הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עד איזה א"ש בערך אפשר לרדת טבעי ובלי לאבד המון שריר?

• פותח/ת השרשור Roko
  • פורסם בתאריך

Roko

משתמש מתחיל
267
48
נק' מוניטין:
90
267
48
כותרת 😃

ואיך עושים את זה ? לפי מה שהבנתי

דל פחמימה + אירובי בוקר + קפאין +שורף שומן (מה שאני לא רוצה)

עד עכשיו לא היה חוב לראק על אחוזי שומן, בכל אופן, כן הייתי מוסיף אותו לחובות אם הוא היה רושם שהוא עכשיו 7% - אבל הוא מדבר על העבר (שקול לזה שלפעמים אנשים שלא התאמנו כבר עשר שנים שואלים כמה אני מרים ואחרי שאני זורק איזה מספר הם מוסיפים לו 10 קילו ואומרים שהיו עושים את זה לשמונה חזרות).

גם בניגוד למשקלי עבודה, אני לא יכול לתת חוב לראק של "תעלה תמונה של 10%" כי יכול להיות שהבחור יושב כבר על 15% וזה לא אומר כלום על אחוזי השומן שלו בעבר.

Having said that, הרשה לי להניח שהוא לא הגיע ל-7 אחוזי שומן טבעי וכנראה לא יודע איך 7 אחוזי שומן נראים. מדידות קליפר תלויות יותר במי שמבצע את המדידה ולא באחוזי השומן בפועל.
אני באמת בספק אם מישהו מגיע ל7% ועוד טבעי ולא עושה לעצמו בוק ערום באמת שמגיע על זה חוב לראק אני רוצה לראות שהוא היה פעם 7 א''ש טבעי או לא אי אפשר לדעת אבל אני בטוח שיש לו תמונות אם הוא באמת הגיע לזה

זה לא תלוי בסט פוינט אלא בעבודה קשה.. כן העבודה יותר קשה בהתחשב בסט פוינט שלך
אני אומר את זה כאחד שחבר הכי טוב שלו שקל בגיל 18 95 קילו, בגיל 19 הוא ירד 30 קילו (כן זה נורא אנורקסי אבל זו המטרה שלו ואין צורך לערער על כך.)
וכיום הוא נשאר סטטי על אותו אחוז שומן שנע לדעתי בין 8-10 כי הוא אוכל נקי (כן ליצנים הוא שוטף את האוכל), מסודר,ומקפיד על אירובי ואימונים טובים
באופן קבוע.

ואני יודע שתבקשו תמונות אז בבקשה:
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd....9_10201224274607591_8757714131024360158_n.jpg

אני אומר את זה כאחד שחבר הכי טוב שלו שקל בגיל 18 95 קילו, בגיל 19 הוא ירד 30 קילו (כן זה נורא אנורקסי אבל זו המטרה שלו ואין צורך לערער על כך.)
וכיום הוא נשאר סטטי על אותו אחוז שומן שנע לדעתי בין 8-10 כי הוא אוכל נקי (כן ליצנים הוא שוטף את האוכל), מסודר,ומקפיד על אירובי ואימונים טובים
באופן קבוע.

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd....9_10201224274607591_8757714131024360158_n.jpg
קודם כל שאפו לחבר שלך שירד 30 קילו ומצליח לשמור על המשקל, באמת מכובד.
אבל השאלה הייתה לרדת באחוז שומן בלי לאבד המון מסת שריר, כי לרדת לאחוז שומן חד ספרתי אני מאמין שאפשר טבעי, אבל לרדת לאחוז שומן חד ספרתי, נגיד 6-7, ולהישאר עם מסת שריר גבוהה זה שאלה אחרת

באופן קבוע.

שוב הבאת דוגמה למתאמן עם מעט מאסת שריר

באופן קבוע.

לא חסרים אנשים שנראים ככה רוב ימות השנה. גם כאלו שלא אוכלים נקי ומזלזלים באימונים.

לא חסרים אנשים שנראים ככה רוב ימות השנה. גם כאלו שלא אוכלים נקי ומזלזלים באימונים.
This ^
יש לי חברים רוסים שכל היום שותים אלכוהול שזה הכי קטבולי ומפריע לסינטזיה של החלבון בשריר, אוכלים הרבה שוקולדים ופיצות, בקושי מכניסים חלבון והם כל השנה מסתובבים עם 10% שומן ועוד יש להם אפילו שרירים.

תמיד שאני רואה אותם אני מביא להם מבט של :

meh.ro5776-455x203.jpg

This ^
יש לי חברים רוסים שכל היום שותים אלכוהול שזה הכי קטבולי ומפריע לסינטזיה של החלבון בשריר, אוכלים הרבה שוקולדים ופיצות, בקושי מכניסים חלבון והם כל השנה מסתובבים עם 10% שומן ועוד יש להם אפילו שרירים.

תמיד שאני רואה אותם אני מביא להם מבט של :

meh.ro5776-455x203.jpg

שכחתם שאני ציינתי את העובדה שהיה שמן בעבר, שבשביל לא להשמין הוא עושה אירובי ומקפיד על אכילה נקיה.

• פותח/ת השרשור
אני אישית מתכנן לרדת לא"ש על ידי דל פחמימה + אירובי בוקר + קפאין 200 מ"ג תיסוף

ואם אני נתקע לעשות העמסה ואז להוריד קצת ק"ל מהשומן כי אין לי מה להוריד מהחלבון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית