הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט ודדליפט

Snorlax jr

משתמש משקיע
6,100
4,617
נק' מוניטין:
4,629
6,100
4,617
בבית
התוכנית שלי זה AB והיא מחולקת ככה:
A - בנץ' פרס 4X8
פרפר בספא שיפוע 0 3X8
לחיצת חזה בספה שיפוע 30 3X8
מיליטרי פרס 3X8
חתירה אחיזה רחבה (Rear delt rows) 3X8
טרפזים - 3X10
לחיצה צרפתית 3:8
פשיטת מרפק עם דאמבל ביד אחת 3X8
אמות 3X10(שני תרגילים)
B-מתח 4X8
פול אובר 3X8
חתירה (Barbell bent over rows) 3X8
לג פרס 4X8
לאנג'ים 3X8
סטיף לג דדליפט 3X8
תאומים בסמית' 3X20
כפיפת מרפקים עם מוט בעמידה 3X8
פטישים לצד עם דאמבל (Hammer side curls)
כפיפות גו 3X12
ובטן..
עכשיווו אני סוףסוף יכול להתחיל לעשות דדליפט וסקוואט שוב (עשיתי לפני כמה חודשים בSS שנמשך כחודש עד שאסרו עליי ופתאום מרשים לעשות) אז בקיצור האם אני מוסיף סקוואט לרגליים ודדליפט וגב ? או להחליף אחד מהתרגילים שלי מגב לדדליפט ואחד מהתרגילים מרגליים לסקוואט ?
אשמח אם תענו עוד היום..מחר אני מתחיל את B ..תודה רבה לעוזרים 😃

מי אסר עליך לעשות SS?
ואם אתה יכול עכשיו לעשות SS, כי מרשים לך, אז תעשה SS. זו התוכנית שתקדם אותך בצורה הכי מהירה ומשמעותית.

• פותח/ת השרשור
מי אסר עליך לעשות SS?
ואם אתה יכול עכשיו לעשות SS, כי מרשים לך, אז תעשה SS. זו התוכנית שתקדם אותך בצורה הכי מהירה ומשמעותית.
המנהל של המכון שלי אסר אליי בגלל שאמר שדדליפט וסקוואט לא מתאים לחוזק שלי או מבנה עצמות ולא מתאים לגיל .. משהו כזה חחחח ושמתי לב לפני כמה ימים שבת 14 עושה דדליפט וסקוואט אפילו שהיא עשתה מממש ממממממש גרוע טכניקה גרועה .. אז החלטתי בעצמי שאני מתחיל לעשות 😃 וגם בSS כן עזר לי מאוד אפילו כשחודש עשיתי את זה .. אבל אני רוצה להתחיל קודם סקוואט ודדליפט בתוכנית שלי לראות אם לא יגידו לי כלום..ואם לא יגידו כלום חודש הבא אני עובר לSS ..

בזיון של מנהל, בימקום ללמד אותך איך לעבוד על הסקוואטים והדדליפת, אסר אלך לעבוד למה מי הוא בכלל. על תקשיב לאנשים בורים ותעשה מה שאתה מרגיש ה ss תשפר לך את הגוף תעבוד חזק לפחות שנה ואז יהיה שינוי .

• פותח/ת השרשור
בזיון של מנהל, בימקום ללמד אותך איך לעבוד על הסקוואטים והדדליפת, אסר אלך לעבוד למה מי הוא בכלל. על תקשיב לאנשים בורים ותעשה מה שאתה מרגיש ה ss תשפר לך את הגוף תעבוד חזק לפחות שנה ואז יהיה שינוי .
אני מדבר ספרדית ? אני רוצה לנסות חודש אחד לעשות סקוואט ודדליפט ולראות אם יגידו לי משהו . חודש הבא אני יתחיל SS אם תעזרו לי

אני מדבר ספרדית ? אני רוצה לנסות חודש אחד לעשות סקוואט ודדליפט ולראות אם יגידו לי משהו . חודש הבא אני יתחיל SS אם תעזרו לי
אני יעלה לך סירטוני לימוד של תכניקה נכונה לתרגילים האלה מתי שאני חוזר לבית.
https://www.youtube.com/user/CanditoTrainingHQ/search?query=squat מלא תכניקה לסקוואט תילמד בהצלחה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית