סרטון טכניקה בדדליפט לא מצליח לתקן גב עגול

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
עשיתי כאן 115 קג , משקל קל לי יחסית , אני מאמין שה 5RM שלי בסביבות ה 135-140, אפילו במשקל הזה הגב מתעגל לי כמו שאתם רואים , אני לא מבין מה הבעיה אני לא מצליח לתקן את זה :( בבקשה עזרה

בחזרה האחרונה הצלם רץ לעזור לאיזה פאג שנכשל בבנצ' 🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
זה לא נותן לי לצפות בסרטון השני.
אה רגע חכה
גם בשני אתה מתחיל עם המוט קדימה מדי אתה צריך להשען עוד אחורה לרדת נמוך אבל שהשוקיים יהיו מאונכות לרצפה-90 מעלות

• פותח/ת השרשור
זה לא נותן לי לצפות בסרטון השני.
אה רגע חכה
גם בשני אתה מתחיל עם המוט קדימה מדי אתה צריך להשען עוד אחורה לרדת נמוך אבל שהשוקיים יהיו מאונכות לרצפה-90 מעלות
הבנתי , ובסרטון השני המוט מעל אמצע כף הרגל ?כי אם כן זה לא הגיוני שתיהיה זווית שונה , ואיך השוקיים מאונכות לריצפה אם המוט אמור להיות מעל אמצע כף הרגל ?

אתה מתחיל נמוך מידי עם האגן וקורס עם החזה כשאתה מרים אותו.
הפנים שלך צריכות להיות בקו ישר, אין צורך להרים אותם.

חאלס לדבר על זווית שוקיים, לכל אחד יש מבנה גוף שונה והתרגילים ייראו קצת שונה, 2 דברים שצריך באמת לעשות:
1. לדחוף עם הרגליים לא למשוך עם הידיים בניתוק
2. לשים את המוט מעל מרכז כף הרגל בהתחלה כדי שלא יהיו מומנטים בתנועה

סלמאת תעבוד נכון הבעיות ייפתרו

• פותח/ת השרשור
חאלס לדבר על זווית שוקיים, לכל אחד יש מבנה גוף שונה והתרגילים ייראו קצת שונה, 2 דברים שצריך באמת לעשות:
1. לדחוף עם הרגליים לא למשוך עם הידיים בניתוק
2. לשים את המוט מעל מרכז כף הרגל בהתחלה כדי שלא יהיו מומנטים בתנועה

סלמאת תעבוד נכון הבעיות ייפתרו
ועם כמה משקל לשים? בסרטון השני המוט באמצע כף הרגל לא?

לא, ולכן הסט אפ שלך לא תקין.
בדדליפט לא דואגים רק שהמוט ייגע ברגליים(פחות חשוב האמת), יש ספר של ריפטו בנושא עם חלק של 15 דפים עם כל השגיאות והתיקון שלהן בדדליפט, קרא אותו.

• פותח/ת השרשור
לא, ולכן הסט אפ שלך לא תקין.
בדדליפט לא דואגים רק שהמוט ייגע ברגליים(פחות חשוב האמת), יש ספר של ריפטו בנושא עם חלק של 15 דפים עם כל השגיאות והתיקון שלהן בדדליפט, קרא אותו.
אין לי כסף לבזבז על הספר הזה ... והאנגלית שלי לא משהו , איך אני שם את המוט מעל אמצע כף הרגל אז ? אם אתה טוען שבוידיאו הוא לא (השני)

מגלגל אותו לשם
אם יש לך 0 רצון לעזור לעצמך אין לי איך לעזור לך(יש גם גרסה חינמית נעוצה פה בעברית על דדליפט)

• פותח/ת השרשור
מגלגל אותו לשם
אם יש לך 0 רצון לעזור לעצמך אין לי איך לעזור לך(יש גם גרסה חינמית נעוצה פה בעברית על דדליפט)
אני אקרא , רק אתה יכול להסביר לי איך אני יודע איפה זה אמצע כף הרגל ? מרחק של אינצ' מהשוק כשהיא מאונכת זה בסדר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית