הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הקשר בין חיטוב לפציעות

avielsit

משתמש מתחיל
102
5
נק' מוניטין:
7
102
5
אהלן חברים

אני נמצא בחיטוב קרוב לחודשיים וחצי
גובה 173 משקל התחלתי 75, משקל נוכחי 63 ירידה של בערך קילו בשבוע..

בזמן האחרון התחילו לי כאבים בכתף ומיד עצרתי את האימונים אני כבר שבוע במנוחה כרגע אני עוד עם כאבים..
יש לי עוד שבוע תור לאורטופד ונראה..
בנתיים אני לוקח טבליות כורכום שמעתי שזה מאוד עוזר ואני שם קרח ואני אקנה גם וולטרן..
אגב גם הגב התחתון התחיל לכאוב לי קצת בימים האחרונים..
האם יש קשר בין החיטוב הארוך לבין הפציעות? חשוב לי להגיד שמבחינת משקלי עבודה לא רק שהם לא ירדו מתקופת המסה הם אפילו עלו קצת..
לגבי החלבון אני צורך מספיק (2.5) פחמימה (70-100 גרם) שומן בערך כמו משקל גוף..
תודה מראש מישהו??

בגדול כן יש קשר ישיר בין חיטוב-במיוחד חיטוב הרוך וקיצוני כמו שלך (מבחינתי ברגע שאתה יורד ל-100/או פחות גרם פחמימה ליום) זה קיצוני. יש סיכוי גדול יותר לפציעות כי הגוף מאבד נוזלים וגם נחלש. קצת לא הגיוני שאתה אומר שהמשקלי עבודה שלך עלו בתקופה הזאת ועוד על 100 גרם פחמימה זה אמור להיות הפוך. המשקלי עבודה קצת יורדים והחזרות עולות , יש מצב שאתה עושה חיטוב אם חומר מסויים ? מפה בה הכוח ?

• פותח/ת השרשור
בגדול כן יש קשר ישיר בין חיטוב-במיוחד חיטוב הרוך וקיצוני כמו שלך (מבחינתי ברגע שאתה יורד ל-100/או פחות גרם פחמימה ליום) זה קיצוני. יש סיכוי גדול יותר לפציעות כי הגוף מאבד נוזלים וגם נחלש. קצת לא הגיוני שאתה אומר שהמשקלי עבודה שלך עלו בתקופה הזאת ועוד על 100 גרם פחמימה זה אמור להיות הפוך. המשקלי עבודה קצת יורדים והחזרות עולות , יש מצב שאתה עושה חיטוב אם חומר מסויים ? מפה בה הכוח ?

תודה קודם כל..
דבר שני אני יודע שזה מוזר ולא הגיוני אבל כן אני מעלה משקלים משום מה.. לא קפיצות גדולות אבל אחת לשבועיים ככה..
לא אני לא משתמש בחומרים..
לגבי הפציעה.. זה קרה בדיוק כשהעלתי משקלים בבנץ פרס.. כנראה שמשהו בתכניקה שלי היה לקוי.. אני מקווה לחזור להתאמן במהרה אני עושה הכל כדי לחזור..
אני אוריד קצת משקלים ואנסה לשפר תכניקה

אם נפצעת בבנץ פרס על תחזור לתרגיל הזה יותר. לפחות לא בחיטוב הזה. תעשה לחיצות אם משקולות חופשיות/פרפר/ וקרוס ואם יש לך במכון האמרים אז גם תשלב. ויהיה בסדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית