ייעוץ SS ועצות להמשך

החרגול

משתמש קבוע
1,177
14
נק' מוניטין:
317
1,177
14
החלטתי לעשות SS,
ולהוסיף פעם בשבוע אימון פולימטרי+ספרינטים.

אחרי שאני אגיע למיצוי התכנית אני ארצה להוסיף עוד אימון פולימטרי+ספרינטים,
מה ההמלצות שלכם?
איך אני אוכל לשלב 2 אימונים של ספרינטים+פולימטרי בהמשך בהנחה שהמשקלים שלי יהיו גבוהים?
תודה

באסאס - אל תשלב אימון אירובי בכזו עצימות גבוהה, זה פשוט כנראה לא יעבוד (אתה לא תתאושש טוב מספיק).
כשתסיים אסאס תבוא לשאול שוב.

• פותח/ת השרשור
אוקיי,
אני מעדיף לדעת עכשיו כבר מה אני אעשה אחרי הSS או לפחות שיהיה לי כיוון למה אני צריך לעשות בשביל לשלב בתכנית אחרי הSS
2 אימוני ספרינט+פולימטרי, אשמח לעצות, תודה יאאלה אני מבולבל לגמרי, נראה לי אני אוותר על הSS,
חשוב לי פשוט לעבוד על הספרינטים והפולימטרי ולא רוצה להוריד את זה,
איך אני אעשה את זה?
אם אני עושה את זה עם FBW שיש בה 3 סקוואטים בשבוע כל כמה זמן לעלות משקל?
וכמה חזרות וסטים לתת לסקוואט, שאר התרגילים לא יהיה בעיה לבצע 3 פעמים בשבוע כי הספרינטים והפולימטרי לא מפריעים לפלג גוף עליון
המשקלים שלי כרגע הם:
סקוואט - 100 ק"ג ל- 4X6
דדליפט - 120 ק"ג ל- 1X5
בנ'ץ 77.5 ק"ג ל- 4X6
פרס 57.5 ק"ג ל-3X6

החלטתי לעשות SS,
ולהוסיף פעם בשבוע אימון פולימטרי+ספרינטים.
זה לא SS,
אתה לא תקבל את התוצאות של SS,
זה יהיה לך קשה מידי מהר מידי,
אתה תתאכזב.

כשתסיים SS תחשוב על מה לעשות משם. כרגע אתה לא שם. אל תטריח את עצמך במחשבות מיותרות שגם ככה הולכות להשתנות אחרי מספיק ניסיון מתחת למוט.

• פותח/ת השרשור
עשיתי SS פעם ולאחר מכן 5X5 והגעתי לסקוואט 160 אמנם התחזקתי אבל משהו היה חסר,
לא חושב שזה יתאים לי שוב, אז אני אוותר על הSS, תסתכל על ההודעה מעל מה שרשמת תגיד לי מה אתה אומר

עשיתי SS פעם ולאחר מכן 5X5 והגעתי לסקוואט 160 אמנם התחזקתי אבל משהו היה חסר,
לא חושב שזה יתאים לי שוב, אז אני אוותר על הSS, תסתכל על ההודעה מעל מה שרשמת תגיד לי מה אתה אומר
לא הגעת לסקוואט 160 והיום הוא 100 בלי שיקרה משהו מיוחד, ואני מהמר על עומק לא מלא.
בכל מקרה, אם הסקוואט שלך הוא 100, אז כן, אתה יכול וצריך לעשות SS על מנת להשיג את התוצאות המהירות והמשמעותיות ביותר שאתה יכול כרגע. בתוכניות אחרות אולי גם תראה תוצאות, אבל לא כאלה.

• פותח/ת השרשור
אני מעדיף שהסקוואט יהיה פחות מ160 ושאני אעבוד על שאר פרמטרים, לעבוד רק על דבר אחד זה לא טוב ואני זוכר את זה מהתקופה שעשיתי רק תוכנוית כח בלי ספרינטים ופולימטרי.
יש לך רעיון איך אני יכול לשלב FBW ביחד עם הספרינטים והפולימטרי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית