הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עזרה - טרמפ לתחרות\שקילה בתשלום .

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
שלום לכולם , נתקלתי בבעיה בהגעה לתחרות\שקילה ואני בוחן את האופציות .
רציתי לשאול אם יש מישהו מאזור תל אביב\הרצליה או מישהו שעובר דרך תל אביב\הרצליה בדרך ומוכן לאסוף אותי (כמובן שבתמורת תשלום על הדלק או מה שנסגור בינינו).
תודה רבה.

תצטרף אליי אני נוסע באוטובוס.
עריכה:
אולי מישהו רוצה לקחת אותי איתו באוטו מתל אביב ביום רביעי ?

תצטרף אליי אני נוסע באוטובוס.
עריכה:
אולי מישהו רוצה לקחת אותי איתו באוטו מתל אביב ביום רביעי ?
מה אתם בוכים אני צריך לקחת מטרונית 2 ואחריה 1 ואחריו אוטובוס 947 מחיפה עד פ''ת יש מצב יהיה בתחרות מקום להטעין ? אני רציני הפלאפון לא יחזיק לי נראה לי כל הנסיעה הזאת ועוד לשאר היום ולחזור..

מה אתם בוכים אני צריך לקחת מטרונית 2 ואחריה 1 ואחריו אוטובוס 947 מחיפה עד פ''ת יש מצב יהיה בתחרות מקום להטעין ? אני רציני הפלאפון לא יחזיק לי נראה לי כל הנסיעה הזאת ועוד לשאר היום ולחזור..
1. מה אתה מתבכיין כל היום, זה מעצבן.
נ״ב גם אני גר באזור ותכלס להחליף מטרוניות זה לא כמו להחליף אוטובוסים וזה לא באמת קשור למרחק זה סתם לרדת ולעלות כי זה מסלולים שונים, אז באמת שזה סתם התבכיינות.
2. כן יש מקום להטעין ליד הקומקום

1. מה אתה מתבכיין כל היום, זה מעצבן.
נ״ב גם אני גר באזור ותכלס להחליף מטרוניות זה לא כמו להחליף אוטובוסים וזה לא באמת קשור למרחק זה סתם לרדת ולעלות כי זה מסלולים שונים, אז באמת שזה סתם התבכיינות.
2. כן יש מקום להטעין ליד הקומקום
חחחחחח אבל זה הרבה זמן נסיעה. איפה אתה גר אם אפשר לשאול ? בחיפה ? כי אתה באקטיב ממה שאני זוכר לעזעזזאל נרדמתי היום ב5 וחצי ולתחרות צריך לקום ב7,בהצלחה לי

חחחחחח אבל זה הרבה זמן נסיעה. איפה אתה גר אם אפשר לשאול ? בחיפה ? כי אתה באקטיב ממה שאני זוכר לעזעזזאל נרדמתי היום ב5 וחצי ולתחרות צריך לקום ב7,בהצלחה לי
אני גר בקריות, שעה נסיעה מאקטיב...

תבוא איתי לתחרות קריית אתא בראבק ושמע ליסוע שעה בשביל מכון זה מוגזם..
תודה , רק בזכותך אני אפרוש עכשיו ואעשה SW במתח הקרוב לבית! (והוא קרוב 😲 )

איזה מסכן
אני צריך להגיע לבאר שבע משם אני נוסע להודיות- כפר נוער דתי ומשם אני צריך ללכת ברגל לצומת גבעת אבני לעלות על אוטובוס לתל אביב שיוצא מטבריה להגיע לפ"ת ולמצוא איך להגיע לשפיגל זוסיה 3.
אתה מוזמן.

סורי, בגלל סיבות מסויימות אני לא יכול להסיע יותר מ-2 אנשים, כולל אותי, באוטו.
אני יכול לשכב בבגאז' אני איש פשוט אין לי בעיה עם זה.

אם יתפנה מקום אשמח להצטרף.

אולי יש מישהו אחר שמגיע מתל אביב ? או מטבריה ?
סבבה, אם אריאל לא יסע, אתה מוזמן.
למה אתה לא נוסע לדימונה, נניח, ומשם לוקח רכבת עד פתח תקווה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית