עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לקחתי מוט של 18 קילו ושמתי 105 קילו אז יצאיש בספורטר פלטות של פחות מ 1.25 ק״ג?
המוטות שוקלים 18? שיטלקחתי מוט של 18 קילו ושמתי 105 קילו אז יצא
מה הקטע של המכון המוזר הזה. 3 מוטות לא אותו משקל, פלטות לא של אותה החברה חחחח1 -18
1-19
1-20
שקלתי אותם
ספיר אשמהיש בספורטר פלטות של פחות מ 1.25 ק״ג?
מי זאת? אני זוכר רק את אלכסנדרה חחחחספיר אשמה
אד קוהן - שבוע 4 אימון 2 בילדינג
Light Bench Press 2x10 - 80 KG
PRESS - 2x5 - 55 KG
DIPS - 2x5 - WITH 30 KG
פולי עליון יד אחורית 3x6 - 77KG
ריצה 12 דקות
שיהיה לכולם אחלה שבוע אימון היה קצת קשה כי שיגעו לנו תמוח אימון TRX 3 שעות בחום
יאססססאין על בילדינג
ועכשיו ברצינות אני עושה את זה בגלל מבחן הריצה אחרי שאני יעבור אתקדם בסקוואט ודדליפט ..😃אין על בילדינג
אבל הייתי רציני,גבריאסססס
ועכשיו ברצינות אני עושה את זה בגלל מבחן הריצה אחרי שאני יעבור אתקדם בסקוואט ודדליפט ..😃
אד קוהן שבוע 4 - אימון מספר 3
SQUAT - 2x5 130 KG מוריד עצימות בגלל שאני מעלה תמהירו בריצה נשאר עוד 3.5 קמש ואני מצליח
מעכשיו מבצע סקוואטים קלים
מתח 3x10 משקל גוף
BICEPS- 3x 5-17.5 KG
ריצה 12 דקות 8.5 קמש 1700 מטר
שיהיה לכולם אחלה סופש 🍽️🥹🍽️🥹🥰🥰
עדכון לגביי ההמשך ..
התייעצתי עם אינסין התותח לגבי תוכנית והחלטתי אחרי שאני יסיים תריצה סביב 3 שבועות פחות או יותר
חוזר לSS לחודש -חודשיים ואחכ הולך על טקסס מתוד 😃
כדי להחזיר משקלי עבודה ולהתקדם שמה כמה שאני יכול כי אני לא מבצע סקוואט ודד באופן רציני יותר מחודשלמה חוזר לסס?
הורדתי איזה 2-3 קילו ולא חשבתי על זה ..כי אני לא רוצה לאבד כוח ..חשבת על האופציה של חיטוב כדי להכנס לקטגוריה של עד 90? לדעתי זה יועיל לך יותר במיוחד לריצות.
אתה עושה קורס מאמנים, ואתה צריך לרוץ טוב, זה נכון שאתה אולי תאבד קצת כוח אבל בסופו של דבר אתה תרד קטג' ותעלה את סיכויי ההצלחה בקורס. לדעתי זה WIN WIN, למרות שאם ממש לא בא לך לאבד שום כוח אתה יכול להמשיך כרגיל 😃הורדתי איזה 2-3 קילו ולא חשבתי על זה ..כי אני לא רוצה לאבד כוח ..
אני ינסה להיות סביב 95-96 אבל להוריד עוד כמה קילו אני לא יודע אם שווה בישביל ריצה 1 ...😃אתה עושה קורס מאמנים, ואתה צריך לרוץ טוב, זה נכון שאתה אולי תאבד קצת כוח אבל בסופו של דבר אתה תרד קטג' ותעלה את סיכויי ההצלחה בקורס. לדעתי זה WIN WIN, למרות שאם ממש לא בא לך לאבד שום כוח אתה יכול להמשיך כרגיל 😃
דווקא לא יודע אם זה רעיון טוב. ממה שאני זוכר אותו ממרץ הוא ממש לא שמן או משהו, ולחטב בשביל להיכנס לקטגוריה נראה לי בזבוז זמן שאפשר להתחזק בוחשבת על האופציה של חיטוב כדי להכנס לקטגוריה של עד 90? לדעתי זה יועיל לך יותר במיוחד לריצות.