- פותח/ת השרשור
ההתייחסות שלך לא רלוונטית בלי שהסכמת מלכתחילה להצהיר שאם אתה מקבל דוגמה כזו אתה אומר שאתה טועה, ולכן אנחנו מבינים שלא משנה מה קורה במציאות ---> אתה לא תודה שאתה טועה, לכן אין משמעות לאיך אתה מתייחס לזה עכשיו. לא ציפיתי שפתאום תגיד שאתה טועה, כי לא הסכמת לכך מלכתחילה.
ובנוגע להתייחסות שלך - כל הפסקה הזו מתעלמת לחלוטין שהשיפור בLB הביא שיפור בC&J, בסנאץ', בHB ובFS. כן, זה מה שקרה.
כשמתאמנים על FS תוך כדי, ולא מזניחים אותו - אין שום סיבה שתתקיים חוסר פרופורציה כמו שאתה מתאר, זה פשוט ככה.
זה הרבה יותר ישר משל המשקולן הממוצע, פשוט לא פלס. וכל שאר הדברים לא ניתנים לקביעה מהזווית הזו. אם זה כל כך קל לבטל את המודל, אז אני מניח שדימאס הוא לא היחיד שעושה את זה, נכון? אז תראה מישהו נוסף. או סרטון של דימאס מ90 מעלות מהצד, אבל זה משהו שאני לא ראיתי שקיים, ואשמח לראות.
איזה סרטון העלית? אתה מתכוון לסרטון של דימאס? ראיתי
תפסיק להיות מיסטיקן. גלגול המוט לא מוסיף לך 20 קילו. במקרה הקיצוני אתה פשוט לא יודע לבצע את הדדליפט כמו שצריך וזה אולי פותר לך איזשהי בעייה.
בלי קשר לזה שריפטו לא מתייחס לגלגול המוט, חוץ מזה שאין לו משמעות פיזיקלית, ושמאט ריינולדס בעצמו מבצע את זה, ועדיין מושך ע"פ מודל הSS. אתה שוב שוכח שגם כאן, כמו בדוגמה של דימאס, מדובר על צורת לימוד, לא על אידיאולוגיית משיכה. זה שונה לחלוטין.
מה שקורה זה שאתה ממציא תיאוריות מקושקשות כנגד זה, במקום פשוט לנסות ולהגיד "פחות נוח לי \ טוב לי, למרות שזה יותר יעיל". שגם זה לא תיקון קביל. אתה יכול להמשיך להגיד את זה, ועדיין ברוב המוחץ של מכוני הWL מלמדים אותך להתחיל עם אגן נמוך, מוט לפני מרכז כף הרגל וכו', ולא אני ולא אתה מצפים מילד בן 6 \ 8 \ 12 \ 15 \ 25 להתחיל להביע ביקורת על המאמן. אנחנו מצפים שיקבל את זה. וזה מה שקורה. ואח"כ כשבאים לשנות לו את זה אחרי 5 שנים, זה קשה עד בלתי אפשרי.
אגב, אם גלגול המוט מוסיף לך 20 קילו לדדליפט, אני מסיק מזה שאתה לא יודע לבצע אותו ולכן שאתה גם לא יודע לבצע את הפאוור קלין כמו שריפטו מלמד. ואולי אני טועה, אבל זה ניחוש מאוד הגיוני.
יאללה, אני לא יודע לבצע דדליפט ומבחינתי סגרתי את הדיון איתך.