ייעוץ אימוני פלג גוף עליון בפציעה

Aviv Krihely

משתמש מתחיל
146
30
נק' מוניטין:
316
146
30
שלום לכולם, כבר תקופה ארוכה שאני גורר פציעה בגב התחתון (איזור הזוקפים) שהייתה באה והולכת, לאחרונה אני מרגיש החמרה במצב והחלטתי לתת מנוחה לאיזור ולהימנע לתקופה קצרה מדדליפט וסקוואט.
אז המצב שנוצר הוא שאני כרגע עושה רק פלג גוף עליון (כן, אני יודע שגם אז הזוקפים עובדים אבל ככה לא כואב ולא מפריע לי לכלום אז אין בעיה).

אני כרגע עושה לחיצות במתכונת של טקסס, היום נפח עוד סבבה אבל מחר יש לי יום עצימות מרגיש לי קצת בדיחה ללכת לתת שלשה ולחזור הביתה, אז אולי מישהו ממכם חשב עם משהו יותר יעיל כדי לנצל את הזמן הזה...

יש למישהו המלצה לתכנית אימונים זמנית כדי להפיק את המירב מהתקופה שיש לי זמן לתת דגש לפלג העליון?

תודה מראש!

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה על הטיפ, בכל מקרה האישיו פה זה איךלמצות את הפלג גוף עליון בזמן שהתחתון יחסית מוזנח באופן זמני.

אוקיי תודה על הטיפ, בכל מקרה האישיו פה זה איךלמצות את הפלג גוף עליון בזמן שהתחתון יחסית מוזנח באופן זמני.
אל תתפתה להעמיס מה שלא הכרחי. לחיצות סטייל טקסס ומתח כבד יעשו את העבודה.

• פותח/ת השרשור
עלה לי רעיון שאני לא יודע עד כמה הוא הגיוני....
מה אם אני משלב את שני הלחיצות באותו שבוע?? כלומר גם פרס וגם בנץ כל אימון. הרי אלו כמעט שתי התרגילים היחידים שאני עושה. עד כמה זה אפקטיבי אם בכלל?

עלה לי רעיון שאני לא יודע עד כמה הוא הגיוני....
מה אם אני משלב את שני הלחיצות באותו שבוע?? כלומר גם פרס וגם בנץ כל אימון. הרי אלו כמעט שתי התרגילים היחידים שאני עושה. עד כמה זה אפקטיבי אם בכלל?
הכל שאלה של נפח ועצימות. בגדול? עשוי לפצוע אותך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית