- פותח/ת השרשור
- #1,161
סט חימום עם משקל גוף אחכ שמתי 20 קילו ל 5 חזרותכשאתה עושה דיפס עם משקל יש צורך בחימום?
40 קילו לדאבל ואז 50
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סט חימום עם משקל גוף אחכ שמתי 20 קילו ל 5 חזרותכשאתה עושה דיפס עם משקל יש צורך בחימום?
חחח עושה את זה רק בגלל מבחן וינגיט ..כל הכבוד שאתה לא שוכח בסוף האימון ריצה, מאוד חשוב 😃
חחח בהצלחה 🤩חחח עושה את זה רק בגלל מבחן וינגיט ..
תודה מקווה לעבור סביב עוד חודש ...חחח בהצלחה 🤩
מדדתי היקף יד בתחילת אד קוהן היקף יד היה 43 עכשיו 44 המקבילים ובנץ עושים תעבודה חחח
תבדוק ותרשום חחחאדיר אחי אני שוקל איזה 6 קילו פחות ממך וההיקף יד שלי נראה לי לא עובר את ה38 😭
כשאני אחזור הביתה, בטכניון יש לי רק סרגל פלסטיק :(תבדוק ותרשום חחח
ותודה
איך מדדת? מכווץ?
כן מכווץ מצב קר 😃איך מדדת? מכווץ?
יפה 😃 אני זוכר היה לי 42 פעם אחרונה שמדדתי (לפני כמה חודשים). מעניין כמה עכשיו, צריך למדוד מחר על הבוקר 😃כן מכווץ מצב קר 😃
מעריך 43-44 😃יפה 😃 אני זוכר היה לי 42 פעם אחרונה שמדדתי (לפני כמה חודשים). מעניין כמה עכשיו, צריך למדוד מחר על הבוקר 😃
ועדדיף ד1ב !!
לא אחי נראה לי פחות ממה שהיה, אל תשכח שירדתי במשקל לא מעט אין מצב שעליתי מסת שריר, ועוד בידייםמעריך 43-44 😃
אתה יותר סוס מה שיותר משנה זה סקוואט ודדליפט ובנצ 😃לא אחי נראה לי פחות ממה שהיה, אל תשכח שירדתי במשקל לא מעט אין מצב שעליתי מסת שריר, ועוד בידיים
מדדתי עכשיו, 41... קיצר אתה יותר סוס ממני 😉
הד1ב הכי ס1ס עחימעריך 43-44 😃
ועדדיף ד1ב !!
אד קוהן - שבוע 9 אימון מס1
Bench Press 2x3 - 125 KG PR חמספר חזרות וסטים
Narrow Grip Bench Press 2x3 -110 KG PR
Incline Bench Press 2x3 - 105 KG PR
PULL UPS - WITH 20 KG 3*5
ריצה- 1670 מטר
סרטון של הבנצ בהעלה הוא סט שני
תודה רבה מקס:79nb:מצליח כבר שלשות עם 125? אתה מתגרה בי 🤬
כל הכבוד אחי תמשיך להתחזק!