הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סוף חיטוב

the pharmacist

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
37
11
0
יש לי עוד קצת זמן לעבוד על המראה הרך שלי ואני יודע שיש דברים לשפר , כרגע בתקופה ניטרלית שאני רוצה להחליט לאיזה כיוון אני ממשיך .
וכן, סבלתי הרבה בחיטוב
כרגע 83.5 קילו על 1.78 , יד 41 , מותן 73 , אחוז שומן 8.5%

מישל מנסה להוביל אותי בדרך הנכונה

2ir9h8w.jpg

155ma7b.jpg

2qaijhl.jpg

xnx1fr.jpg

2a7j5tu.jpg

23t5p1x.jpg

2yv5j4h.jpg

2vuhpah.jpg

חיטוב מצויין
אין כמעט אנשים שלא מתחרים שמגיעים לרמה כזו

רגליים ידיים וכתפיים מעולות

חזה וגב צריך קצת לעבוד (להתרחב ולהתעבות קצת)
סומך עליך, בהצלחה

אולי תמשוך עוד חודש בכל זאת ותעלה לבמה ?

מסכים עם התגובה הראשונה.
הגעת למראה מצוין, כדאי (ולו בשביל שיהיה מה לספר לנכדים) אולי למשוך עוד 1-2% למטה ולעמוד פעם על במה.
קשה לי להאמין שתהיה לך סיבה להתבייש שם.

כל הכבוד

נראה מעולה, מזומורף טהור.
מה שכן הייתי מביא קצת דגש על החזה, מה שמעניין אותי למה איך הפרדות ברגליים, עשית יבוש ואז העמסה או משהו לפני הצילומים?

• פותח/ת השרשור
אז זהו שגם בעני זה מוזר יש לי הפרדות ממש בקטנה ורגליים זה השריר הכי חזק אצלי (תופס לגבי תאומים) גם אני מתאמן אצלך בחדר כושר אז אתה היית אמור להבחין בי.
דיברתי עם חבר טוב שלי רונן הוא טען שאצלו בשנתיים הראשונות לא ראו מממש הפרדות,. אולי אני צריך להשיל יותר (אני מדבר על עצמי כאילו אני אבטיח) אבל שנה שעברה שהייתי על אחוז שומן דומה לא ראיתי למשל הפרדה בין הראשים בבייספס והיום כן.
אם זה עוזר אני מתאמן שנתיים

הפרדות ממש יפות בין השרירים
בקשר למר ישראל אני לא חושב שאתה בשל לזה השנה עדיין אין הפרדות ברגליים ואין להם מספיק גודל
מה המטרות להמשך ?

נראה מצויין אחי ממש כאילו גזרו את התמונות מאיזה מגזין בחו"ל..חלק עליון יפה גם הרגליים רק שהקוואדס נראה פחות בגלל שאין הפרדות

מצחיק אותי שרשמת שיש לך מראה רך, חחחחח
חיטוב מטורף כתפיים וידיים מעולות
כל הכבוד

כל הכבוד! מרשים ביותר!

יצא לי לראות אותך מס' פעמים בהולמס פלייס ברוטשילד ובספרינט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית