הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גב תחתון עייף בין אימונים

• פותח/ת השרשור y_s
  • פורסם בתאריך

y_s

משתמש מתחיל
12
1
נק' מוניטין:
19
12
1
מה שלומכם חברים?
הצטרפתי לפה לא מזמן, אחלה פורום.

אני מתאמן ב-SS קרוב לשלושה חודשים, ובשבועיים האחרונים אני מרגיש שכל הזמן הגב התחתון שלי עייף
אם אני סתם מתכופף להרים משהו או אפילו עומד באיזו צורה אני מרגיש את הגב התחתון שלי. זה לא ממש כאבים או מיחושים, ולא בעצמות לדעתי. כמו שאמרתי, שרירים עייפים.

אני אוכל המון, בד"כ קרוב ל 3000 קלוריות ביום, וישן לדעתי מספיק ( איזה 7 או 7 וחצי שעות בלילה) ועדיין אני כאילו לא מתאושש בין אימון לאימון.

מקווה שלא יכנס כחוב לראק כי זו לא התרברבות, וגם לא יהיה מישהו בזמן הקרוב שיצלם אותי ( בכל מקרה אני רוצה להעלות לפה סרטונים בשביל לשפר טכניקה מייד כשאוכל)
אבל בכל מקרה המשקלים שלי-
106 קילו דד ליפט
100 קילו סקוואט
70 קילו בנץ'
60 קילו קלין
45 קילו פרס

אני שוקל 76 גובה 175 בן 22

אשמח לעיצותיכם!

• פותח/ת השרשור
טוב חשבתי כבר שיהיה איזה קסם שאני לא יודע להתאוששות מהירה. איזה מסאג'ים/תרגילים מרפים.
לצערי אינני יכול לישון יותר ממה שאני ישן כרגע, בנוגע לאכילה אני באמת רוב היום לגמרי שבע אבל אפשר עוד קצת.

אני עושה פאוור קלין.
תודה רבה!
אני אעלה לפה סרטונים בקרוב שתרדו עלי 😃

כל עוד אתה מתקדם והכאבים לא רציניים תמשיך.

לגבי אוכל - שכחת לציין שאתה טבעוני, סיכוי גבוה שהמנעות ממוצרים מהחי מונעת ממך את מה שצריך על מנת להתאושש כמו שצריך. אבל שוב - אם אתה מתקדם ומתחזק - תמשיך לעשות מה שאתה עושה.

• פותח/ת השרשור
למה אתה חושב ככה על המנעות ממוצרים מהחי? התנסית בלהיות טבעוני / מכיר אנשים טבעונים שלא מתאוששים בין אימון לאימון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית