הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שורפי שומן לנשים

• פותח/ת השרשור ney.m
  • פורסם בתאריך

ney.m

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי חברה, יש לי בעיה.
אני בחורה רזה אך יש כמה איזורים בגוף שלי שהשומן מצטבר בהם ולא מרפה משום מה, לא משנה כמה ספורט אני עושה או מה אני אוכלת. מדובר באיזורי הזרוע (בין הכתף למרפק), הישבן, הירכיים בדגש על פנים הירכיים והבטן התחתונה, ממש מתחת לפופיק. אני לא מצליחה לחטב את האיזורים האלה ובחלקם כבר נראה צלוליטיס.
מישהו יודע אם שורפי שומן יעזרו לי?
ואם כן, במה כרוכה נטילתם? (מהי תדירות הנטילה, אילו תזונה וספורט צריך לשלב...) ואיזה סוג מומלץ לנשים?

תודה!

1. את מעידה על עצמך כבחורה רזה. מה הנתונים שלך?
  2. מהם האימונים שלך? מהו הספורט שאת עושה, כפי שאת קוראת לזה?
  3. אי אפשר להוריד או "לשרוף" שומן מאזור ספציפי. הבעיה שלך היא, ככל הנראה, מסת שריר מאוד מאוד נמוכה.
  4. התפלגות השומן בגוף שלנו היא עניין גנטי ואותו את לא תשני לעולם. כך שגם אם תצרכי "שורפי שומן", כדבריך, למה את חושבת שרק מאותם אזורים בעיתיים שלך ירד השומן?
  5. עוד לא התחלנו בכלל לדבר על תזונה.
  6. במקום לחפש תרופות פלא, תתחילי לעבוד נכון ובצורה בריאה.

אם כבר הייתי מנסה לעבוד אנאירובי כדי לחזק את האזורים הללו.

לנשים יש נטייה לעשות אינסוף אירובי כי בעיניהן המראה האידיאלי הוא המראה הדקיק של האיטריה. שתחררי מזה.

ני לא מצליחה לחטב את האיזורים האלה
אולי תתחילי בלפרט מה את עושה עכשיו כדי לחטב את האזורים האלה?
שגרת אימונים, תפריט תזונה ונתונים -גובה משקל גיל

סביר שאפשר ליעל את האימונים ולשפר את התזונה

יש בפורום אנפורמציה על שורפי שומן אבל מה שאת צריכה להבין שזה נשק "יום הדין" שמפעילים אותו, אם בכלל, רק כשהגעת לקצה בדרכים הקונבציונליות. זה לא נועד לתחילת תהליך של חיטוב.

אולי תתחילי בלפרט מה את עושה עכשיו כדי לחטב את האזורים האלה?
שגרת אימונים, תפריט תזונה ונתונים -גובה משקל גיל

סביר שאפשר ליעל את האימונים ולשפר את התזונה

יש בפורום אנפורמציה על שורפי שומן אבל מה שאת צריכה להבין שזה נשק "יום הדין" שמפעילים אותו, אם בכלל, רק כשהגעת לקצה בדרכים הקונבציונליות. זה לא נועד לתחילת תהליך של חיטוב.

למה להגיב/לענות למישהו/י שלא טורחים לקרוא? לא ביקרה כאן מאז שפתחה את הנושא

Back
למעלה תחתית