הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שלום לכולם 😃 + שאלה

Khaleesi

משתמש מתחיל
172
141
נק' מוניטין:
304
172
141
היי לכם ולכן, נתקלתי בקהילת הפורומים הנחמדה הזו והחלטתי להצטרף 😃
אני רותם, בת 24, מתעניינת ומתאמנת כבר בערך שנה וחצי+, בחודשים האחרונים קצת יותר ברצינות.

בעבר התאמנתי בתוכנית AB, כשעוד היה לי זמן לתדירות גבוהה יחסית, ועכשיו אני נאלצת "להסתפק" בFBW עם התמקדות בתרגילי הבסיס המורכבים. חייבת לציין שלמרות שקצת התבאסתי מהרעיון של אימון "קצר" יחסית ורק 3 פעמים בשבוע, אני דווקא ממש נהנית מהמתכונת הזו ומעדיפה להשתפר ולעלות במשקלים בסקוואט או בבנץ' מאשר לעשות מיליוני סטים ותרגילי עזר.

חוץ מחד"כ אני מאוד אוהבת לשחק טניס (חובבנית אבל רצה ברבאק לכל כדור). בזמן שאני לא מתאמנת אני לומדת, ובזמן שאני לא זה ולא זה אני כנראה אוכלת או ישנה 😛 כמובן שיש תקופות שקצת יותר קשה לשלב אימונים, לימודים וחיי חברה אבל זה משהו כ"כ אהוב וחשוב בשבילי שאני משתדלת לעשות את כל ההתאמות לשגרה ולא לוותר 😃

אז אני אשאל גם שאלה כדי שזה לא יהיה מוזר שפתחתי נושא חדש:
נעליים להרמת משקולות \ הנפות - יש לכן\לכם? ממליצים על משהו מסוים?
כרגע אני עם NIKE FREE כי יש להן סוליה שטוחה ואני יכולה גם לעשות איתן אירובי (פחות או יותר), אבל הן לא הכי יציבות בעולם ואני מתלבטת אם לרכוש נעליים מיוחדות כמו הnike romaleos או adidas adipower או כאלה של ריבוק.
עוד אופציה היא הnano של ריבוק, שהבנתי שמתאימות גם למשקולות וגם לאירובי, שזה נוח כי באימון אני עושה את שניהם.

מגניב, אז נעים להכיר ואשמח לפטפט ולדסקס אתכם על כל נושא 🏋️😅

אין לך צורך כרגע להוציא את הכסף בציוד כזה, כל מה שאת צריכה זה סוליה שטוחה, וקשיחה והיא תספיק לך לפחות עד שתרגישי שאת רוצה להגיע לרמות הגבוהות ביותר. תצייני את המשקלים שלך שיהיה אינדיקציה לרמה שלך, ומאיפה את בארץ?

הי חאליסי...
נהניתי לקרוא והזדהיתי מאוד.
אני נועלת אול סטאר והן עושות את העבודה טוב מצד שני הן קרובות לסוף וכשאקנה חדשות אלך על אדידס אדיפאור שמצאו חן בעיני.

סוף סוף בחורה שהיא לא "אני אוכלת 500 קלוריות ביום ולא מצליחה להרזות, מה אני עושה לא נכון?"

אז כבר על ההתחלה מוניטין קטן בשבילך רק בשביל הספתח, אז שאפו.

בתור התחלה את בהחלט יכולה לקנות נעלי אולסטאר שטוחות כמו ששאר החברים אמרו כאן, הן בהחלט יעשו ת'עבודה. אם את רוצה לעשות אירובי תביאי איתך נעלי ריצה.

• פותח/ת השרשור
אין לך צורך כרגע להוציא את הכסף בציוד כזה, כל מה שאת צריכה זה סוליה שטוחה, וקשיחה והיא תספיק לך לפחות עד שתרגישי שאת רוצה להגיע לרמות הגבוהות ביותר. תצייני את המשקלים שלך שיהיה אינדיקציה לרמה שלך, ומאיפה את בארץ?

אני מהמרכז (בקעת אונו)
משקלי עבודה של התרגילים המעניינים נכון לעכשיו:
סקוואט 50
דדליפט 60
בנץ' 32.5

3 סטים של 5 חזרות. עוד קצת ומעלה משקלים (קשה בחיטוב.. 😛)

הי חאליסי...
נהניתי לקרוא והזדהיתי מאוד.
אני נועלת אול סטאר והן עושות את העבודה טוב מצד שני הן קרובות לסוף וכשאקנה חדשות אלך על אדידס אדיפאור שמצאו חן בעיני.

איך הנעליים של נייק וריבוק? למה דווקא האדיפאוור?

סוף סוף בחורה שהיא לא "אני אוכלת 500 קלוריות ביום ולא מצליחה להרזות, מה אני עושה לא נכון?"
אז כבר על ההתחלה מוניטין קטן בשבילך רק בשביל הספתח, אז שאפו.
בתור התחלה את בהחלט יכולה לקנות נעלי אולסטאר שטוחות כמו ששאר החברים אמרו כאן, הן בהחלט יעשו ת'עבודה. אם את רוצה לעשות אירובי תביאי איתך נעלי ריצה.

מעולם לא הייתי הבחורה הזאת, וגם לא אהיה 😃 כבר כמה שנים שאני קוראת ומתעניינת בנושא כושר, אימונים ותזונה כך שאני די יודעת מה טוב ובריא ומה... פחות.
מוניטין.. אם אפשר הסבר קצר מה זה, אני אשמח.
ולגבי הנעליים, כנראה שהאולסטאר שיש לי יהיו הרבה יותר טובות ויציבות מהנייק פרי, אבל אני מתעצלת להחליף חח :( טוב נו כנראה שאין מנוס...

איך הנעליים של נייק וריבוק? למה דווקא האדיפאוור?

כנסי לפורום Powerlifting/Strongman/Weightlifting>ריכוז ביקורות, הסברים וסוגי נעליים להרמת משקולות(תתחילי להכיר את הפורום)

מעולם לא הייתי הבחורה הזאת, וגם לא אהיה. כבר כמה שנים שאני קוראת ומתעניינת בנושא כושר, אימונים ותזונה כך שאני די יודעת מה טוב ובריא ומה... פחות.
מוניטין.. אם אפשר הסבר קצר מה זה, אני אשמח.
ולגבי הנעליים, כנראה שהאולסטאר שיש לי יהיו הרבה יותר טובות ויציבות מהנייק פרי, אבל אני מתעצלת להחליף חח טוב נו כנראה שאין מנוס...

https://www.lbs.co.il/threads/39440/ הסבר על מוניטין

סה"כ ללבוש את נעלי על האולסטאר עלייך ולשים את נעלי הריצה בשקית בתיק, לא ביג דיל.

• פותח/ת השרשור
כנסי לפורום Powerlifting/Strongman/Weightlifting>ריכוז ביקורות, הסברים וסוגי נעליים להרמת משקולות(תתחילי להכיר את הפורום)

https://www.lbs.co.il/threads/39440/ הסבר על מוניטין

סה"כ ללבוש את נעלי על האולסטאר עלייך ולשים את נעלי הריצה בשקית בתיק, לא ביג דיל.

סבבה, אנסה באימון הבא 😃

מה לגבי נעליים שמשמשות גם למשקולות וגם לאירובי \ מטקונים? יש חיה כזו?

מה לגבי נעליים שמשמשות גם למשקולות וגם לאירובי \ מטקונים? יש חיה כזו?

יש כאילו, לא באמת. לנעליים שמשמשות להרמת משקולות יש בהגדרה מאפיינים שלא מאפשרים להן להיות גם נעלי מטקונים/אירובי.

ממליץ לא לעשות מטקונים שמערבים הרמות משקולות.

היי לכם ולכן, נתקלתי בקהילת הפורומים הנחמדה הזו והחלטתי להצטרף 😃
אני רותם, בת 24, מתעניינת ומתאמנת כבר בערך שנה וחצי+, בחודשים האחרונים קצת יותר ברצינות.

בעבר התאמנתי בתוכנית AB, כשעוד היה לי זמן לתדירות גבוהה יחסית, ועכשיו אני נאלצת "להסתפק" בFBW עם התמקדות בתרגילי הבסיס המורכבים. חייבת לציין שלמרות שקצת התבאסתי מהרעיון של אימון "קצר" יחסית ורק 3 פעמים בשבוע, אני דווקא ממש נהנית מהמתכונת הזו ומעדיפה להשתפר ולעלות במשקלים בסקוואט או בבנץ' מאשר לעשות מיליוני סטים ותרגילי עזר.

חוץ מחד"כ אני מאוד אוהבת לשחק טניס (חובבנית אבל רצה ברבאק לכל כדור). בזמן שאני לא מתאמנת אני לומדת, ובזמן שאני לא זה ולא זה אני כנראה אוכלת או ישנה 😛 כמובן שיש תקופות שקצת יותר קשה לשלב אימונים, לימודים וחיי חברה אבל זה משהו כ"כ אהוב וחשוב בשבילי שאני משתדלת לעשות את כל ההתאמות לשגרה ולא לוותר 😃

אז אני אשאל גם שאלה כדי שזה לא יהיה מוזר שפתחתי נושא חדש:
נעליים להרמת משקולות \ הנפות - יש לכן\לכם? ממליצים על משהו מסוים?
כרגע אני עם NIKE FREE כי יש להן סוליה שטוחה ואני יכולה גם לעשות איתן אירובי (פחות או יותר), אבל הן לא הכי יציבות בעולם ואני מתלבטת אם לרכוש נעליים מיוחדות כמו הnike romaleos או adidas adipower או כאלה של ריבוק.
עוד אופציה היא הnano של ריבוק, שהבנתי שמתאימות גם למשקולות וגם לאירובי, שזה נוח כי באימון אני עושה את שניהם.

מגניב, אז נעים להכיר ואשמח לפטפט ולדסקס אתכם על כל נושא 🏋️😅

כל הכבוד ובהצלחה.
בנוגע לשאלה המרכזית שלך - נעליים, אני חייב להסכים עם @מרטין , במיוחד לאור המשקלים שאת מרימה. כלומר, כרגע, את יכולה בכיף להסתפק בנעלי אול-סטארס פשוטות.

לי, אישית, יש נעלי Nike Romaleos והן מעולות. היתרון של קניית נעלי הרמת משקולות הוא שהן מחזיקות לנצח (בהנחה שאת אינך מקצוענית, כמובן), אך הן יקרות.
לכן, לדעתי, קני לך זוג אול-סטאר ואחרי עליהן. כשתגיעו לסקוואט של 100+ תתחילי לחשוב על נעלי הרמת משקולות.

לגבי נעליים שיאפשרולךצלשלב מטקונים עם הרמת משקולות, קיימים שני מותגים מקצועיים לשם כך: ריבוק נאנו ו-inov8

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כל הכבוד ובהצלחה.
בנוגע לשאלה המרכזית שלך - נעליים, אני חייב להסכים עם @מרטין , במיוחד לאור המשקלים שאת מרימה. כלומר, כרגע, את יכולה בכיף להסתפק בנעלי אול-סטארס פשוטות.

לי, אישית, יש נעלי Nike Ronaldo והן מעולות. היתרון של קניית נעלי הרמת משקולות הוא שהן מחזיקות לנצח (בהנחה שאת אינך מקצוענית, כמובן), אך הן יקרות.
לכן, לדעתי, קני לך זוג אול-סטאר ואחרי עליהן. כשתגיעו לסקוואט של 100+ תתחילי לחשוב על נעלי הרמת משקולות.

לגבי נעליים שיאפשרולךצלשלב מטקונים עם הרמת משקולות, קיימים שני מותגים מקצועיים לשם כך: ריבוק נאנו ו-inov8

Nike Ronaldo? זו נעל כדורגל? 😃
אני מניחה שהתכוונת לromaleos...?

תודה לכולם על התשובות וקבלת הפנים החמה 😃 מזל שכבר יש לי 3 זוגות אולסטאר, אפשר ישר לגשת לעבודה...

Nike Ronaldo? זו נעל כדורגל? 😃
אני מניחה שהתכוונת לromaleos...?

תודה לכולם על התשובות וקבלת הפנים החמה 😃 מזל שכבר יש לי 3 זוגות אולסטאר, אפשר ישר לגשת לעבודה...
כן, זה התיקון שגיאות האוטומטי. תיקנתי את התגובה המקורית.

• פותח/ת השרשור
כן, זה התיקון שגיאות האוטומטי. תיקנתי את התגובה המקורית.

חחח :}
חיפשתי בגוגל וזה מצא לי המון תמונות של כריסטיאנו. לא שיש לי התנגדות...
רק אני בשוק שהתיקון האוטומטי יודע מזה "רונאלדו"?

לי יש תאוריה שהתיקון האוטומטי זה בעצם התת מודע שלנו. הוא יודע הכל...

גם מנוי לחדר כושר זה מוצר מאוד בסיסי אבל אני לא רואה שמחלקים אותו ברחובות....

מה זה מוצר בסיסי?

Back
למעלה תחתית