הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב איטי - באמת משמעותי?

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
האם לפרוס חיטוב על פני תקופה של 4-5 חודשים עם גירעון קלורי של 200-300
עדיף על פני גירעון קלורי של 400-500 ותקופה קצרה יותר?

יעילות בשימור מסת השריר עד כמה שאפשר, זאת הכוונה.
וכמובן שאימונים עצימים ותזונה נכונה.
(לא דל פחמימה)

אני אישית פחות מאמין בזה מעדיף לאבד טיפה שריר אבל לסיים מהר את החיטוב הרי גם ככה זה שריר שיחזור מהר מאוד במסה בגלל הזכרון שריק

וגם אנשים יותר מדי אובססיבים לגבי איבוד שריר לא מאבדים שריר כל כך בקלות אני אישית בקושי מאבד ואני הייתי כבר על גרעון של 1000+ הכי חשוב זה כמות חלבון מספקת וגרעון של 200 זה מצחיק זה אומר להוריד קילו שומן בחודש

שמע אני בחיטוב עושה דבר כזה
בודר bmr וrmr ביחד מוריד 270 וכל פעילות אירובי+עבודה+עבודה אנאירובית שאני עושה זה תוספת לחסרון הקלורי.
בינתיים זה עובד יופי אני לא יורד במשקלי עבודה כמעט בכלל חוץ פרס לכתפיים שזה תרגיל מורכב וקשה באופן יחסי לרוב התרגילים.
עד כה עברו חמישה שבועות ואני מתחיל לרדת את הקילו החמישי

• פותח/ת השרשור
זה פחות או יותר מה שאני עושה חוץ מזה שאני מוסיף קלוריות ביום של אימון.
ה RMR שלי הוא 2000 ואני אוכל ביום 1740 בערך..
וביום של אימון אני אוכל 1900 או 2000 גג.

האמת ששקלתי בתחילת החיטוב 76.1 אבל הרוב היו נוזלים.. אז אם אני מחשיב את זה כבר עברו 3 שבועות וירדתי 4 ק"ג.
אבל בתכלס אחרי יומיים ירדתי ל 74.4 חח
אז אני מחשיב את תחילת החיטוב מ 74.4 והיום אני 73.1.

שמע המשחק הזה של האוכל ביום אימון ויום מנוחה אצלי לא כל כך תקף בגלל שאני ביום מנוחה נותן אימון אירובי ועוד עבודה פיזית במשך היום ויום עבודה שלי זה אנאירובי ועבודה פיזית.. אז ככה שאני כל יום שורף אותו דבר כמעט למרות שאני מעדיף בימי מנוחה כמו יום שבת לאכול טיפה יותר פחמימה להתאוששות כמו שצריך כדי להתחיל את יום ראשון מאושש גם מבחינת מנוחה וגם מבחינת מספיק פחמימה בגוף אל תשכח שככל שאתה אוכל פחות פחמימות אתה מגיע לפציעות ולקושי להתאושש יותר מהר תקפיד על ימי העמסה כשאתה מגיע למתחת ל90 גרם פחמימה ביום.

• פותח/ת השרשור
שמע המשחק הזה של האוכל ביום אימון ויום מנוחה אצלי לא כל כך תקף בגלל שאני ביום מנוחה נותן אימון אירובי ועוד עבודה פיזית במשך היום ויום עבודה שלי זה אנאירובי ועבודה פיזית.. אז ככה שאני כל יום שורף אותו דבר כמעט למרות שאני מעדיף בימי מנוחה כמו יום שבת לאכול טיפה יותר פחמימה להתאוששות כמו שצריך כדי להתחיל את יום ראשון מאושש גם מבחינת מנוחה וגם מבחינת מספיק פחמימה בגוף אל תשכח שככל שאתה אוכל פחות פחמימות אתה מגיע לפציעות ולקושי להתאושש יותר מהר תקפיד על ימי העמסה כשאתה מגיע למתחת ל90 גרם פחמימה ביום.

יש לי עוד זמן עד ל 90 גרם פחמימה..
כרגע על 120 ואני די בטוח שאוכל להגיע גם ל 12 אחוז שומן שזאת המטרה שלי ללא דל פחמימה.

רק שוקל האם בעוד חודש להעלות את הגירעון ל 500 או 400 + יותר אירובי ולגמור את החיטוב הזה יותר מהר.
הוא מתסכל 😃

יש לי עוד זמן עד ל 90 גרם פחמימה..
כרגע על 120 ואני די בטוח שאוכל להגיע גם ל 12 אחוז שומן שזאת המטרה שלי ללא דל פחמימה.

רק שוקל האם בעוד חודש להעלות את הגירעון ל 500 או 400 + יותר אירובי ולגמור את החיטוב הזה יותר מהר.
הוא מתסכל 😃

גירעון של 500 זה כבד קצת אבל אתה יכול להגיע איתו ל10% בסוף שלו..
בלי קשר 120 גרם פחמימה זה המון אני לא מאמין שאפשר להגיע ל12% בצורה כזאת אלא אם כן יש לך בסיס של שריר עצבני

עדיף לך מבחינת יעילות לסיים עם החיטוב כמה שיותר מהר, זאת תקופה שאתה יחסית חלש ומאבד משקלי עבודה גם אם הגירעון הוא קטן יותר

• פותח/ת השרשור
עדיף לך מבחינת יעילות לסיים עם החיטוב כמה שיותר מהר, זאת תקופה שאתה יחסית חלש ומאבד משקלי עבודה גם אם הגירעון הוא קטן יותר

הבנתי,
תודה רבה על העזרה! 🙌

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית