עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסכים לגבי כמות החלבון אך לא מסכים לגבי העובדה שלא צריך חלבון אחרי אימון כי צריך מאוד .לא צריך שייק אחרי אימון ואל צריך חלבון אחרי אימון
חלון ההזדמנויות הוא מיתוס. פשוט תדאג להגיע לכמות החלבון שאתה צריך ביום
תקשיב, אנא ממך אל תטעה. אתה מדבר שטויות שבחיי לא שמעתי אותם. הגעת לSTUPIDY LEVEL OVER 9000יש לך תמונות של הגוף ?
מסכים לגבי כמות החלבון אך לא מסכים לגבי העובדה שלא צריך חלבון אחרי אימון כי צריך מאוד .
למה ? בזמן האימון אתה קורע את סיבי השריר ובאמצעות התזונה השרירים נבנים ולכן ארוחה של אחרי אימון (נגיד קוט'ג עם שתי פרוסות לחם וסלט ירקות)אידיאלית בשביל השרירים
כדי שהם יגיעו לאימון הבא חזקים יותר (בהנחה ואתה מנסה לשמר את מרבית מסת השריר שצברת בתקופת המסה .) בעניין השייק: שייק חלבון הוא לא דבר שאתה חייב בתקופת החיטוב אבל אתה יכול לשתות אותו לפעמים (לא יותר מפעם ביום) בהמלצה על בסיס מים כי על בסיס מים החלבונים מתעכלים מהר יותר .
תבסס את טענתך , כי אני חולק עליהתקשיב, אנא ממך אל תטעה. אתה מדבר שטויות שבחיי לא שמעתי אותם. הגעת לSTUPIDY LEVEL OVER 9000
אתה מוזמן לחפש בכל מחקר אפשרי בגוגל+ לשאול את חברי הפורום.תבסס את טענתך , כי אני חולק עליה
תשמע , אני לא מתכוון להכנס איתך לריב אבל מומלץ לצרוך את השייק חלבון על בסיס מים כי על בסיס מים החלבונים נספגים בצורה יותר מהירה בניגוד לבסיס של חלב ואני מסכים איתך לגבי הרעיון עם החזה עוף כי הבחור צריך להנות מהסיבים התזונתייםאתה מוזמן לחפש בכל מחקר אפשרי בגוגל+ לשאול את חברי הפורום.
כתבת עוד שטות
"מותר לשתות לפעמים שיק חלבון על בסיס מים ועוזב את זה שמים לא קשור בכלל אבל כתבת אתה יכול לפעמים אבל לא הרבה"
אין בעיה לשתות את זה תמיד וחופשי כי זה מיי גבינה זה כמו חזה עוף רק שבחזה עוף יש ברזל .
"ילד" תרגיע ואל תזלזל בי , אני מפסיק להגיב פה אבל אם יש פה מישהוא עם כוח להגיב לך שיגיב לך כי נמאס מהליצנות באמת שנמאס.תשמע ילד , אני לא מתכוון להכנס איתך לריב אבל מומלץ לצרוך את השייק חלבון על בסיס מים כי על בסיס מים החלבונים נספגים בצורה יותר מהירה בניגוד לבסיס של חלב ואני מסכים איתך לגבי הרעיון עם החזה עוף כי הבחור צריך להנות מהסיבים התזונתיים
מתנצל על הפגיעה בכול מקרה כמה זמן אתה מתאמן ? מה RMR ? ומהם משקלי העבודה שלך ?"ילד" תרגיע ואל תזלזל בי , אני מפסיק להגיב פה אבל אם יש פה מישהוא עם כוח להגיב לך שיגיב לך כי נמאס מהליצנות באמת שנמאס.
אם אתה לא מתאמן במצב של צום (נגיד קמת אחרי 8 שעות שינה והלכת להתאמן בלי לאכול כלום) אלא אכלת ארוחה בטווח של כמה שעות לפני, אז החומצות אמינו מהחלבון שאכלת עדיין נמצאות במחזור הדם שלך בזמן האימון ואחריו. לכן זה לא קריטי לשתות שייק או לאכול משהו ישר אחרי אימון, אפשר ברגוע להתקלח להגיע הביתה ולאכול, אין מה להילחץ. בגלל זה גם מהירות הספיגה לא ממש רלוונטית, ככה שאפשר לשתות עם חלב את השייק, אין בעיה. אמנם אם שותים עם חלב צריך להתחשב כמובן בקלוריות שיש בו (במיוחד שהבחור בחיטוב)יש לך תמונות של הגוף ?
מסכים לגבי כמות החלבון אך לא מסכים לגבי העובדה שלא צריך חלבון אחרי אימון כי צריך מאוד .
למה ? בזמן האימון אתה קורע את סיבי השריר ובאמצעות התזונה השרירים נבנים ולכן ארוחה של אחרי אימון (נגיד קוט'ג עם שתי פרוסות לחם וסלט ירקות)אידיאלית בשביל השרירים
כדי שהם יגיעו לאימון הבא חזקים יותר (בהנחה ואתה מנסה לשמר את מרבית מסת השריר שצברת בתקופת המסה .) בעניין השייק: שייק חלבון הוא לא דבר שאתה חייב בתקופת החיטוב אבל אתה יכול לשתות אותו לפעמים (לא יותר מפעם ביום) בהמלצה על בסיס מים כי על בסיס מים החלבונים מתעכלים מהר יותר .