הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חתירה או פאוורקלין בSS?

• פותח/ת השרשור MarkTs
  • פורסם בתאריך

MarkTs

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
0
35
0
שבוע שעבר כאשר עשיתי פאוורקלין, אז הרגשתי בעלייה מן כאב בגב התחתון (רק צד ימין) ועד עכשיו יש לי את זה אבל אני מרגיש את זה פחות. ביום שלישי יש לי עוד פעם את האימון עם פאוורקלין. אתם אומרים להחליף את זה בחתירה עכשיו עד שיעבור או להשאיר?
אם אני מחליף אלה שרירים אחרים? או שזה עובד כמו פאוורקלין?

אם אני לא טועה התוכנית המקורית היא עם פאוורקלין אבל זה בתנאי שהטכניקה שלך מעולה ואתה שולט בו.אם לא עדיף להחליף בצ׳ין אפס.

• פותח/ת השרשור
אם אני לא טועה התוכנית המקורית היא עם פאוורקלין אבל זה בתנאי שהטכניקה שלך מעולה ואתה שולט בו.אם לא עדיף להחליף בצ׳ין אפס.
כן אני יודע שזה עם פאוורקלין, זאת הסיבה שאני עושה את זה. אבל חשבתי על להחליף את זה עם חתירה
היום התחלתי עם תרגילי עזר, אז צ'ין אפס זה תרגיל עזר בשבילי..

הפאוור קלין עדיף משמעותית אם ביצועים זו המטרה,
חתירה \ מתח עדיפים אם לא למדת את הטכניקה בפאוור קלין (תרגיל טכני, לוקח יותר זמן מבנץ' פרס למשל)

מבחינת מסת שריר, המתח מערב יותר את פושטי הכתף (לטיסימוס דורסי הוא העיקרי שבהם), החתירה מערבת בנוסף גם את זוקפי הגב ופושטי האגן (אבל יש לה חסרונות - למשל אין הגדרה טובה למה זה כשל), בעוד שהפאוור קלין מערב יותר את פושטי האגן, פושטי הברך והטרפזיוס (טרפזים) ופחות את פושטי הכתף.

פוואר קלי זה תרגיל קשה לביצוע עדיף להחליף לפרס ולא לשבור את הראש אבל כול אחד עושה מה שנוח לו .
יש כבר פרס בתוכנית, והתרגילים עובדים על קבוצות שרירים אחרות לגמרי.

זה כמו שתגיד למישהו להחליף סקוואט בבנץ' פרס. זה מגוחך.

• פותח/ת השרשור
הפאוור קלין עדיף משמעותית אם ביצועים זו המטרה,
חתירה \ מתח עדיפים אם לא למדת את הטכניקה בפאוור קלין (תרגיל טכני, לוקח יותר זמן מבנץ' פרס למשל)

מבחינת מסת שריר, המתח מערב יותר את פושטי הכתף (לטיסימוס דורסי הוא העיקרי שבהם), החתירה מערבת בנוסף גם את זוקפי הגב ופושטי האגן (אבל יש לה חסרונות - למשל אין הגדרה טובה למה זה כשל), בעוד שהפאוור קלין מערב יותר את פושטי האגן, פושטי הברך והטרפזיוס (טרפזים) ופחות את פושטי הכתף.
אז להשאיר את הפאוורקלין? כנראה זזתי איכשהו באימון הקודם ולכן כואב (קצת) לי בגב התחתון, מה לגבי זה?
תחליף את הפוור קלין לפרס .
אני עושה פרס לפני הפאוורקלין... זה חלק מהתוכנית

חתירה בלי ספק
פוואר קלין ללמוד לבד זה קשה מאוד וזה יבזבז לך הרבה זמן, תשקיע את הזמן בלהתקדם עם חתירה

מישהו מוכן להסביר לי מה הולך כאן בזמן האחרון?
הרגשה של עויינות, כאילו כל אחד רק מחפש איפה לקטול אחד את השני..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית