הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזו תכנית לעשות

oran121212

משתמש מתחיל
31
5
נק' מוניטין:
5
31
5
אהלן, כעקרון אני מתאמן 10 חודשים, אך כמובן שמתוכם יש בסהכ 4 חודשים של אימונים רציניים, לצערי חצי שנה הייתה בזבוז.
בכל מקרה, הייתי רוצה להתייעץ איתכם, אני בן 14 וחצי, כן קצת קטן אבל מצד אחד אני שמח שהתחלתי בגיל הזה.
אז ככה אני עושה כרגע ABC שש פעמיים, כמובן שכרגע אני בחופש גדול אז יש לי הרבה זמן.
אני לא יודע אם צריך לפרסם משקלי עבודה אם כן תגידו לי, בכל מקרה, אני מתלבט אם לחזור לFBW ולעבוד בעיקר על תרגילים מורכבים, כי כרגע הרוב אצלי מבודד אני חושב ואני לא עושה נכון, ולא בנפח הנכון.

ממליצים לחזור לFBW?
אני חושב שיש לי עוד מה ללמוד.
אגב, גובה 1.70
משקל 61.5
אחוז שומן, נראלי גבוה מאוד. 17-18.
התחלתי חיטוב שכחתי לציין**

במשקל הזה הייתי מציע לך לעשות מסה לא חיטוב, כי אין לך מה לחטב, אתה פשוט תישאר עור ועצמות אחרי חיטוב במצב שלך. עדיף לעשות מסה, לגדל קצת בשר ואז לחטב.
כל מקרה אני ממליץ לחזור ל FBW במקום ABC ולעשות תרגילים מורכבים (אבל לא 6 פעמים בשבוע כמובן)

• פותח/ת השרשור
במשקל הזה הייתי מציע לך לעשות מסה לא חיטוב, כי אין לך מה לחטב, אתה פשוט תישאר עור ועצמות אחרי חיטוב במצב שלך. עדיף לעשות מסה, לגדל קצת בשר ואז לחטב.
כל מקרה אני ממליץ לחזור ל FBW במקום ABC ולעשות תרגילים מורכבים (אבל לא 6 פעמים בשבוע כמובן)
את האמת שיש עליי מסה מכובדת (לפחות ככה אני חושב וככה אומרים) של שריר ושומן.

את האמת שיש עליי מסה מכובדת (לפחות ככה אני חושב וככה אומרים) של שריר ושומן.
אני לא ראיתי אותך אבל במשקל 61.5 על גובה 1.70 אני לא מבין איפה יכולה להיות מסה מכובדת. פשוט אם תחטב עכשיו אז נגיד תרד ל 50 וקצת קילו שזה כמו שאמרתי עור ועצמות... אבל בסופו של דבר תחליט מה מתאים לך זה לא היה בקטע של להעליב או משהו כן (פשוט קראתי תתגובה האחרונה שלי וזה אולי יכול להיראות ככה אבל זה לא), סתם דעה שלי על סמך הנתונים שלך ולדעתי תכנית SS יכולה מאוד להתאים אם אתה יודע לבצע סקוואט, דדליפט, פרס ובנץ' פרס. אם אתה לא יודע אז תלמד לבצע

• פותח/ת השרשור
אני לא ראיתי אותך אבל במשקל 61.5 על גובה 1.70 אני לא מבין איפה יכולה להיות מסה מכובדת. פשוט אם תחטב עכשיו אז נגיד תרד ל 50 וקצת קילו שזה כמו שאמרתי עור ועצמות... אבל בסופו של דבר תחליט מה מתאים לך זה לא היה בקטע של להעליב או משהו כן (פשוט קראתי תתגובה האחרונה שלי וזה אולי יכול להיראות ככה אבל זה לא), סתם דעה שלי על סמך הנתונים שלך ולדעתי תכנית SS יכולה מאוד להתאים אם אתה יודע לבצע סקוואט, דדליפט, פרס ובנץ' פרס. אם אתה לא יודע אז תלמד לבצע
חס וחלילה לפגוע לוקח הכל במובן הטוב כי בסה"כ אני שואל כדי לדעת כן? 😃
אני חושב אני יתחטב טיפה, תאמין לי אני לא משקר לעצמי אני לא מנופח משהו מפחיד אבל כן יש מסה. אני אתחטב בקטנה ואיך שמתחיל החורף SS.

Back
למעלה תחתית