הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט תזונה ב-SS

• פותח/ת השרשור Youth
  • פורסם בתאריך

Youth

משתמש מתחיל
33
2
נק' מוניטין:
2
33
2

אז ככה התחלתי SS לפני שלושה שבועות ושיניתי את התפריט תזונה למאזן חיובי.
אשמח לחוות דעת והאם אני צורך מספיק קלוריות ביום.

13:00 - 12 יחידות קרקרי זהב עם קופסת קוטג' (5%)

13:30 - בקבוק שוקו (250 מ"ל)

16:00 - 150 גר' ספגטי (לפני בישול)

18:30 - אימון

19:30 - 2 דנונה לבן (1.5%)

20:30 - 4 פרוסות לחם + קופסת טונה במים + ירקות

21:00 - 400 מ"ל חלב (1%)

22:30- 4 פרוסות עם גבינה לבנה (5%)

סה"כ:

קלוריות : סביבות 2500

פחמימות :340
חלבון: 150
שומן : 50

--------------------------

BMR : 1581
RMR : 1897
גובה : 1.65
משקל: 59 קילו

*אני מתאמן 3 פעמים בשבוע וזה אומר שאני שורף בערך 180 קלוריות בכל אימון (חצי שעה אימון),
ימים שבהם אני מתאמן אני שורף : 2080 , ימי מנוחה : 1897
תקנו אותי אם אני טועה
תודה רבה 😃

נערך לאחרונה:
קרקרים ? זה לא משהו שאמור להיות התפריט שלך שוקו תעיף את כל הלחם אני גם לא בעד גבינה לבנה וקוטג' כי זה א''ש נמוך אבל לשיקולך כנ''ל לגבי היוגורט שלך הייתי מעיף אותו לעזעזאל ואותו דבר החלב הדבר היחיד שהייתי משאיר פה זה טונה חזה עוף וספגטי

קרקרים ? זה לא משהו שאמור להיות התפריט שלך שוקו תעיף את כל הלחם אני גם לא בעד גבינה לבנה וקוטג' כי זה א''ש נמוך אבל לשיקולך כנ''ל לגבי היוגורט שלך הייתי מעיף אותו לעזעזאל ואותו דבר החלב הדבר היחיד שהייתי משאיר פה זה טונה חזה עוף וספגטי
אני מניח שאתה דוגל בתזונת פליאו? אין לי שום דבר נגד זה, מכיר גם כמה שאוכלים ככה ומרגישים מעולה, אבל מצד שני מלא אנשים גם אוכלים לחם, חלב, קוטג' וכו' וגם מרגישים מעולה, אז אני לא חושב שזה נכון להגיד לכל אחד להעיף מהתפריט דברים שהם לא פליאו

אני מניח שאתה דוגל בתזונת פליאו? אין לי שום דבר נגד זה, מכיר גם כמה שאוכלים ככה ומרגישים מעולה, אבל מצד שני מלא אנשים גם אוכלים לחם, חלב, קוטג' וכו' וגם מרגישים מעולה, אז אני לא חושב שזה נכון להגיד לכל אחד להעיף מהתפריט דברים שהם לא פליאו
אני לא ''דוגל'' אני גם אמרתי אם אתה רוצה תעיף כי זה דברים שהם פחות קריטים תשמע קרקרים לא הייתי ממליץ לאף אחד וגם הלחם של היום (אפילו המלא) הוא לא בדיוק מהבריאים אבל אני אישית ממש נגד חלב מוצרי חלב א''ש גבוהה אני סבבה אני עם עצמי אבל אחרים כאילו שיאכלו קוטג' אין בעיה אבל חלב 1% זה פשוט..

אל תכליל. אני אוכל לחם מלא, קוטג' יוגורטים, גבינות שותה לפחות חצי ליטר חלב ביום ומרגיש מעולה.

אל תכליל. אני אוכל לחם מלא, קוטג' יוגורטים, גבינות שותה לפחות חצי ליטר חלב ביום ומרגיש מעולה.
לא מכליל אבל אני אומר לך שזה לא מה שאני ממליץ חוץ מזה אין בעיה עם גבינות אבל שיהיו א''ש גבוה מבחינתי. אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה לי יש את האני מאמין של חלב א''ש גבוהה גם יותר טעים וגם יותר עדיף.

• פותח/ת השרשור
משקל : 59 קילו

אני אוכל מוצרי חלב ולחם בגלל שאני לא אוכל בשר וביצים אז אין לי הרבה ברירות.
ועדיין מחכה לאבקת חלבון שתגיע.

1546090_10152558086293150_3174955467648531412_n.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית