הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה שינוי 5 חודשים

אני מבקש מכל מי שאין לו מה להגיב שלא יגיב, תגובה שמכילה אייקון ללא מלל הינה ספאם מבחינתי.

אהלן איש, אני רושם לך חוב עד הערב להעלות לנו תמונה שלך ולהוכיח שהמצב שלך טוב יותר משל הבחור, אם אתה לא תעלה תמונה ולא מעניין אותי אם יש לך או אין לך אנחנו נפרד.

אהלן איש, חחחחחחחחחחחחחחחח צחקתי בקול רם !!
חחחח יש לך חוב להעלות תמונה ?? ומי אתה שתחליט בשבילי חחחחחחחח עוד פעם צחקתי בקול רם !!
אני יעלה תמונה סתם בשביל להראות לכם שאני לא איזה שחייף ואחרי זה אני עוזב תפורום הזה לא בשבילי לשחק משחקים של ילדים רק אמרתי מה שחשבתי ואת הדעה שלי בכל מקרה סתם בשביל ההרגשה הטובה אני יעלה ואחרי זה אני עוזב יש פה יותר מדי ילדים קטנים שמשחקים אותה אלוהים !!

אהלן איש, חחחחחחחחחחחחחחחח צחקתי בקול רם !!
חחחח יש לך חוב להעלות תמונה ?? ומי אתה שתחליט בשבילי חחחחחחחח עוד פעם צחקתי בקול רם !!
אני יעלה תמונה סתם בשביל להראות לכם שאני לא איזה שחייף ואחרי זה אני עוזב תפורום הזה לא בשבילי לשחק משחקים של ילדים רק אמרתי מה שחשבתי ואת הדעה שלי בכל מקרה סתם בשביל ההרגשה הטובה אני יעלה ואחרי זה אני עוזב יש פה יותר מדי ילדים קטנים שמשחקים אותה אלוהים !!

התמונה כבר איננה חשובה עוד, להתראות (איש).

אני שולח אותך למנוחת עולמים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית