- פותח/ת השרשור
- #1,301
תודה רבה אחי מעריך את זה מעכשיו אני אוכל 🍽️🥹🍽️🥹🍽️🥹🍽️🥹יש מצב, קורה... יאללה שבוע הבא תאכל טוב ותראה לנו איך מעיפים 150 קילו 😉
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה אחי מעריך את זה מעכשיו אני אוכל 🍽️🥹🍽️🥹🍽️🥹🍽️🥹יש מצב, קורה... יאללה שבוע הבא תאכל טוב ותראה לנו איך מעיפים 150 קילו 😉
כןןןן זה עושה לי את זה 🤤אתה מת על זה אהה?
בעיקרון זה שבוע אחרון וזה סינגלים ...אני כמעט תמיד עושה קפיצה של 20%, ואם לא, תעשה 140 2 חזרות
אמממ אני במקומך הייתי עושה 140 ואז 150...@Tank
@yujinius
@White Walker
@Ori.S
רציתי להתייעץ איתכם לגביי שבוע הבא עלה לי לראש לעשות ככה חימום אחרון עם 130 לסינגל
וסט עבודה 1 150 לסינגל נסיון ל PR מה אה אומרים במקום לשים 140 ואז 150 ...
מה השאלה?מרום ממליץ לך מאוד להתייעץ בנוגע לשאלה הזאת עם @DarY
רציתי להתייעץ איתכם לגביי שבוע הבא עלה לי לראש לעשות ככה חימום אחרון עם 130 לסינגלמה השאלה?
140 זה ה PR האחרון שהיה לך? או 130?רציתי להתייעץ איתכם לגביי שבוע הבא עלה לי לראש לעשות ככה חימום אחרון עם 130 לסינגל
וסט עבודה 1 150 לסינגל נסיון ל PR מה אה אומרים במקום לשים 140 ואז 150 ...
130 היה הPR האחרון לסינגל לפני אד קואן140 זה ה PR האחרון שהיה לך? או 130?
עושה 140 ואז רואה כמה אפשר עוד למשוך את זה, עד ל150.130 היה הPR האחרון לסינגל לפני אד קואן
אד קואן - שבוע 11
SQUAT - 2x5 120 KG סט שלישי עשיתי חזרה 1 התאומים כאבו עוד מהריצה ועשייתי עם האדיפוואר אני יעשה בתקופה הקרובה עם אולסטר מרגיש פחות לחץ עליהם ..
DL - 160 - 1x5 PR קטן עשיתי פעם אחרונה בטקסס עם חגורה ל 3 היום היה ללא חגורה ל 5 מרוצה
PRESS - 1x1 - 80 KG הצלחתי היום רק סינגל 1 עשיתי 3 נסיונות
DIPS - 1x3 - 65 KG PRR חזרה ארונה נעלתי בקושי כי לא הצלחתי להתאושש מיום ראשון ..
סרטון בהעלה
תודה רבה אורי 😃לא יכול לתת מוניטין. תכף הבנץ׳שלך עוקף את הדדליפט:37mv: