עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ליד טבריהאין לי שמץ של מושג איפה זה ואין לי כח לבדוק.
http://www.powerlifting.co.il/Invitation-to-International-Golden-Cup-2014.htmlאם אפשר כתובת מדוייקת של התחרות ? ושעות?
לא מתחרה ,אני מאמין שהתחרות תתחיל ב 10תודה אבל לא רשום מתי להגיע בתור צופה , יש לך מושג? אתה מתחרה ?
מקווה להגיע באזור 12 :S תלוי כמה מוקדם אני אצליח לעקוץ את היציאה הביתה.. סעמק אני בטח אפסיד את כל הקטגוריות הנמוכותלא מתחרה ,אני מאמין שהתחרות תתחיל ב 10
אתה לא תבוא לראות אותי 🙁מקווה להגיע באזור 12 :S תלוי כמה מוקדם אני אצליח לעקוץ את היציאה הביתה.. סעמק אני בטח אפסיד את כל הקטגוריות הנמוכות
חינםכמה עולה כרטיס? אולי מישהו יתנדב לעשות אשכול מרוכז?
יפתח בקרוב.כמה עולה כרטיס? אולי מישהו יתנדב לעשות אשכול מרוכז?
פסייקו מזכ"ל התחרותיפתח בקרוב.
כניסת אורחים\קהל חינם.
וואלה נשבע שרציתי לראות אותך מרים בלייב... אני בא ישר מהבסיס בירושלים... אני עוקץ יציאה מוקדמת עם הפנייה.. נקווה שאני אגיע מקסימום לדדליפט שלך או משהואתה לא תבוא לראות אותי 🙁
😍וואלה נשבע שרציתי לראות אותך מרים בלייב... אני בא ישר מהבסיס בירושלים... אני עוקץ יציאה מוקדמת עם הפנייה.. נקווה שאני אגיע מקסימום לדדליפט שלך או משהו
תשמע אתה בחור קטן, קטין, עם משקלים לא רעים בכלל.. תמיד כיף לראות את העתיד של הספורט הזה בלייב.😍
יניב גופט רוצה לראות אותי מרים:drOfzb0GcH: