הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם זה בסדר או פוגע?

• פותח/ת השרשור DekelE
  • פורסם בתאריך

DekelE

משתמש מתחיל
22
1
נק' מוניטין:
1
22
1
שלום ,
רציתי לדעת משהו קטן קצת לידע כללי..

אם אני מתאמן סתם דוגמא :
ראשון :
חזה - 4 תרגילים שונים עם משקלים כבדים 6-8 חזרות מקסימום 3 סטים
יד קדמית - משקולות חופשיות בעמידה 3 סטים , פטיש 3 סטים , מוט אולימפי בעמידה 3 סטים
רגליים
בטן

שלישי :
גב - 4 תרגילים שונים גם כמו עם החזה 6-8 חזרות משקלים כבדים 3 סטים
כתפיים - 3 תרגילים משקל כבד 6-8 חזרות 3 סטים
יד אחורית - מוט W בשכיבה , הורדת חבל במתקן , מוט ישר במתקן / ספסל ולעבוד על כל יד בנפרד ליד אחורית

אז השאלה הכללית פה היא האם אפשרי במסה לעבוד על 3-4 תרגילים לשריר - סוג של לקרוע אותם אבל בעבודה נכונה שלא תפגע בהם?
עדיף להוריד ל3 תרגילים לחזה וגב וכל השאר 2?
לעלות מספר סטים?

אני כרגע עובד כמו שרשמתי ומגוון 3-4 תרגילים לכל שריר ותאמת רואה תוצאות מאוד יפות בנוסף לתזונה נכונה..
אבל ניסיתי גם להקשיב לאחרים שאומרים "חבל לעשות כל כך הרבה תרגילים ושהאימון מתארך לך" והייתי יוצא מהאימון לא בהרגשת סיפוק שבאימון הבא אני ירגיש צורך ליותר מפעם קודמת..

• פותח/ת השרשור
***הקפצה****

בכללי השאלה היא :

האם זה בסדר בתקופת מסה לבן אדם רזה לעשות 3-4 תרגילים לכל שריר ( סוג של לקרוע אותו באימון ) (שלוש פעמים בשבוע AB)

***הקפצה****

בכללי השאלה היא :

האם זה בסדר בתקופת מסה לבן אדם רזה לעשות 3-4 תרגילים לכל שריר ( סוג של לקרוע אותו באימון ) (שלוש פעמים בשבוע AB)
ממש מיותר תעשה 5x5 במסה התוכנית הכי טובה לגדילה וכוח
אין טעם לתרגילים מבודדים ברגע שאתה עושה תרגילים מורכבים המשקל כבד יותר וזה נותן יותר גירוי לכל השרירים שעובדים בתרגיל

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סבבה אז תאומר יענו לרדת ל3 תרגילים לשרירים גדולים (חזה גב) וכל השאר 2 תרגילים ?
מה לגבי כתפיים איזה תרגילים ממליץ לעשות בתקופת מסה

אתה מכיר את התוכנית 5x5 ?
היא בנוייה מדדליפט סקוואט בנץ ,פרס וBent Over Row היא מורכבת מתרגילים כבדים בלבד אין לך שןם תרגיל מבודד כמו כפיפות מרפקים וכל אלו

• פותח/ת השרשור
כן שמעתי עליה אבל תאמת לא התקרבתי אליה בחיים.. יש לך כיוון או כוח להסביר פה לעומק על התרגילים כמה כל אחד מהם חזרות וזה? או להכווין אותי למקור שמסבירים בו..

תודה בכל מקרה אחינו =]

כן שמעתי עליה אבל תאמת לא התקרבתי אליה בחיים.. יש לך כיוון או כוח להסביר פה לעומק על התרגילים כמה כל אחד מהם חזרות וזה? או להכווין אותי למקור שמסבירים בו..

תודה בכל מקרה אחינו =]
כמו שם התןכנית חמש חזרות חמש סטים
כל אימון יש סקוואט לחיצה ומשיכה
קח דוגמא את האימון שלי
Workout #1
Squat 5x5 70
Bench Press 5x5. 60
Bent Over Row 5x5. 65

Workout #2
Squat 5x5
Deadlift 5x5
Military Press 5x5

Workout #3
Squat. 5x5
Bench Press 5x5
Bent Over Row 5x5
כל אימון שלושה תרגילים

• פותח/ת השרשור
אבל התוכנית הזאת גורמת לשינויים בעין לדוגמא מה עם יד קדמית וכו'.. האם יוצאים עם סיפוק מהאימון ומהתכונית?

אבל התוכנית הזאת גורמת לשינויים בעין לדוגמא מה עם יד קדמית וכו'.. האם יוצאים עם סיפוק מהאימון ומהתכונית?
כל הגוף עובד מאוד חזק בתוכנית הזו אני גם דאגתי לזה ואחרי אימון אחד הבנתי שזה אימונים פי כמה יותר אפקטיבים מתוכניות כמו ab וכל תרגיל מבודד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית