עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה מעולה! שיחקת אותה.לבקשתכם....להלן התמונה
קחו בחשבון שהמשקל לא גבוה ובנוסף אני בכלל במאסה - לא יודע ולא מבין איך בכלל ירדתי באחוז שומן ... אל תצפו לקוביות - עובד על בטן 3 פעמים בשבוע להלן תמונה מתקופת ה 8.7% תחילת המאסה (שוב - אני בתהליך מאסה ולא חיטוב) 😃 בתמונה הראשונה אני על 6.9%
ובתמונה השניה 8.7%
לא יודע לגבי השיטת אימון/תזונה,אבל שיחקת אותה
נראה מעולה
הכל רע!מה רע בשיטת האימון שלו ?
מישהו התנסה בכל השורפי שומן החוקיים למיניהם ?
עוזרים להגיע לאחוז שומן חד ספרתי?
דווקא לעלות ברמת השריר זה דיי מהר...רק לאכול הרבה. אבל אני לא אוהב את ההרגשה של הניפוח והכבדות. הייתי שם פעם. היום אני בראש אחר לגמרי. חיטוב זה עדיף מכל הבחינות אבל קשה לשמור על זה כי ברגע שמתחילים לאכול ארוחות כבדות המשקל עולה מהר.... באסה.
סתכלו על כל השרירנים . מגיעים לשיא ואחכ יורדים ומתנפחים כי קשה מאוד לשמור על חיטוב לאורך זמן.
חוב לראק לך ולחבר שלך אפשרי ? @incin לא נשמע לי הגיוני 5.5 א''ש טבעי אני לא מזלזל אבל זה פשוט מטורף אם כן.הצלחתי להגיע שנה שעברה ל- 7% שומן טבעי.
לא פחות מזה.
לעומת זאת, יש לי חבר שהגיע ל- 5.5% שומן טבעי.
אל תשכח שככל שהמסת שריר שלך יותר גדולה, ככה קצב חילוף החומרים שלך יותר גבוה.
קשה לחטב לאחוז שומן נמוך עם מסת שריר קטנה מכיוון שקצב חילוף החומרים לא כל כך גבוה כמו של בן אדם עם מסת שריר גדולה.
סבבה:שחררו כבר מהחוב לראק הזה שלכם, תתבגרו
כל דבר חוב לראק חוב לראק
חודש שעבר הייתי על 2 אחוז שומן, דחקתי 258 קילו בחזה, ועשיתי טון ורבע דד ליפט
סבבה ?
ריחמתי עליך.רשמתי טון ורבע דד ליפט, לא רבע טון
חוב לראק לך ולחבר שלך אפשרי ? @incin לא נשמע לי הגיוני 5.5 א''ש טבעי אני לא מזלזל אבל זה פשוט מטורף אם כן.