הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ויטמין C וB6

ניר המחדיר

משתמש פעיל
313
31
נק' מוניטין:
86
313
31
אהלן 😃
לפי מה שהבנתי יש לויטמין C וB6 חשיבות גדולה מאוד למפתחי גוף

לפי מה שהבנתי הB6 מאוד חשוב בסינטוז החלבון ויש לו תפקיד מרכזי
לא הבנתי כלכך מה החשיבות של ויטמין C, חיפשתי מלא מידע לא מצאתי

אשמח גם לדעת מינונים של הויטמינים בתור תוספי תזונה
תודה על העזרה 😃

ויטמין C מאיץ התאוששות וגדילה בתאי השריר, נוגד חמצון, עוזר בספיגת ברזל, קשור בשחרור הורמונים (ביניהם טסטוסטרון). יש עוד כמה יתרונות, אבל זה מה שקפץ לי לראש. כתוב בגוגל "Vitamin C Bodybuilding" ותמצא תשובות נוספות.

אם אתה כבר מעוניין ב-B6, עדיף כבר לקחת ZMA, שזה מגנזיום, אבץ ו-B6. עובדים מעולה ביחד ומגנזיום ואבץ הם מינרלים חשובים מאוד בפיתוח גוף.
אם אתה רוצה לקחת B6 סולו, 100 מ"ג.
ויטמין C בין גרם לשלושה גרמים ביום. עדיף לקחת כדורים כמה כדורים של 500 מ"ג בשחרור מושהה לאורך היום, כי לקחת 3 מ"ג ויטמין C במכה לא יספוג הרבה ממנו.

• פותח/ת השרשור
ויטמין C מאיץ התאוששות וגדילה בתאי השריר, נוגד חמצון, עוזר בספיגת ברזל, קשור בשחרור הורמונים (ביניהם טסטוסטרון). יש עוד כמה יתרונות, אבל זה מה שקפץ לי לראש. כתוב בגוגל "Vitamin C Bodybuilding" ותמצא תשובות נוספות.

אם אתה כבר מעוניין ב-B6, עדיף כבר לקחת ZMA, שזה מגנזיום, אבץ ו-B6. עובדים מעולה ביחד ומגנזיום ואבץ הם מינרלים חשובים מאוד בפיתוח גוף.
ויטמין C בין גרם לשלושה גרמים ביום. עדיף לקחת כדורים כמה כדורים של 500 מ"ג בשחרור מושהה לאורך היום, כי לקחת 3 מ"ג ויטמין C במכה לא יספוג הרבה ממנו.

עד עכשיו הייתי לוקח גרם ביום (500 מ"ג בוקר 500 ערב)
אני אעלה את זה ל2 גרם, זה גם ככה מוצר זול מאוד (500 מ"ג בוקר, 500 מ"ג צהריים, 500 מ"ג אחרי אימון, 500 מ"ג ערב)

איך עוד תוספים יש להם חשיבות בפיתוח הגוף?

מה לעזעזאל ? 3 גרם ויטמין C ביום ? נראה לי אתה מזריק בטווחים של סיבולת

• פותח/ת השרשור

100 מ"ג פעם אחת ביום או גם לחלק את זה?

עד עכשיו הייתי לוקח גרם ביום (500 מ"ג בוקר 500 ערב)
אני אעלה את זה ל2 גרם, זה גם ככה מוצר זול מאוד (500 מ"ג בוקר, 500 מ"ג צהריים, 500 מ"ג אחרי אימון, 500 מ"ג ערב)

איך עוד תוספים יש להם חשיבות בפיתוח הגוף?
קריאטין.
100 מ"ג פעם אחת ביום או גם לחלק את זה?
פעם ביום, לפני השינה.
מה לעזעזאל ? 3 גרם ויטמין C ביום ? נראה לי אתה מזריק בטווחים של סיבולת
טוב.

לויטמין C משמעות רבה בפיתוח גוף. בתום סייקל סטאואידים אנאבוליים ובמהלך PCT, תיסוף של ויטמין C הוא כמעט מנדטורי. מחקרים מראים שבתיסוף של כ-800mg ליום הוא מסייע בויסות והפחתה של רמות קורטיזול המוגברות מעל ומעבר למידה הרצוייה.
כל זאת בנוסף לשצויין בתגובות קודמות ולעובדה שבעידן המודרני הוא בד"כ בחסר.

• פותח/ת השרשור
לויטמין C משמעות רבה בפיתוח גוף. בתום סייקל סטאואידים אנאבוליים ובמהלך PCT, תיסוף של ויטמין C הוא כמעט מנדטורי. מחקרים מראים שבתיסוף של כ-800mg ליום הוא מסייע בויסות והפחתה של רמות קורטיזול המוגברות מעל ומעבר למידה הרצוייה.
כל זאת בנוסף לשצויין בתגובות קודמות ולעובדה שבעידן המודרני הוא בד"כ בחסר.

ראיתי שאתה ממליץ על ויטמין C בתור MUST לכל סייקל ואחריו
השאלה האם גם B6 עוזר בביצועים ויעיל?
וזה הכל 800 מ"ג? מה עם יותר מזה? 1500 מ"ג או 1000 מ"ג

ראיתי שאתה ממליץ על ויטמין C בתור MUST לכל סייקל ואחריו
השאלה האם גם B6 עוזר בביצועים ויעיל?
וזה הכל 800 מ"ג? מה עם יותר מזה? 1500 מ"ג או 1000 מ"ג
קיימים מחקרים המדגימים את היכולת של B6 במינונים של 200-600mg/ed להפחית רמות פרולקטין.
היעילות של תוספים טבעיים בכל הקשור בהגברת רמות טסטוסטרון היא אנקדוטלית עד לא קיימת (אלא אם קיים חוסר ברור במרכיב מסויים כמו למשל באבץ או ויטמין D3).

• פותח/ת השרשור
קיימים מחקרים המדגימים את היכולת של B6 במינונים של 200-600mg/ed להפחית רמות פרולקטין.
היעילות של תוספים טבעיים בכל הקשור בהגברת רמות טסטוסטרון היא אנקדוטלית עד לא קיימת (אלא אם קיים חוסר ברור במרכיב מסויים כמו למשל באבץ או ויטמין D3).

אבל לפי מה שקראתי על B6 זה חיוני לסינטוז חלבוני => בניית השריר
אז אין לזה כל חשיבות בבניית מסת השריר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית