הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מספר שאלות בסיסיות

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
אהלן אנשים,ש ברשותי 3 שאלות לשאול,ברגע שיהיו עוד שאלות אדאג להוסיף אותם בנושא הזה גם כדי לא לפתוח סתם כל פעם נושא על שאלה.

השאלות הן:
1.מה משפיע על בליטת ורידים(בבייספס לדוגמא)?האם זה אחוז שומן כמה שיותר נמוך או שגודל השריר?
2.במאזן קלורי שלילי ידוע לי שאיאפשר לגדול במסת השרירים,אבל האם אפשר להשתפר במשקלי העבודה?
3.אם התשובה לשאלה השניה היא חיובית,האם יש הבדל בין השיפור במשקלי העבודה תוך כדי מאזן שלילי לחיובי?

אני יודע שהשאלות הן שאלות של צעיר וחלקכם רואים את התשובות אליהן כמובנות מאליו,אבל היי!בישביל זה אנחנו פה!😃

נערך לאחרונה:
1. פונקציה של מסת שריר ו% שומן וגם בין היתר גנטיקה
2. כן מכיוון שעלייה במשקלי עבודה בין היתר ואפילו לרוב פונקציה של גיוס יחידות מוטוריות ומערכת עיצבית
3. בוודאי, ההתאוששות ירודה במהלך תהליך חיטוב מה שקשה להתאושש מאימון כבד לאימון כבד ולכן הביצועים יהיו ירודים יותר

• פותח/ת השרשור
בביצוע הדדליפט בתוכניות של ריפטו,מתיישבים כמה שיותר נמוך?(ברך 90 מעלות)
או שעושים את התרגיל כמו בסרטון ש-moo העלה שבטח ראיתם.
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5739
וכשמורודים את המשקל אפשר להוריד לאט?
כי אם אני אוריד מהר ואעשה רעש,יעיפו אותי מהחדר כושר בבסיס כי אני מדריך ואני מהווה דוגמה רעה למתאמנים...😳 😣

לא ברך לא 90 מעלות יותר מזה אלא אם לא הבנתי מה אתה שואל
אפשר להוריד לאט אבל במשקלים גבוהים יותר לא תצליח

מתוך SS
שים לב להבדל בין הסקווט (מימין, שובר מקביל) לדד ליפט (משמאל, זוית קצת יותר מ 90)

לגבי הירידה בדד ליפט אני אוהב להוריד לאט כדי לעבוד גם בירידה
לא חובה אבל כדאי (סה"כ המטרה להתחזק ולגרות את השריר יותר..)
משה צודק שבמשקלים גבוהים קשה להוריד לאט

קבצים מצורפים

• עמידת מוצא סקווט ודד ליפט.JPG
    עמידת מוצא סקווט ודד ליפט.JPG
    KB 19.7 · צפיות: 169
  • פותח/ת השרשור
השאלה היתה איזה דדליפט לבצע.
הבנתי שיש 2 צורות התחלה,אחת שמתחילים קרוב יותר לעמידה,ברכיים טיפה מכופפות וגב בכיפוף קדימה,שהעבודה בעיקר עם הגב.
ויש שמתחילים כמעט ממצב כשיבה,וזה כאילו יוצר גם אפקט של סקווט בתחילת המשיכה.

השאלה היתה איזה דדליפט לבצע.
הבנתי שיש 2 צורות התחלה,אחת שמתחילים קרוב יותר לעמידה,ברכיים טיפה מכופפות וגב בכיפוף קדימה,שהעבודה בעיקר עם הגב.
ויש שמתחילים כמעט ממצב כשיבה,וזה כאילו יוצר גם אפקט של סקווט בתחילת המשיכה.

בתמונה שהעלתי זה דד ליפט קלאסי
יש סטיף דד ליפט שנעשה עם ברכיים נעולות כל התנועה

תעשה דד ליפט קלאסי

כל קומבינציה שהיא לא או ברכיים נעולות או קלאסי זה טכניקה לא נכונה של אנשים שמנסים לבצע קלאסי

(יש סומו דדליפט שזה כמו קלאסי שהרגליים בפיסוק רחב והידיים בין הרגליים, יש רומניאן דד ליפט..)

תעשה קלאסי עם הדגשים שבספר SS

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בתהליך המאסה שרירי הבטן גדלים גם כן באופן ברור כמו שאר השרירים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית