עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה על המענה המהיר!תרים מרפקים למעלה, זה ייצור לך מעין "מדף" שעליו תשים את המוט. תלחץ עם הידיים את המוט כלפי הגוף ולא למעלה.
אני כבר ראיתי את הסרטון הזה, ואני מנסה למקם אותו באותו המיקום אבל הוא פשוט מחליק לי..יש סרטון של ריפטו שנקרא "Bar Position" שבדיוק על זה עומר הסביר לך.
תרשום ביוטיוב ותראה בדיוק היכן ריפטו אומר למקם את המוט כדי שהוא לא יחליק לך.
טוב תודה על העזרה !אז ידידי אתה לא שם אותו נכון, תסתכל שוב כמה שצריך עד שירד האסימון.
מחזיק אתה מתכוון שהעומס או חלק ממנו נופל על הידיים? אם כן אז תיזהר עם זה כי זה עלול לגרום לכאבים במרפקאני סוג של חצי מחזיק את המוט וחצי מניח עליו את כף היד
מיקמת על הכתף האחורית? מה רוחב האחיזה שלך?אני כבר ראיתי את הסרטון הזה, ואני מנסה למקם אותו באותו המיקום אבל הוא פשוט מחליק לי..
לא הבנתי אותך..מחזיק אתה מתכוון שהעומס או חלק ממנו נופל על הידיים? אם כן אז תיזהר עם זה כי זה עלול לגרום לכאבים במרפק
כן זה מה שאני עושה, ואני שם את שני הידיים שלי על הקווים שמסומנים על המוטמיקמת על הכתף האחורית? מה רוחב האחיזה שלך?
אני מניח שפתוחהאיך האחיזה שלך? סגורה/פתוחה? המשקל כבד לך מאוד?
אבל בכל אופן כמו שכבר אמרו לך, אתה צריך להרים את המרפקים במטרה ליצור "מדף" ששם תמקם את המוט.
תעשה את זה באימון הבא ותראה את הסרטון שבו ריפטו מלמד על LB.
אם עדיין מחליק לך, תקפיץ את האשכול ותצלם סרטון.
לא יודע איזה סירטון ראית, אבל מדובר על זה:
הסרטון מסביר מצויין איך ואיפה למקם את המוט, לא אמורות להיות לך בעיות עם זה. מגנזיום יכול לסייע, אבל בתכלס זה הכרחי רק במשקלים כבדים.
על איזו עצם מדובר? חפש תמונה של האיזור בגוגל ותצרף.
צריך להוציא ברכיים החוצה.![]()
איפה שהחיבור (בצבע האפור) בין הרגל לירך (?)
תאמין לי שאני מוציא ברכיים החוצה ואני גם מקפיד שחבר שלי יעשה את זהצריך להוציא ברכיים החוצה.
קרא כאן: https://www.lbs.co.il/threads/56065/#post-711659