ספר אתזה לדן גרין, גבר.הצילום של דימאס הוא מהצד. וגם אם לא - למה חובת ההוכחה היא עליי? ואני לא אומר שדימאס הוא היחיד שמסוגל למשוך ככה. אני אומר שגם אם משקולנים מתחילים ומשנים קצת פוזיציה תוך כדי, היא לא משתנה למה שהמודל אומר. ואני אומר שכל הטענות על בזבוז אנרגיה זה בולשיט. מי שמתאמן הרבה זמן ולא מקובע על משהו אחד מפתח טכניקה משל עצמו. לך תגיד לבנדיקט שהוא מבזבז אנרגיה שהוא מגלגל את המוט קילומטר. או לסלימי שהוא מבזבז אנרגיה על תפילה לאללה, עלי, ניתוק של המוט, החזרה שלו, ורק אז מניף.
איזה יופי באמת שהחלטת על מה להסתכל וכולם צריכים להתיישר לפי זה. ועוד בספורט שהאליל שלך עצמו אמר שהוא לא ספורט כוח. 🤦♂️
דווקא ראיתי את השרשור הזה - היא שיפרה את הקלין שלה ב-8 ואת הסנאץ' ב-6 ק"ג תחת ההדרכה שלו. מה שאומר שהייתה לה רמה טובה עוד מפני כן, והיא גם התחזקה במידה זו או אחרת בתקופה הזאת.
הנה הניסיון שלי אחרי שהחלפתי כמה פעמים כבר בין היי ולואו: https://www.lbs.co.il/threads/44868/page-5#post-583387.
יש בשרשור שצירפתי של גלן את הניסיון של גלן עצמו, ושל לא מעט ליפטרים שהוא אימן. השורה התחתונה - HB דומה יותר לפרונט סקוואט, ולכן נותן לו יותר קארי-אובר. הקשר בין לואו ופרונט יכול לנוע בין יחסית נמוך לבין כמעט ולא קיים.