- פותח/ת השרשור
- #1,241
מה זה איך נהיית כל כך חזק 😱
טוב אני אנצח ברטיו!! 😆
תודה רבה לכם יתותחים !!!מזל טוב על ה PR!!!!!!!!
שמע ניהיית שור רציני 🙌🙌🙌
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה זה איך נהיית כל כך חזק 😱
טוב אני אנצח ברטיו!! 😆
תודה רבה לכם יתותחים !!!מזל טוב על ה PR!!!!!!!!
שמע ניהיית שור רציני 🙌🙌🙌
הוא לא שור, הוא דובמזל טוב על ה PR!!!!!!!!
שמע ניהיית שור רציני 🙌🙌🙌
אמרתי לו שהוא הרס תסט ואמרתי לו ראש כרוב וסט שני הוא כבר לא שמר עלייהרבצת לספוטר הראשון אחרי הסט?
פאק זה נראה כל כך קל!!
אחי אני יודע שהוא הרס לך את הסט וזה נורא אבל עונש כל כך רצחני לדעתי לא הגיע לו...ואמרתי לו ראש כרוב
מה שאמרתי לו את זה זה עונש גדול מידי חחחח?אחי אני יודע שהוא הרס לך את הסט וזה נורא אבל עונש כל כך רצחני לדעתי לא הגיע לו...
עחי המשקל משקר חחחמה שאמרתי לו את זה זה עונש גדול מידי חחחח?
והוא אמור לי שהמוט לא שוקל 20 קילו חחח אומר אין במכון כזה דבר אמרתי לו ששקלי ומרתי לא שלא משנה מה הוא אומר מה שמשנה זה מה המשקל אומר
תודה רבה יבגני אני עשייתי לעצמי טוב.. אד קוהן עזר הרבה !!פייי באיזה קלות העפת את ה 130 האלה 👏 אני רוה שאד ואן עושה לך טוב 😃
צחק צחק אבל זה הטענה שלו !עחי המשקל משקר חחח
זה כמו להתווכח עם אלה שאומרים שחדר כושר פוגע בגדילה ושאם תפסיק להתאמן ולקחת אפקת ניפוח אז כל השרירים ידלדלו.תודה רבה יבגני אני עשייתי לעצמי טוב.. אד קוהן עזר הרבה !!
צחק צחק אבל זה הטענה שלו !
שהמקרה אבוד עדיף להשאיר אותו ככהזה כמו להתווכח עם אלה שאומרים שחדר כושר פוגע בגדילה ושאם תפסיק להתאמן ולקחת אפקת ניפוח אז כל השרירים ידלדלו.
אד קואן - שבוע 10
B
SQUAT - 3x3 120 KG
DL - 155 - 1x5 אחיזה משולבת ללא חגורה
PRESS - 2x5 - 70 KG ללא חגורה
DIPS - 2x5 - 60 KG PRR סט שני הצלחתי רק 4 חזרות ....
אירובי 10 דקות הליכה
10 דקות אירובי ? פשוט תודה שאתה על אסטרואידים יא מפלץ 🤯
תודה תודה עוד מאט הסרטון עולה60 קילו דיפס? פשוט תודה שאתה על אסטרואידים יא מפלץ 🤯
מחכה בקוצר רוח 😍
סט ראשון