עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני גר לא רחוק משם, אני אשמח להצטרף 😃יתכן שאני אסע מתל אביב(הדר יוסף).
11 ותהיה הנהג שלי.תביא כרטיסיה של 10 שייקים וקיבלת
מה אתם בוכים אני צריך לקחת מטרונית 2 ואחריה 1 ואחריו אוטובוס 947 מחיפה עד פ''ת יש מצב יהיה בתחרות מקום להטעין ? אני רציני הפלאפון לא יחזיק לי נראה לי כל הנסיעה הזאת ועוד לשאר היום ולחזור..תצטרף אליי אני נוסע באוטובוס.
עריכה:
אולי מישהו רוצה לקחת אותי איתו באוטו מתל אביב ביום רביעי ?
1. מה אתה מתבכיין כל היום, זה מעצבן.מה אתם בוכים אני צריך לקחת מטרונית 2 ואחריה 1 ואחריו אוטובוס 947 מחיפה עד פ''ת יש מצב יהיה בתחרות מקום להטעין ? אני רציני הפלאפון לא יחזיק לי נראה לי כל הנסיעה הזאת ועוד לשאר היום ולחזור..
חחחחחח אבל זה הרבה זמן נסיעה. איפה אתה גר אם אפשר לשאול ? בחיפה ? כי אתה באקטיב ממה שאני זוכר לעזעזזאל נרדמתי היום ב5 וחצי ולתחרות צריך לקום ב7,בהצלחה לי1. מה אתה מתבכיין כל היום, זה מעצבן.
נ״ב גם אני גר באזור ותכלס להחליף מטרוניות זה לא כמו להחליף אוטובוסים וזה לא באמת קשור למרחק זה סתם לרדת ולעלות כי זה מסלולים שונים, אז באמת שזה סתם התבכיינות.
2. כן יש מקום להטעין ליד הקומקום
אני גר בקריות, שעה נסיעה מאקטיב...חחחחחח אבל זה הרבה זמן נסיעה. איפה אתה גר אם אפשר לשאול ? בחיפה ? כי אתה באקטיב ממה שאני זוכר לעזעזזאל נרדמתי היום ב5 וחצי ולתחרות צריך לקום ב7,בהצלחה לי
תבוא איתי לתחרות קריית אתא בראבק ושמע ליסוע שעה בשביל מכון זה מוגזם..אני גר בקריות, שעה נסיעה מאקטיב...
תודה , רק בזכותך אני אפרוש עכשיו ואעשה SW במתח הקרוב לבית! (והוא קרוב 😲 )תבוא איתי לתחרות קריית אתא בראבק ושמע ליסוע שעה בשביל מכון זה מוגזם..
חחחח כאילו שלזה התכוונתי בכל מקרה אתה יודע בערך כמה זמן לוקח מטרונית 1 מלב המפרץ למרכזית חוף הכרמל?תודה , רק בזכותך אני אפרוש עכשיו ואעשה SW במתח הקרוב לבית! (והוא קרוב 😲 )
אני גר לא רחוק משם, אני אשמח להצטרף 😃
אולי מישהו רוצה לקחת אותי איתו באוטו מתל אביב ביום רביעי ?
סורי, בגלל סיבות מסויימות אני לא יכול להסיע יותר מ-2 אנשים, כולל אותי, באוטו.
איזה מסכןמה אתם בוכים אני צריך לקחת מטרונית 2 ואחריה 1 ואחריו אוטובוס 947 מחיפה עד פ''ת יש מצב יהיה בתחרות מקום להטעין ? אני רציני הפלאפון לא יחזיק לי נראה לי כל הנסיעה הזאת ועוד לשאר היום ולחזור..
אני יכול לשכב בבגאז' אני איש פשוט אין לי בעיה עם זה.אתה מוזמן.
סורי, בגלל סיבות מסויימות אני לא יכול להסיע יותר מ-2 אנשים, כולל אותי, באוטו.
אין קשר למקום, גם אם היה קשר, לא הייתי מסיע אותך בבגאז' בחיים.אני יכול לשכב בבגאז' אני איש פשוט אין לי בעיה עם זה.
אם יתפנה מקום אשמח להצטרף.אין קשר למקום, גם אם היה קשר, לא הייתי מסיע אותך בבגאז' בחיים.
סבבה, אם אריאל לא יסע, אתה מוזמן.אם יתפנה מקום אשמח להצטרף.
אולי יש מישהו אחר שמגיע מתל אביב ? או מטבריה ?
אני מגיע ממחנה בהודיות-כפר נוער דתיסבבה, אם אריאל לא יסע, אתה מוזמן.
למה אתה לא נוסע לדימונה, נניח, ומשם לוקח רכבת עד פתח תקווה?
אין לי שמץ של מושג איפה זה ואין לי כח לבדוק.אני מגיע ממחנה בהודיות-כפר נוער דתי