק מהבעיה זה מיקום החגורה שלא איפשר להיכנס לסטאפ כמו שצריך.מצטער, אבל לא מבין איך שניכם ממליצים על התקדמות כשהגב שלו כל כך עגול...
כן, המשקל קל לו והוא 90% יתן גם את ה187.5 וכנראה גם את ה190 נו אז מה ?
לפני הכל, שאפו על המשקלים אחי ! מדהים כמה התקדמת בחצי שנה האחרונה.
קח את עצמך בידיים ותקפיד על טכניקה בדדליפט...