הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחיצת כתפיים

netanel96

משתמש מתחיל
173
12
נק' מוניטין:
68
173
12
קצת לא הבנתי בטכניקה של הלחיצת כתפיים (THE PRESS)

במדריך בפורטל כתוב שאסור להשען קצת אחורה לפני ההרמה ומארק אומר בסרטון בפירוש להשען קצת אחוורה
9vyCbRD.png

ויש לי עוד שאלה בהתחלה שמרימים זה טוב שפרק כף היד ככה עקום ב 90 מעלות ? לא יכולים להופיע בעיות פרקים? בייחוד כשיגיעו משקלים קצת יותר כבדים? up

המאמר בפורטל פורסם לפני יציאת הסרטון שאותו ראית "the press 2.0" (משהו כזה).
ריפטו אכן מסביר טכניקה קצת שונה לביצוע התרגיל.(מה עדיף? זה אני ישאיר לחכמים יותר בפורום)

ולגבי השאלה השניה, לא, זה לא טוב לפרק כף היד והמיקום של המוט על גבי כף היד של הבחורה בתמונה הוא שגוי ויש להניח את המוט ממש מעל "כרית האגודל"(מקווה שהבנת את התיאור העילג). בהתחלה גם אני ביצעתי את השגיאה הזאת וסבלתי באותו רגע מכאבים לא נעימים.

• פותח/ת השרשור
המאמר בפורטל פורסם לפני יציאת הסרטון שאותו ראית "the press 2.0" (משהו כזה).
ריפטו אכן מסביר טכניקה קצת שונה לביצוע התרגיל.(מה עדיף? זה אני ישאיר לחכמים יותר בפורום)

ולגבי השאלה השניה, לא, זה לא טוב לפרק כף היד והמיקום של המוט על גבי כף היד של הבחורה בתמונה הוא שגוי ויש להניח את המוט ממש מעל "כרית האגודל"(מקווה שהבנת את התיאור העילג). בהתחלה גם אני ביצעתי את השגיאה הזאת וסבלתי באותו רגע מכאבים לא נעימים.
זה מתוך ה DVD של ריפטו

ואתה בטוח כי כולם בסרטון משתמשים בטכניקה שלדעתך שגויה בפרקי כף היד

ולדעתך הטכניקה הזו של להשען לפני ההרמה יכולה אולי לפצוע אותי? והיא שגויה?

כי בפורטל הם הדגישו לא להשען!

זה מתוך ה DVD של ריפטו

ואתה בטוח כי כולם בסרטון משתמשים בטכניקה שלדעתך שגויה בפרקי כף היד

ולדעתך הטכניקה הזו של להשען לפני ההרמה יכולה אולי לפצוע אותי? והיא שגויה?

כי בפורטל הם הדגישו לא להשען!
לא יודע מה ראית בסרטון אבל בתמונה שהעלית המיקום של המוט על גבי כף היד הוא שגוי והוא צריך ליהיות מעל שורש כף היד, ממליץ לך לקרוא את הספר יש שם תמונות והסברים לגבי כל הטכניקה של הפרס.

שוב, יש חכמים ממני בפירוק התנועה בפרס והסכנות והמעלות בכל חלק. מעדיף להשאיר את זה להם.

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה ראית בסרטון אבל בתמונה שהעלית המיקום של המוט על גבי כף היד הוא שגוי והוא צריך ליהיות מעל שורש כף היד, ממליץ לך לקרוא את הספר יש שם תמונות והסברים לגבי כל הטכניקה של הפרס.

שוב, יש חכמים ממני בפירוק התנועה בפרס והסכנות והמעלות בכל חלק. מעדיף להשאיר את זה להם.
הבעיה שאותם מקצוענים לא אוהבים לענות בנושאים שלי :(

הבעיה שאותם מקצוענים לא אוהבים לענות בנושאים שלי 😭

ראשית, ראה תמונות מצורפות. תתווכח איתם שזה לא נכון.
לענייננו, ריפטו מתקן את טכניקת הפרס בספרו האחרון. כפי שצוין כאן כבר, הוא קורה לזה Press 2.0.
לא אתחיל להסביר לך את כל ה אנקדוטות של הטכניקה, פשוט "צא ולמד". יש מספיק סירטונים וגם תמצא PDF.
לגבי זווית המפרק בכף היד, אין שום בעיה עם הזווית הזו, כאשר המוט נח על הדלתא, בין חזרה לחזרה. פשוט צריך להקפיד, מיד לפני תחילת ההרמה, לסגור את כף היד וללפות את המוט בחוזקה, כך שהמוט ישב מעל המפרק ולא מאחוריו - וכך יוצר מומנט על המפרק. כיצד? שוב, קרא בספר.

קבצים מצורפים

• press 3.jpeg
    press 3.jpeg
    KB 5 · צפיות: 132
  • opress2.gif
    opress2.gif
    KB 160.6 · צפיות: 126
  • old style press.jpg
    old style press.jpg
    KB 35 · צפיות: 133
  • פותח/ת השרשור
ראשית, ראה תמונות מצורפות. תתווכח איתם שזה לא נכון.
לענייננו, ריפטו מתקן את טכניקת הפרס בספרו האחרון. כפי שצוין כאן כבר, הוא קורה לזה Press 2.0.
לא אתחיל להסביר לך את כל ה אנקדוטות של הטכניקה, פשוט "צא ולמד". יש מספיק סירטונים וגם תמצא PDF.
לגבי זווית המפרק בכף היד, אין שום בעיה עם הזווית הזו, כאשר המוט נח על הדלתא, בין חזרה לחזרה. פשוט צריך להקפיד, מיד לפני תחילת ההרמה, לסגור את כף היד וללפות את המוט בחוזקה, כך שהמוט ישב מעל המפרק ולא מאחוריו - וכך יוצר מומנט על המפרק. כיצד? שוב, קרא בספר.
הפרס שמוצג בפורטל מתייחס ל PRESS 2.0 ?

בפרס 2.0 צריך להשען אחורה וקדימה?

והמוט מונח על הכרית מתחת לאגודל? (אמצע כף היד)

ראיתי את הסרטון המשופר והוא כמו הקודם רק שב 2 הם נשענים ממש אחורה כמו בתמונות שהבאתי לי

אתה יכול להיעזר בסרטון הזה:

אתה לא רואה אותו מתעסק במפרק כף היד באובססיביות כי הוא מלמד שם את התרגיל, החכמה בלהיות מאמן טוב היא לדעת מתי להכניס כל פרט. יש להם הרבה פרטים לקלוט מהתחלה, וזה לא קריטי שעם מוט ריק הם יעשו עם מפרק כף יד כפוף. הכל בסדר, ויהיה הרבה זמן בהמשך לתקן את הבעייה המאוד פשוטה לתיקון הזו. בהתחלה צריך להתעסק בעיקר, לא בתפל - כלומר בלמידת הלחיצה עצמה.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להיעזר בסרטון הזה:

אתה לא רואה אותו מתעסק במפרק כף היד באובססיביות כי הוא מלמד שם את התרגיל, החכמה בלהיות מאמן טוב היא לדעת מתי להכניס כל פרט. יש להם הרבה פרטים לקלוט מהתחלה, וזה לא קריטי שעם מוט ריק הם יעשו עם מפרק כף יד כפוף. הכל בסדר, ויהיה הרבה זמן בהמשך לתקן את הבעייה המאוד פשוטה לתיקון הזו. בהתחלה צריך להתעסק בעיקר, לא בתפל - כלומר בלמידת הלחיצה עצמה.

אוקיי תודה רבה
מה בעניין ההשענויות לאחור האלו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית