הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עד איזה א"ש בערך אפשר לרדת טבעי ובלי לאבד המון שריר?

• פותח/ת השרשור Roko
  • פורסם בתאריך

Roko

משתמש מתחיל
267
48
נק' מוניטין:
90
267
48
כותרת 😃

ואיך עושים את זה ? לפי מה שהבנתי

דל פחמימה + אירובי בוקר + קפאין +שורף שומן (מה שאני לא רוצה)

לבקשתכם....להלן התמונה
קחו בחשבון שהמשקל לא גבוה ובנוסף אני בכלל במאסה - לא יודע ולא מבין איך בכלל ירדתי באחוז שומן ... אל תצפו לקוביות - עובד על בטן 3 פעמים בשבוע להלן תמונה מתקופת ה 8.7% תחילת המאסה (שוב - אני בתהליך מאסה ולא חיטוב) 😃 בתמונה הראשונה אני על 6.9%
ובתמונה השניה 8.7%
נראה מעולה! שיחקת אותה.

המסקנה הכי גדולה של משהו עם "קצת ניסיון" שכל אחד צריך ללמוד מה טוב ועובד על הגוף שלו ! מה שטוב לאחד לא בהכרח טוב לאחר. ובנוסף המסקנה השניה, השינוי/גדילה מתבצעת במנוחה ולא בחדר כושר עצמו... שוב ...אין טוב ורע ! יש מתאים!!!

קבל חח. נראה פנטסטי. יותר מפנטסטי. גם אני עברתי את גיל ה 40 וזה רק הולך ונהיה יותר קשה...

להגיע כל עוד יש מטרה זה אפשרי ויוצר מצב של ציפייה וסיפוק עצום. הבעיה היא עכשיו לשמור על התוצאה .

אני פעם הגעתי ל 14-15%, אני יודע שקשה להאמין אבל עשיתי את זה טבעי לגמרי בלי חומרים!!!!
וברצינות, @nbaron מאיזה אחוז שומן ירדת לאחוזים כאלה נמוכים? נראה סוף

בתחילת התהליך הייתי 93 על 25%-22% ואז קמתי יום אחד בבוקרהעם גוק בראש שמה שמעניין אותי זה להיות כמו כל הדוגמני פיטנס...קראתי חומר כמה חודשים...והתהליך עצמו דיי קל למי שיש משמעת עצמית וידע....תוך חודשיים ירדתי 20קילו...ואבדתי גם דיי הרבה שריר בדרך...כי אנחנו ישראלים אוהבים הכל ומהר.... עכשיו האישה כועסת ודורשת שאעלה במשקל 😃
לעניינו...חיטוב זה דיי קל דורש משמעת..כל אחד יכול. עליה במסת שריר בגיל 40 דיי קשה בייחוד שרמות הטסט בגוף נמוכות... לא ! חבל על הכסף של שורפי שומן חוקיים
מישהו התנסה בכל השורפי שומן החוקיים למיניהם ?
עוזרים להגיע לאחוז שומן חד ספרתי?

דווקא לעלות ברמת השריר זה דיי מהר...רק לאכול הרבה. אבל אני לא אוהב את ההרגשה של הניפוח והכבדות. הייתי שם פעם. היום אני בראש אחר לגמרי. חיטוב זה עדיף מכל הבחינות אבל קשה לשמור על זה כי ברגע שמתחילים לאכול ארוחות כבדות המשקל עולה מהר.... באסה.

סתכלו על כל השרירנים . מגיעים לשיא ואחכ יורדים ומתנפחים כי קשה מאוד לשמור על חיטוב לאורך זמן.

דווקא לעלות ברמת השריר זה דיי מהר...רק לאכול הרבה. אבל אני לא אוהב את ההרגשה של הניפוח והכבדות. הייתי שם פעם. היום אני בראש אחר לגמרי. חיטוב זה עדיף מכל הבחינות אבל קשה לשמור על זה כי ברגע שמתחילים לאכול ארוחות כבדות המשקל עולה מהר.... באסה.

סתכלו על כל השרירנים . מגיעים לשיא ואחכ יורדים ומתנפחים כי קשה מאוד לשמור על חיטוב לאורך זמן.

דברתי על עליה נקייה במסת שריר והקושי שלה...אתה דברת על מאסה מלוכלכת שמין הסתם יותר קלה...

הצלחתי להגיע שנה שעברה ל- 7% שומן טבעי.
לא פחות מזה.
לעומת זאת, יש לי חבר שהגיע ל- 5.5% שומן טבעי.
אל תשכח שככל שהמסת שריר שלך יותר גדולה, ככה קצב חילוף החומרים שלך יותר גבוה.
קשה לחטב לאחוז שומן נמוך עם מסת שריר קטנה מכיוון שקצב חילוף החומרים לא כל כך גבוה כמו של בן אדם עם מסת שריר גדולה.
חוב לראק לך ולחבר שלך אפשרי ? @incin לא נשמע לי הגיוני 5.5 א''ש טבעי אני לא מזלזל אבל זה פשוט מטורף אם כן.

שחררו כבר מהחוב לראק הזה שלכם, תתבגרו
כל דבר חוב לראק חוב לראק

חודש שעבר הייתי על 2 אחוז שומן, דחקתי 258 קילו בחזה, ועשיתי טון ורבע דד ליפט

סבבה ?

חוב לראק לך ולחבר שלך אפשרי ? @incin לא נשמע לי הגיוני 5.5 א''ש טבעי אני לא מזלזל אבל זה פשוט מטורף אם כן.

עד עכשיו לא היה חוב לראק על אחוזי שומן, בכל אופן, כן הייתי מוסיף אותו לחובות אם הוא היה רושם שהוא עכשיו 7% - אבל הוא מדבר על העבר (שקול לזה שלפעמים אנשים שלא התאמנו כבר עשר שנים שואלים כמה אני מרים ואחרי שאני זורק איזה מספר הם מוסיפים לו 10 קילו ואומרים שהיו עושים את זה לשמונה חזרות).

גם בניגוד למשקלי עבודה, אני לא יכול לתת חוב לראק של "תעלה תמונה של 10%" כי יכול להיות שהבחור יושב כבר על 15% וזה לא אומר כלום על אחוזי השומן שלו בעבר.

Having said that, הרשה לי להניח שהוא לא הגיע ל-7 אחוזי שומן טבעי וכנראה לא יודע איך 7 אחוזי שומן נראים. מדידות קליפר תלויות יותר במי שמבצע את המדידה ולא באחוזי השומן בפועל.

זה מזכיר לי צפלוח אחד במכון שמתאמן שנים ויש לו רגלי תרנגולת ששם על עצמו 9 חולצות כדי להראות גדול ומסיבי.
תמיד כששואלים אותו כמה הוא שוקל הוא אומר 78-80, אתמול הוא עבר ליד המשקל ועלה עליו, מרחוק ראיתי שהוא שוקל 62.
שאלתי אותו בתמימות : "לאן נעלמו 16-18 קילו, אז אומר לי : "לאאאאאאא המשקל מזייף (הוא לא, בדקתי) בבית אני שוקל 80"

כל הכבוד על התוצאה, תוצאה מרשימה מאוד

השאלה היתה בלי לאבד מאסת שריר משמעותית
המדידה לא מדוייקת אתה נראה סביב ה8% (מספיק שאתה לוחץ עוד כמה מ"מ בקליפר)
מאסת השריר שלך לא גדולה, אתה חטוב מאוד (שים לב לחזה/כתפיים/ידיים)

בנוסף מה שציינתי שא.ש שאתה יכול להשאר בו הוא שונה ממה שאתה יכול להגיע אליו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית