הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה שינוי 5 חודשים

orel1113

משתמש מתחיל
16
1
נק' מוניטין:
1
16
1
קאנטרי קלאב ב"ש
שינוי 5 חודשים של מסה נקייה
משחיף לטיפהלה פחות משחיף
מתוך ה5 חודשים 3 לא רציניים ומצפים לי עוד 3 חודשים לא רציניים ורק אז אוכל להתאמן כמו שצריך
(ריקוטאן)

נתונים התחלתיים:
60 קילו
1.72 מטר
גיל 14

נתוניים עכשויים:
65 קילו
1.76-77 מטר
גיל 14.5

משקלים:
דדליפט:132.5X1
סקוואט:100X1
בנץ':62.5X1
יש לי עוד הרבה לעלות במסה 😲
אשמח אם תעריכו לי אחוז שומן 😃

קבצים מצורפים

• שי.jpg
    שי.jpg
    KB 60.1 · צפיות: 577
אחי למה אתה משקר קודם כל יפה מאוד על השינוי זה דבר ראשון תמשיך ככה..

דבר שני
אין מצב שאתה יכול לעלות כל חודש קילו נקי שלי שריר במשך 5 חודש בלי חומרים אתה מ60 קילו ל65 קילו 5 קילו נקי של שריר על מה אתה מקשקש אתה יודע מה זה קילו אחד לעלות נקי של שריר איזה עבודה קשה זאת אנחנו מדברים על קילו של שריר נקיי ואתה עוד אומר עליתי 5 קילו נקי ב5 חודשים חחחחחחחחחחחחחח אתה מתאמן יותר מ5 חודש ואתה מתאמן רציני מאוד..

אחוז שומן בין 10-11

בהצלחה..

• פותח/ת השרשור

דבר שני
אין מצב שאתה יכול לעלות כל חודש קילו נקי שלי שריר במשך 5 חודש בלי חומרים אתה מ60 קילו ל65 קילו 5 קילו נקי של שריר על מה אתה מקשקש אתה יודע מה זה קילו אחד לעלות נקי של שריר איזה עבודה קשה זאת אנחנו מדברים על קילו של שריר נקיי ואתה עוד אומר עליתי 5 קילו נקי ב5 חודשים חחחחחחחחחחחחחח אתה מתאמן יותר מ5 חודש ואתה מתאמן רציני מאוד..

אחוז שומן בין 10-11

בהצלחה..
אוקי דבר ראשון אני התאמנתי מתחילת הטיפול של הריקוטאן כלומר היה חודש של אנטיביוטיקה לפני הריקוטאן אז באותו זמן התאמנתי רציני אחרי זה התחיל הטיפול והתאמנתי 3 פעמים בשבוע fbw למשך חודש ולאחר מכן ריבים עם ההורים וירדתי לפעם בשבוע שזה לדעתי נחשב לא רציני וזה ממשיך גם ככה ולעוד 3 חודשים זה ימשיך.
ודבר שני תודה רבה אני ימשיך להפגיז:)

דבר שני

אחוז שומן בין 10-11

בהצלחה..
למה אתה אומר שהוא משקר? כי הוא נראה יותר טוב ממך והוא בגיל שלך? תלמד לפרגן, השינוי שהוא עשה מאוד הגיוני...
לנושא: כל הכבוד נראה טוב

למה אתה אומר שהוא משקר? כי הוא נראה יותר טוב ממך והוא בגיל שלך? תלמד לפרגן, השינוי שהוא עשה מאוד הגיוני...
לנושא: כל הכבוד נראה טוב

חחח א. אני בן 19
ב. אני במצב הרבה יותר טוב ממנו את זה אני יכול להגיד בוודאות
ג. כי אין מצב שבנאדם יכול לעלות 5 קילו של שריר נקי ב 5 חודש 5 קילו של שריר נקיי מ60 ל65 מי שעולה 5 קילו של שריר נקיי ככה צריך להיראות כמו מר ישראל.. עם הייתה יודע מה זה לעלות קילו אחד נקיי ואיזה שינוי עצום זה של קילו של שריר נקיי הייתה יודע על מה אני מדבר אבל כנראה אני מדבר עם בנאדם חסר השכלה בנושא..

חחח א. אני בן 19
ג. כי אין מצב שבנאדם יכול לעלות 5 קילו של שריר נקי ב 5 חודש 5 קילו של שריר נקיי מ60 ל65 מי שעולה 5 קילו של שריר נקיי ככה צריך להיראות כמו מר ישראל.. עם הייתה יודע מה זה לעלות קילו אחד נקיי ואיזה שינוי עצום זה של קילו של שריר נקיי הייתה יודע על מה אני מדבר אבל כנראה אני מדבר עם בנאדם חסר השכלה בנושא..
בבקשה תפסיק להגיד שטויות,לטובתך אני אומר את זה

חחח א. אני בן 19
א- אם אתה בן 19 ומדבר ככה אז מצבך הוא רע, רע מאוד..
ב- תוכיח, אל תשוויץ.
ג- מתאמן מתחיל יכול להעלות 5 ק״ג של שריר, זה טבעי.. ואני יכול להעיד על עצמי שכשאני הייתי בגילו לפני שנה והתחלתי להתאמן העליתי די הרבה שריר בחודשים הראשונים, זה נורמלי ורגיל..
ד- אל תקרא לי חסר השכלה, השפה שלך והשטויות שאתה כותב (לא רק באשכול הזה, בכללי) מורידות מהרמה פה בפורום, אתה מסוג האנשים שמורידים פה את הרמה..

א- אם אתה בן 19 ומדבר ככה אז מצבך הוא רע, רע מאוד..
ב- תוכיח, אל תשוויץ.
ג- מתאמן מתחיל יכול להעלות 5 ק״ג של שריר, זה טבעי.. ואני יכול להעיד על עצמי שכשאני הייתי בגילו לפני שנה והתחלתי להתאמן העליתי די הרבה שריר בחודשים הראשונים, זה נורמלי ורגיל..
ד- אל תקרא לי חסר השכלה, השפה שלך והשטויות שאתה כותב (לא רק באשכול הזה, בכללי) מורידות מהרמה פה בפורום, אתה מסוג האנשים שמורידים פה את הרמה..

א. אני בן 19 והמצב שלי מצוין
ב. להוכיח אני לא התחלתי עם זה אתה אמרת הוא במצב יותר טוב ממך אז אתה מקנא אין לי מה לקנא אני לא מושפע שיעלה תמונה רק בשביל שתראה איך אני נראה אני יודע מה אני שווה ועם אני ירצה לעלות מתי שהוא תמונה שלי תאמין לי שזאת לא תהיה הסיבה שלי בשביל להשוויץ
ג. חחחחחחח אני פשוט מדבר עם ילד חסר השכלה בנושא חחח אתה אפילו לא מודע לזה רוב הבדי בילדרים עם חומרים מתאמנים שנים על גבי שניים בשביל לנסות לעלות שריר נקיי ולוקחים סטרואידים רק בגלל שזה כל כך קשה לעלות במסה נקייה ולגדול באותו זמן אז על מה השטויות שאתה מדבר אתה יודע מה זה בכלל 5 קילו של מסה נקייה לשריר זה עצום זה מלא אני לא יכול אפילו להסביר לך כי אתה חסר השכלה בנושא

א. אני בן 19 והמצב שלי מצוין
ב. להוכיח אני לא התחלתי עם זה אתה אמרת הוא במצב יותר טוב ממך אז אתה מקנא אין לי מה לקנא אני לא מושפע שיעלה תמונה רק בשביל שתראה איך אני נראה אני יודע מה אני שווה ועם אני ירצה לעלות מתי שהוא תמונה שלי תאמין לי שזאת לא תהיה הסיבה שלי בשביל להשוויץ
ג. חחחחחחח אני פשוט מדבר עם ילד חסר השכלה בנושא חחח אתה אפילו לא מודע לזה רוב הבדי בילדרים עם חומרים מתאמנים שנים על גבי שניים בשביל לנסות לעלות שריר נקיי ולוקחים סטרואידים רק בגלל שזה כל כך קשה לעלות במסה נקייה ולגדול באותו זמן אז על מה השטויות שאתה מדבר אתה יודע מה זה בכלל 5 קילו של מסה נקייה לשריר זה עצום זה מלא אני לא יכול אפילו להסביר לך כי אתה חסר השכלה בנושא
קודם כל אני לא מקנא כי אני נראה יותר טוב ממנו, אני גם גדול ממנו בשנה, אין לי בעיה לשלוח לך תמונות שלי בפרטי.. וגם אם הוא היה נראה יותר טוב והייתי מקנא איך זה מסתדר בזה שאני משבח אותו? אתה חסר הגיון..
מספר הטלפון שלי הוא 59119, תשלח לי הודעה בוואטסאפ ואני אשלח לך כמה תמונות שתרצה.. קוראים לי עומר

קודם כל אני לא מקנא כי אני נראה יותר טוב ממנו, אני גם גדול ממנו בשנה, אין לי בעיה לשלוח לך תמונות שלי בפרטי.. וגם אם הוא היה נראה יותר טוב והייתי מקנא איך זה מסתדר בזה שאני משבח אותו? אתה חסר הגיון..
מספר הטלפון שלי הוא 59119, תשלח לי הודעה בוואטסאפ ואני אשלח לך כמה תמונות שתרצה.. קוראים לי עומר

מי אמר שאני רוצה תמונות שלך כל הכבוד אם אתה יותר גדול מרוני קולמן גם תמשיך ככה אין לי בעיה אם זה אני מפרגן בכייף פשוט זה לא נשמע לי הגיוני ולא נכון שאפשר לעלות 5 קילו נקיי ב5 חודש כל חודש קילו זה פשוט לא נכון בלי חומרים...

מי אמר שאני רוצה תמונות שלך כל הכבוד אם אתה יותר גדול מרוני קולמן גם תמשיך ככה אין לי בעיה אם זה אני מפרגן בכייף פשוט זה לא נשמע לי הגיוני ולא נכון שאפשר לעלות 5 קילו נקיי ב5 חודש כל חודש קילו זה פשוט לא נכון בלי חומרים...
אף אחד לא אמר שהוא עלה 5 קילו של שריר
להעלות קילוגרם בחודש זה אפשרי מאוד ואפילו קל עבור מתאמן מתחיל. רוב העלייה שלו הייתה נקייה והוא כנראה גם הוריד קצת נוזלים.
תפסיק לדבר שטויות. לא ראיתי תגובה אחת שלך שאין בה איזה מיתוס, התרסה או קללות. אני לא מבין איך לא העיפו אותך כבר.

חחח א. אני בן 19

אהלן איש, אני רושם לך חוב עד הערב להעלות לנו תמונה שלך ולהוכיח שהמצב שלך טוב יותר משל הבחור, אם אתה לא תעלה תמונה ולא מעניין אותי אם יש לך או אין לך אנחנו נפרד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית