עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ועד איזה א"ש אפשר לרדת בממוצע עם חיטוב רגיל ולא דל פחמימה ?החילוף חומרים יורד במשך הדיאטה והירידה שלו נהיית מוגברת יותר כאשר אתה מגיע לסט פוינט האישי שלך מבחינת אחוז שומן
יש כמה פתרונות לזה
1.דיאטות קיצוניות בקלוריות סגנון ud2
2.הגברת אירובי שיצור את הגרעון
3.מעבר לנייטרלי לכמה זמן וחזרה לתפריט חיטוב
זה מאוד משתנה מאדם לאדם אני מאמין שאפשר להגיע לסט פוינט (12-14 אצל בן אדם ממוצע) בלי דל פחמימה אבל אחרי זה, זה כבר יהיה קשה יותר לרדת אבל עדיין אפשרי, גם לא חסר מקרים שנתקעים בדל פחמימהועד איזה א"ש אפשר לרדת בממוצע עם חיטוב רגיל ולא דל פחמימה ?
איך אפשר להתקע בדל פחמימה כל עוד יש גרעון ? הגוף יהיה חייב לפרק את השומןזה מאוד משתנה מאדם לאדם אני מאמין שאפשר להגיע לסט פוינט (12-14 אצל בן אדם ממוצע) בלי דל פחמימה אבל אחרי זה, זה כבר יהיה קשה יותר לרדת אבל עדיין אפשרי, גם לא חסר מקרים שנתקעים בדל פחמימה
תתפלא זה יכול לקרות חילוף חומרים מאט את עצמו והמשקל שבוע אחרי שבוע לא זז, זה קרה לי ובאותה תקופה במיוחד הייתי נאצי בתזונה לא אכלתי פירור של פחמימה והייתי במאזן שלילי של 500איך אפשר להתקע בדל פחמימה כל עוד יש גרעון ? הגוף יהיה חייב לפרק את השומן
איך אבל תסביר איך זה הגיוני .. הגוף יהיה חייב אנרגיה ולהשתמש בשומן ולפרק אותותתפלא זה יכול לקרות חילוף חומרים מאט את עצמו והמשקל שבוע אחרי שבוע לא זז, זה קרה לי ובאותה תקופה במיוחד הייתי נאצי בתזונה לא אכלתי פירור של פחמימה והייתי במאזן שלילי של 500
מתישהו זה כבר לא מספיק ואתה צריך למצוא פתרונות אחרים (אלה שאמרתי לך בתגובה הראשונה)
כי שאתה מגיע לאחוז שומן נמוך במיוחד כזה שהגוף לא רגיל אליו ולא היה בו אף פעם החילוף חומרים יורד אם לדוגמא הrmr שלי היה 2300 ואכלתי 1800 קלוריות בדל פחמימה אז אחרי שהגעתי לאחוז מסוים הrmr צנח לאיזור הזה של ה1800 ופשוט נתקעתי על 78.5איך אבל תסביר איך זה הגיוני .. הגוף יהיה חייב אנרגיה ולהשתמש בשומן ולפרק אותו
ואם אני אתקע אני אוריד עוד ק"ל
אז זה מה שאני מנסה להגיד מורידים קלוריות / מוסיפים אירוביכי שאתה מגיע לאחוז שומן נמוך במיוחד כזה שהגוף לא רגיל אליו ולא היה בו אף פעם החילוף חומרים יורד אם לדוגמא הrmr שלי היה 2300 ואכלתי 1800 קלוריות בדל פחמימה אז אחרי שהגעתי לאחוז מסוים הrmr צנח לאיזור הזה של ה1800 ופשוט נתקעתי על 78.5
היום אני יודע מה לעשות כדי לעבור את המחסום הזה משהו שלא עשיתי אז שזה הרבה יותר אירובי ולא לפחד לקצץ עוד קלוריות השריר לא נעלם כל כך מהר
זה משהו מוכר ויקרה לך גם כנראה אתה מוזמן לקרוא את הספר ud2 של לייל מקדונלד הוא מסביר שם המון בדיוק על הנושא הזה