הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה בערכים של האורז

theprozyzz

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
0
37
0
אהלן אנשים..
בעיקרון אני מסתבך אחושרמוטה עם ה" לפני בישול " ו " אחרי בישול " של האורז
אם אני שם 120 גרם אורז לפני בישול זה יוצא בערך 430 קלוריות סבבה? (לפי הערכים)
והבעיה היא שכשאני שם 180 גרם לפני בישול זה יוצא לי 350 גרם מבושל (פלוס מינוס) וזה שווה ל430 קלוריות
אז מה הקטע? ואם אתם מתכוונים להגיד שבאחרי בישול הוא סופג מים אז בגלל שהוא סופג מים הוא אמור לשקול יותר וזה אמור להיות הרבה יותר קלוריות..
והבעיה היא ש120 גרם אורז לפני בישול זה כלום אורז.. אני אוכל את זה ב2 ביסים איך אני יכול לחיות על החרא הזה בחיטוב? זה כלום פחמימות..

והבעיה היא ש120 גרם אורז לפני בישול זה כלום אורז.. אני אוכל את זה ב2 ביסים איך אני יכול לחיות על החרא הזה בחיטוב? זה כלום פחמימות..
חיטוב זה פחות כיף אין ספק

120 גרם אורז לפני בישולזה קצת יותר מכוס אורז..אם תשים 2.5 כוסות מים ותבשל יצא לך כמות ענקית של אורז

• פותח/ת השרשור

120 גרם אורז לפני בישולזה קצת יותר מכוס אורז..אם תשים 2.5 כוסות מים ותבשל יצא לך כמות ענקית של אורז
מה זאת אומרת? אתה טוען שככל ששמים יותר מים יש יותר אורז? בחיים לא שמעתי כזה דבר..

חייב לציין שכוס אורז זה הרבה יותר מ120.. 200+ אפילו

מה זאת אומרת? אתה טוען שככל ששמים יותר מים יש יותר אורז? בחיים לא שמעתי כזה דבר..
לא..פשוט אורז מבשלים עם מים פי 2 מכמות האורז, אם תשים פחות האורז יספח פחות נוזלים והכמות תראה קטנה יותר (השובע יהיה אותו דבר בסוף הארוחה) אם תשים יותר מים יצא לך עיסה

חייב לציין שכוס אורז זה הרבה יותר מ120.. 200+ אפילו
תלוי איזה כוס..כוס של 200 מ"ל אצלי נכנס 100+/- גרם אורז יבש

• פותח/ת השרשור
לא..פשוט אורז מבשלים עם מים פי 2 מכמות האורז, אם תשים פחות האורז יספח פחות נוזלים והכמות תראה קטנה יותר (השובע יהיה אותו דבר בסוף הארוחה) אם תשים יותר מים יצא לך עיסה

תלוי איזה כוס..כוס של 200 מ"ל אצלי נכנס 100+/- גרם אורז יבש
אני לא יכול ככה.. בכל מקרה עדיין לא ענית לי על מה שאמרתי למעלה בתחילת האשכול בהודעה הראשונה
אני בגלל לא שבע .. אני אוכל 180 גרם אורז לפני בישול+300 גרם חזה עוף מבושל וזה כלום וזה משגע אותי איך אפשר לאכול 120 גרם אורז לפני בישולזה כלום..

• פותח/ת השרשור
אתה בעצם מתלונן שחיטוב זה קשה?
לא הבנתי לאיזה תשובה אתה מצפה
אי אי... אני יעתיק את מה שרשמתי
והבעיה היא שכשאני שם 180 גרם לפני בישול זה יוצא לי 350 גרם מבושל (פלוס מינוס) וזה שווה ל430 קלוריות
זה בסדר בקיצור שאני שוקל אחרי בישול ולא לפני? בכמה קלוריות זה חורג?

אי אי... אני יעתיק את מה שרשמתי
זה בסדר בקיצור שאני שוקל אחרי בישול ולא לפני? בכמה קלוריות זה חורג?
זה לא חורג המשקל של האורז עולה רק מהמים שהוא סופח (כמו שכולם יודעים למים אין ערך תזונתי)זהו אורז מודדים משקל רק לפני בישול

קשה לי להאמין שאתה על 120 גרם אורז ביום אלא אם אתה על דל פחמימה...
ב- 100 גרם אורז מבושל יש בערך 30 גרם פחמימה.
יכול להיות שהתפריט שלך מורכב מ- 120 גרם פחמימה? שזה יוצא 400 גרם אורז מבושל..

• פותח/ת השרשור
קשה לי להאמין שאתה על 120 גרם אורז ביום אלא אם אתה על דל פחמימה...
ב- 100 גרם אורז מבושל יש בערך 30 גרם פחמימה.
יכול להיות שהתפריט שלך מורכב מ- 120 גרם פחמימה? שזה יוצא 400 גרם אורז מבושל..
תקרא טוב את ההודעות שלי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית