עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עפת על עצמך חאליסי, מקסימום בריאן.
בספק, מכיר את רובן. חוץ מזה, לא ראיתי אף אחת עם 50 קילו. אבל יש לי ניחוש מי את.
בכל הימים 😛
בדרך כלל בסביבות 8 בערב.
סורי, אבל את טועה בנוגע לעומס.ליידי בריאן, בשבילך.. :}
עמוס בערב >: אני מעדיפה להגיע בצהריים:)
סורי, אבל את טועה בנוגע לעומס.
העומס הוא עד 7 בערך. תבואי בשעה הזו, או אפילו בשבע-וחצי/שמונה...
כמעט הכל פנוי. מה גם שבשעות האלו מגיעים המתאמנים הרציניים יותר. 😉
החדר משקולנים לא תפוס הרמטית. ניצן להתאמן בו בכיף. בונוס: תחת פיקוחומשל וובה למשל...כל הסמסטר הייתי מגיעה בערב, אחרי הלימודים. הבעיה שמ7 עד 9 ומשהו פעמיים בשבוע החדר משקולנים תפוס וזה יוצר עומס מטורף על הכלובים והבנץ'.
ועוד כל מיני חוגים של "בנות עושות סקוואט" וכאלה..
לגבי המתאמנים הרציניים - מסכימה. למרות שחלקם גם מגיעים בסביבות 17:00 😃
החדר משקולנים לא תפוס הרמטית. ניצן להתאמן בו בכיף. בונוס: תחת פיקוחומשל וובה למשל...
הנ"ל הוא מניסיון
נשמעת כמו התחלה לא משהו.. ):לא יודע אם זה נהפך לטרנד כלשהו אבל היום למשל הייתי בספייס ואיך שבאתי ראיתי מישי שעושה סקוואט בהדרכתו של אחד המאמנים שם(שאגב נראה ליצן)
שנתן לה הדרכה לא משהו למען האמת איך לעשות את התרגיל אבל לפחות זאת התחלה.... אי אפשר לתקן את העולם ביום אחד....
לא בטוחה שלצחוק לו בפנים היה עוזר.היא בכלל ליפפה מגבת סביב המוט והניחה על הגוף, רציתי להגיד לה שזה לא נכון ולתת לה טיפים ודגשים אבל לא רציתי להיות הבנאדם הזה.
אותו דבר בנוגע לגבר שעושה רבעי סקוואט וממש מתאמץ כאילו שמו לו 100KG על המוט, שלא לדבר על המיקום של המוט ואיך שהוא החזיק אותו נשבע שממש רציתי לצחוק לו בפנים.
גם אני מתלבטת אם להעיר או לא ולרוב שותקת. אנשים באמת לא אוהבים שמעירים להם וביחוד לא מתאמנים אחרים. מה שכן, אם משהו שמתאמן לידי פותח שיחה אני ארגיש חופשיה יותר להעיר.
לפעמים אני שואלת אותו אם הוא רוצה שאצלם לו את הטכניקה מהצד כדי שיבדוק את עצמו. אנשים בטוחים שהם שוברים מקביל והם לא מדגדגים את ה90 מעלות.
השיחות היחידות שפותחים איתי (אנשים שאני לא מכירה) זה "עוד כמה נשאר לך?"
):
שחס וחלילה לא יקרה מצב שיתחילו איתך.... איזה מסוכן זה....
אם אני באמצע סט כבד זה באמת יכול להיות מסוכן...
אני מתאמנת במקום שבו אני כמעט האישה היחידה שעושה סקווטים ובנץ' (אני מכירה רק עוד אחת אבל אולי בבוקר מגיעות עוד), ולא ראיתי אפילו אחת שעושה דדליפט וחתירה. למה אני מספרת את זה כי אני זוכה להרבה הערות בנוסח -השיחות היחידות שפותחים איתי (אנשים שאני לא מכירה) זה "עוד כמה נשאר לך?"
דווקא ההיפך, המראה של גבר/אישה באמצע דחיפה/לחיצה ממש לא מעורר.. 😱אם את בסט כבד זה Turn On רציני ;)