הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעליים לסווקאט ודדליפט

netanel96

משתמש מתחיל
173
12
נק' מוניטין:
68
173
12
שמעתי שצריך נעל שטוחה עם סוליה קשה לתרגילים שבכותרת

האם נעל כמו VANS או כל נעל שדומה לה מתאימה?

לצורך המחשה נעל כזאת

vans-negras.jpg

עם סוליה כזאת
images

הגובה של הסוליה בסדר? הסוטליה עצמה טובה? שטוחה יעני? כי יש בה כאלה חורים

ושמעתי שבשביל סקוואט צריך נעל עם עקב קצת יותר גבוהה זה נכון? אם כן אפשר גם לעשות עם שטוחות?

תודה ויום טוב

אני עושה עם אולסטאר והאמת שגם הרבה חברה גדולים שראיתי עובדים איתם.. תכלס ממש נוח.
אני מכיר את הואנס האלה יש לי אותם.. האמת זה גם אופציה סבבה למקרה שאין אולסטאר אבל הסוליה שלהם יותר רכה ונמעכת ובכללי הו לא תופסות כמו שצריך את הרגל

• פותח/ת השרשור
אני עושה עם אולסטאר והאמת שגם הרבה חברה גדולים שראיתי עובדים איתם.. תכלס ממש נוח.
אני מכיר את הואנס האלה יש לי אותם.. האמת זה גם אופציה סבבה למקרה שאין אולסטאר אבל הסוליה שלהם יותר רכה ונמעכת ובכללי הו לא תופסות כמו שצריך את הרגל
אז צריך סוליה ממש קשה? כי לא בעיה לקנות בהאנגר אפילו נעליים ב 50 שקל סוליה קשה בטירוף (אפשר עם כאלה?)

הייתי קונה אולסטאר אבל אני ממש לא אוהב את הסטייל אני אישית חושב שזה מתאים יותר לבנות (רואה יותר בנות מסתובבות איתם בכלל זה)

ומה הכוונה לא תופס את הרגל?

אל תחפש סטייל באימונים תחפש נעל שתשרת את המטרה שלך.
והכוונה בלא תופס את הרגל שאצלי לפחות הרגל זזה בפנים ומחליקה בפנים לא משנה כמה אני קושר אותן ולי זה מפריע באיזון.

וסתם שתדע שבעיקרון בסקווט הבנתי שמומלץ עקב קטן וקשיח

• פותח/ת השרשור
אל תחפש סטייל באימונים תחפש נעל שתשרת את המטרה שלך.
והכוונה בלא תופס את הרגל שאצלי לפחות הרגל זזה בפנים ומחליקה בפנים לא משנה כמה אני קושר אותן ולי זה מפריע באיזון.

וסתם שתדע שבעיקרון בסקווט הבנתי שמומלץ עקב קטן וקשיח
ככה שנעל שטוחה גם מתאימה לסקוואט?

ואני ממש לא מחפש סטייל הרגע אמרתי שמצידי לקנות נעלים פשוטות מהאנגר אפילו

והצעתי את הואנס כי הם עולות לי ממש זול (לא מקורי חח ) 70 שקל יותר זול מנעליים פשוטות שתמצא בחנויות בגדים

נעלי בד כמו ואנס לא עונות על הצרכים שלך.
אתה צריך נעל עם סוליה כמה שיותר שטוחה, כמה שיותר דקה וכמה שפחות דחיסה.
אולסטאר זו לרוב הבחירה. אתה הולך איתן רק באימון, אז מה אם הן לא מוצאות חן בעינייך כנעלי יציאה?
נעל שטוחה מתאימה גם לסקוואט וגם לדדליפט
ע"מ לשפר את המנופים בסקוואט יש נעליים שיש להן עקב קטן, לרוב בין 0.5 ל-0.75 אינץ', אבל זה ממש לא חובה.

• פותח/ת השרשור
נעלי בד כמו ואנס לא עונות על הצרכים שלך.
אתה צריך נעל עם סוליה כמה שיותר שטוחה, כמה שיותר דקה וכמה שפחות דחיסה.
אולסטאר זו לרוב הבחירה. אתה הולך איתן רק באימון, אז מה אם הן לא מוצאות חן בעינייך כנעלי יציאה?
נעל שטוחה מתאימה גם לסקוואט וגם לדדליפט
ע"מ לשפר את המנופים בסקוואט יש נעליים שיש להן עקב קטן, לרוב בין 0.5 ל-0.75 אינץ', אבל זה ממש לא חובה.
אוקיי תודה רבה ומה הקשר לבד שבנעל?

באולסטאר הבטנה לא מבד?

והבנתי שאני צריך נעל בעלת סוליה נמוכה (לא גבוהה כמו בואנס)

נמוכה כדי לעשות איתה דדליפט, אבל בעיקר לא דחיסה, כמו שיש לאולסטר.
הבעיה בוואנס היא שהנעל עצמה לא תופסת את הרגל חזק.

ומה עם לעשות את התרגילים האלה יחף?
משתי לה שיחף הרבה יותר קל לי לעשות דד ליפט ( 100 קילו) מאשר עם הנייק Free שאני מתאמן איתם בדרך כלל.
מומלץ?

דדליפט מאוד מומלץ לבצע יחף (גם אני עושה יחף). שים רק לב שבמידה ואתה מתכנן להתחרות - אסור לבצע את התרגיל כשאתה יחף.
סקוואט לעומת זאת פחות מומלץ עקב יציבות בד"כ.

• פותח/ת השרשור
דדליפט מאוד מומלץ לבצע יחף (גם אני עושה יחף). שים רק לב שבמידה ואתה מתכנן להתחרות - אסור לבצע את התרגיל כשאתה יחף.
סקוואט לעומת זאת פחות מומלץ עקב יציבות בד"כ.
אתה דורך על המגבת בדדליפט? או שזה מפריע ליציבות

איך מביאים לך לעשות יחף חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית