הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט לעלייה במסה ובמשקל

Tamirb10

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
1.73 שוקל 58 המטרה להגיע ל 64-5
אם תוכלו לעזור לי לבנות תפריט מסודר או במסה נקייה או במלוכלכת אם אפשר את שתי הדוגמאות שאני אראה את ההבדל הbmr שלי אחרי ההכפלה 1920 תודה לעוזרים
ניסיתי המון פשוט לא מצליח להרכיב לבד

• פותח/ת השרשור
נגיד וחלק מהדברים פה לא מתאימים תוכל לעזור לי להחליף למזון אחר ?
וכאילו אם אני אוכל תתפריט הזה אנח בהדרגה אמור לעלות במשקל ?

זה קצת קשה לייעץ לך כשאני לא מכיר אותך, איך אתה נראה ולאן אתה רוצה להגיע.
התפריט הוא בסיס. אתה יכול למצוא ערך קלורי של מוצר מסויים ולהחליף אותו במוצר עם ערכים דומים.
התפריט הוא שבלונה ויעשור לך להבין את הכמויות אוכל שאתה צריך

• פותח/ת השרשור
אוקי בגדול הבנתי אותך אבל אולי כאילו אני יביא לך יותר פרטים וזה יעזור לך לייעץ לי התאמנתי במכון שנה עליתי 6 קילו אבל בתקופה כזו ארוכה זה לא משהו , בתוכנית abc. המטרה להגיע ל 65 קילו לפתח תגוף בעיקר ועוד דבר כאילו אץ התפריט של ה 65 אם תוכלו לעזור לי לחלק לשעות מסודר כי אני לא ״אכלן גדול ״

את הכמויות אוכל שאתה צריך[/QUOTE]
זה קצת קשה לייעץ לך כשאני לא מכיר אותך, איך אתה נראה ולאן אתה רוצה להגיע.
התפריט הוא בסיס. אתה יכול למצוא ערך קלורי של מוצר מסויים ולהחליף אותו במוצר עם ערכים דומים.
התפריט הוא שבלונה ויעשור לך להבין את הכמויות אוכל שאתה צריך

נערך לאחרונה:
בעקרון אין שעות ספציפיות. זה גם תלוי ביום שלך - מתי אתה קם, מתי אתה הולך לישון, מתי אתה יכול לאכול אוכל חם.
התפריט עליה במסה קצת קשה בהתחלה. צריך לאכול גם כשלא רעבים.
אני השתדלתי לאכול ארוחת בוקר מיד כשאני קם ובמשך שאר ביום כל שעתיים וחצי לאכול ארוחה.

כן:
אל תהיה בלחץ - זה תהליך שלוקח זמן.
תקפיד על תוכנית עבודה ותתמיד בה לאורך זמן. אתה עדיין לא בשלב שצריך לגוון בתרגילים מאימון לאימון.
תקבע יום בשבוע בו (ורק בו) תבדוק את השינויים - משקל/היקפים.
תתעד את המשקלים וההתקדמות שלך - אתה גם יכול לפתוח לוג פה בפורום המתאים.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה רבה אני מקווה שאצליח תודה על העזרה
כן:
אל תהיה בלחץ - זה תהליך שלוקח זמן.
תקפיד על תוכנית עבודה ותתמיד בה לאורך זמן. אתה עדיין לא בשלב שצריך לגוון בתרגילים מאימון לאימון.
תקבע יום בשבוע בו (ורק בו) תבדוק את השינויים - משקל/היקפים.
תתעד את המשקלים וההתקדמות שלך - אתה גם יכול לפתוח לוג פה בפורום המתאים.

בהצלחה.

עוד דבר , יש לך תרגילים שאתה ממליץ לפתח את האמה עוד יותר? בבית / מכון ?

אין טעם שתתעסק עם שריר האמה. תעבוד עם תוכנית מתחילים שדואגת לפתח קבוצת שרירים גדולה במספר תרגילים קטן (כמו SS).
אין לך צורך בעבודה ספציפית על האמה אלא אם יש לך חולשה שמונעת ממך לבצע תרגילים אחרים. כרגע, לפי מה שהבנתי ממך, אל תתעסק עם תרגיל ספציפי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית