הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חתונה של חבר באמצע חיטוב :\

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
אז ככה,

בשישי האחרון הייתה לי העמסה.. אני עדיין נפטר מהנוזלים של אותו שישי ( עליתי 600 גרם וזה עדיין לא יורד 🤦‍♂️ )
ובשני הבא יש לי חתונה...זה יוצא 10 יום אחרי ההעמסה האחרונה.

מה עושים בכזה מקרה?
לא אוכלים פחמימות באותו היום ובערב מתפנקים בקצת? ומה לגביי הבשרים שבאולם?
מבלבל.. זה נחשב צ'יט? יום העמסה? 🙁

1. או שתעשה עוד העמסה ותיעזר החתונה של החבר כדי להשלים ערכים
2. תאכל על פי תפריט שלך ותהה חזק אל מול הכל. ואל תרגיש ש"הפסדת" על זה

אתה בדיאטת AD ( דלת פחמימות ) ?

אני מאמין שכן בגלל שכתבת העמסה , בכל מקרה , העמסה אפשר לעשות שהגוף בקיטוזיס אחת ל 7 ימים

אני לא רואה בעיה שבאותו היום תהעמיס שמה פחמימות ויותר תצרוך פחות שומן חלבון מיום רגיל ו ש 70% מהתפריט יהיה פחמימות באותו היום

ככה עושים העמסה ..

• פותח/ת השרשור
תראה בעיקרון עד לא מזמן הייתי על 120 פחמימה ליום.. פשוט עשיתי העמסה אחרי 3 שבועות של חיטוב (הגיע הזמן)
ועכשיו ירדתי ל 90-100, די גבולי בנושא הדל פחמימה..

חשבתי על לעשות העמסה, אבל איך לעזעזל יודעים כמה קלוריות יש בטורטייה מסכנה, או בכל מיני מאכלים שיש שם?
ניחושים?
או להשאיר טווח קלוריות לאותו ערב של 1000-1500 ולהשלים בעזרת הפחמימות שם?

תודה לכל המגיבים והעוזרים 🤩

אם החלטת לעשות העמסה בחתונה וזה סופי מבחינתך, אין בעיה בחישוב קלוריות, כי ניתן גם באופן גס להעריך.
לדעתי, כמו שאמרת, תשאיר טווח קלורי מסויים ותדאג למלא אותו.
אגב, עוד העמסה, גם אם לא הכי מדוייקת, לט תפגע לך ממש בחיטוב.

אל תאכל הרבה במשך היום תגיע לשם ותאכל מה שבא לך אבל אל תגזים יום אחד לא ישנה שום דבר

וקצת מוזר שעלית רק 600 גרם ביום העמסה אני עליתי בהעמסה האחרונה 6 קילו

• פותח/ת השרשור
היה לי יום העמסה מוזר בשישי האחרון,
בערב הייתה לי ארוחה משפחתית.. אז הכנתי תפריט שניסיתי שיהיה כמה שיותר מדוייק עם 70% פחמימות ו 15-15 חלבון ושומן כמו שצריך,
ואכלתי בעיקר שיבולת שועל,פסטה רגילה,אורז רגיל,תמרים ,פשטידות,לזניה.. והשארתי עוד טווח של 300 קלוריות בערך לעוגה.
מסתבר שבסוף עקפתי את התפריט שבניתי כי לא חישבתי נכון את התמרים...ואכלתי 200 גרם תמרים (לא מומלץ לבעלי קיבה רגישה) שזה פי 3 ממה שחשבתי.

ועדיין עם כל זה, עליתי רק 600 גרם.
ציפיתי לפחות לקילו וחצי של נוזלים.

בקיצור לגביי החתונה, אעשה העמסה וזהו.. תודה רבה לכולם 🙌

היה לי יום העמסה מוזר בשישי האחרון,
בערב הייתה לי ארוחה משפחתית.. אז הכנתי תפריט שניסיתי שיהיה כמה שיותר מדוייק עם 70% פחמימות ו 15-15 חלבון ושומן כמו שצריך,
ואכלתי בעיקר שיבולת שועל,פסטה רגילה,אורז רגיל,תמרים ,פשטידות,לזניה.. והשארתי עוד טווח של 300 קלוריות בערך לעוגה.
מסתבר שבסוף עקפתי את התפריט שבניתי כי לא חישבתי נכון את התמרים...ואכלתי 200 גרם תמרים (לא מומלץ לבעלי קיבה רגישה) שזה פי 3 ממה שחשבתי.

ועדיין עם כל זה, עליתי רק 600 גרם.
ציפיתי לפחות לקילו וחצי של נוזלים.

בקיצור לגביי החתונה, אעשה העמסה וזהו.. תודה רבה לכולם 🙌
לא עלית הרבה בנוזלים כי היית מלחתיחלה על פחמימה שהיא יחסית גבוה לדל פחמימה מבין ? אם היית על 20 למשל היית עולה בהרבה יותר..

אם זה חשוב לך מאוד לא לפגוע בתהליך אז אפשר שתעשה ביום של החתונה העמסה שתתחיל ב7 בערב ויומיים לפני כן תזונה בסגנון הPSMF
2-2.5 גרם חלבון למשקל גוף ומינימום שומן\פחמימה עם תיסוף אומגה 3 ומולטיוטמין, נראה לי כפשרה לא רעה כדי גם להינות בחתונה
וגם להתמיד בדיאטה.

אם זה חשוב לך מאוד לא לפגוע בתהליך אז אפשר שתעשה ביום של החתונה העמסה שתתחיל ב7 בערב ויומיים לפני כן תזונה בסגנון הPSMF
2-2.5 גרם חלבון למשקל גוף ומינימום שומן\פחמימה עם תיסוף אומגה 3 ומולטיוטמין, נראה לי כפשרה לא רעה כדי גם להינות בחתונה
וגם להתמיד בדיאטה.
אם אתה ופותח האשכול לא מתכננים תחרות ממש קרובה זה נשמע לי כמו התעסקות מוגזמת. חתונה של חבר זה לא משהו שיש כל שבוע.
לך תהנה..בטווח הארוך זה לא ישפיע בכלל, אבל תמיד תזכור כמה נהנת בחתונה

לא חושב שכוונה להתחרות או לא היא מדד לההשקעה במשהו שעושים, אבל כן מתחבר לראש של לקחת הכל יותר בפרופורציה ולא להשתגע .
כל אחד ורמת הרצינות וההשקעה שלו ובטוח שאחרי יומיים בPSMF כל דבר בחתונה יהיה טעים יותר

לא חושב שכוונה להתחרות או לא היא מדד לההשקעה במשהו שעושים,
אני מסכים, אבל כמו שאמרת בהמשך, צריך לקחת דברים בפרופורציות. והכוונה שלי הייתה שאם זה לא הדבר הכי חשוב כרגע כי יש תחרות קרובה אז אין שום צורך לעשות כל מני טריקים מיוחדים, פשוט לעשות העמסה באותו יום וזהו. או לאכול רגיל.

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון למה שהציעו לי מקודם
תוריד פחמימה מה5 ימים לפני החתונה ובחתונה תאכל כמו חזיר

מה הכוונה?
אם אני על 100 פחמימה, להוריד עוד יותר? רק ב 5 ימים לפני?

אני עובדת בחתונות.... מבינה את ההתלבטות!
אבל למזלנו לא חסר בשר בחתונות של היום. ולפעמים אפילו בשר איכותי. מנה ראשונה לרוב זה דג, מנה עיקרית אטנריקות או פרגית.
כך שללא קשר להעמסה, באמת שתוכל לצאת משמם ללא פגע....

אלה עם כן זה חתונה של תימנים ואז זה מלא פסטלים בבופה 😉

אתה סומך עלי שלא יקרה לך כלום אם תתפרע על אוכל ערב אחד?
ובוא אני אספר לך עוד משהו, בחתונות האוכל תמיד מגעיל.

• פותח/ת השרשור
חברים אני יודע מה זה חתונות....הייתי לא מעט זמן צלם וצילמתי בין היתר חתונות 😃

וסבבה, אעשה העמסה באותו יום.
תודה לכולם!

נטלי, את צלמת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית