הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג Hertzel Method

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-29/12/25
yanivgoft עדכן/ה את הלוג ״לוג Hertzel Method״:

עדכון לוג: 26/11/16

מ.ג בוקר 91
אימון בנץ':
בנץ':
60x2x5
80x3
100x2
115x1
127.5x3x3
127.5x5x2 - היה לא קל ונחתי יותר מבדרך כלל. הכל עלה וזה מה שחשוב.
בורד פרס:
115x6,7,8
חתירה בדאמבל סטריקט עם עצירה למעלה:
30x10
40x3x20 - מצאתי דרך להקשות את זה כדי שה40 יהיה לי טוב
פשיטת מרפק 4x10

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 28/11/16

אימון דדליפט:
דדליפט:
60X5
100X5
140X3
165X1
190X1
215X3X5
215X4 זה היה קצת מאכזב בשבילי אבל בתאכלס ראיתי את זה מגיע בבלוק הזה ובזה שלא התאוששתי כמו שצריך לאימון הזה. בלוק הבא אגיע ל215 כמו שצריך בתקווה שיעלה. נחתי איזה רבע שעה בין סטים. זה פשוט לא היה שלי היום. בכללי חושב שהאימונים שלי לא עובדים לי כבר כל כך טוב לדדליפט אבל בתאכלס כל עוד אני אתקדם קצת זה פחות מפריע לי אם הסקוואט ימשיך להתקדם שזה מה שיותר חשוב לי, כך שאני לא אתעסק עם זה מחשש לפגוע בסקוואט. מאמין שהיום אני יכול למשוך 250 ותאכלס אם אני אוכל להגיע לאיזה 260 בתחרות של מאי אני אהיה דיי מסופק מזה.
פשיטת ברך 4X20
תאומים 4X20

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא מתחרה בדצמבר?
לא.
משקלים מכובדים
מה המ.ג שלך?
יכול לפרט על התכנית שאתה עושה?
שוקל 91 כרגע. בלוג אני מפרט את השינוי במ.ג. יש אפילו גרף התקדמות

תכנית שאני עושה היא כזאת:
בבנץ' דאג הפבורן בוריאציה שלי ותרגילי עזר
פרס סקוואט ודד:
5x5 בבלוקים. פרס 4 שבועות כרגע והשאר 5. כל שבוע בבלוק המשקל עולה עד לשבוע האחרון זה pr עם תרגילי עזר. סה"כ 5 אימונים בשבוע

עדכון לוג: 29/11/16

אימון פרס:
פרס:
50X2X5
60X3
70X1
80X1
90X5X5 - פי אר חדש. אני צריך לחזור לחימום הקודם. הסט הראשון היה קשה יותר מהשני. הכל עלה כמו שצריך. סט אחרון רציתי לתת שישיה ובגריינד לשישית התחלתי להרגיש טוויק בזוקף ימין אז ויתרתי והורדתי. כמעט מ.ג לנפח, שוקל קצת יותר מ90. בלוק הבא מאמין שיעלה גם ה92.5 לנפח כמו שצריך ואז זה כבר יהיה מעל מ.ג לנפח
פייספולס 5X15
הרחקה לצדדים:
10X3X12 רציתי לתת סט רביעי אבל כשהתחלתי הרגשתי שמספיק.

קרא את שאר עדכון הלוג...

התקדמות מעולה בפרס, בפרט ביחס להתקדמות ב DH שהיא מטיבעה איטית יותר.

אני יודע, כוונתי היתה שקצב ההתקדמות שלך בפרס מהיר יותר מקצב ההתקדמות בבנץ'. (ניראה שהסיבה לכך היא שבבנץ' אתה מבצע DH, שבה קצב ההתקדמות איטי ביחס ל VTS).
הוא עושה בלוקים של חודש בפרס, ההתקדמות לדעתי שוות ערך לבנץ DH (כל חודש להעלות 2.5) שזה בהחלט דיי מכובד.

אני יודע, כוונתי היתה שקצב ההתקדמות שלך בפרס מהיר יותר מקצב ההתקדמות בבנץ'. (ניראה שהסיבה לכך היא שבבנץ' אתה מבצע DH, שבה קצב ההתקדמות איטי ביחס ל VTS).
הם מתקדמים באותו קצב. בשניהם זה PR כל חודש

עדכון לוג: 02/12/16

מ.ג בוקר 90.2
אימון סקוואט עם @BarBibas
סקוואט:
70X5
100X5
140X3
160X1
185X1
210X5X5 - היה ממש קשה. נחתי בממוצע איזה 14 דקות בין סטים. במכון של ברבי הראק חרא והמוט חרא וזה השפיע עלי ממש בסקוואט הזה, בסט האחרון העומק היה לא משהו וחזרה אחת כמעט בוודאות לא שברתי ועוד 2 גבוליות. היו נראה לי עוד איזה 2 חזרות גבוליות בסטים שלפני. בכל מקרה שורה תחתונה הכל עלה ובמכלול התנאים כשזה גם אימון בוקר תזונה לא מדהימה ונשקלתי הבוקר קילו פחות ממה שאני בד"כ אני בסדר גמור עם זה ומתכוון להמשיך להתקדם בבלוק הבא.
כפיפת ברך 2X15
תאומים במכון הזה אפשר לעשות רק בלג פרס ששמים עליו פלטות וממש לא היה לי כח לזה אז ויתרתי על תאומים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 03/12/16

מ.ג בוקר 91.2
אימון בנץ':
בנץ':
60x2x5
80x3
100x2
114x1
127.5:
שלשה, כשל בשלישי, שלשה "לא נוגע רק מייצב", זוג, כשל בשני.
חרא אימון. הקשבתי לתומי לחבר שאמר שעדיף ספה אחרת ממה אני עושה בה בד"כ כי היא עקומה אז הלכתי לספה ברצפה מחליקה וזה דיי הרס לי את הכיווץ. כאילו הספות בפרופיט לא מספיק גרועות. לא יודע אם בספה האחרת היה הולך יותר טוב אבל זה מה שהיה. מקווה לטוב לשבוע הבא.
101X10,8 רציתי להרגיש שיש קצת חזרות פה לפחות..
פולי עליון 5X10
פוש דאון 4X10
נסגר המכון וחתכתי. לא נשאר שום רצון להישאר בכל מקרה אחרי הבנץ' הזה..

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 05/12/16

אימון דדליפט+פרס:
לא נתתי את הדד אתמול מכמה סיבות אבל זה בלוק חדש אז לא נורא.
דדליפט:
60X5
100X5
140X3
160X1
180X5X5- לא היה לי כח לשקול היום בשום הרמה. סט אחרון עשיתי עם רצועות, כל הסטים הרגשתי שהמוט ממש מכאיב לי בכפות ידיים אני חושב שהעור קצת צריך להתאושש אז עד שירגיש יותר טוב אעשה עם רצועות את הדד. היה איזה 5 דקות בין סטים בערך.
פרונט סקוואט:
60X3
80X3
100X3
110X3
120X3
125X2X3 - מספיק להיום. מנוחה אפסית בין סטים. פחות או יותר הזמן ללכת לשתות מים ולהחליף את הפלטות.
פרס ללא חגורה:
45X2X5
55X3
62.5X2
70X1
77.5X5 - לא היה לי כח לחגור ואז פתאום שמתי לב למשהו. כשאני בלי חגורה אני לא מגיע ל"אינקליין בעמידה" אז החלטתי שזאת אחלה דרך לטפל בזה ולתת פשוט ללא חגורה לתקופה הקרובה אז הורדתי משקל ואני מתכנן עכשיו בשבוע 4 לתת 80 קילו.
65X4X5 +תאומים בישיבה 35X4X20. היה כל כך קל שפחות או יותר לא נחתי בין התרגילים בכלל.
הספיק לי להיום.

קרא את שאר עדכון הלוג...

רפרפתי קצת בלוג שלך רואה שאתה עושה לבנץ את התוכנית של דאג הפרבן ויש לך התקדמות מרשימה-עולה באיזה ווריאציה ממליץ לעשות אותה ועם איזה תרגיל עזר רואה שאתה לא עושה בעזר כמו שכתוב לעלות גם בנפח חזרה מאימון לאימון

רפרפתי קצת בלוג שלך רואה שאתה עושה לבנץ את התוכנית של דאג הפרבן ויש לך התקדמות מרשימה-עולה באיזה ווריאציה ממליץ לעשות אותה ועם איזה תרגיל עזר רואה שאתה לא עושה בעזר כמו שכתוב לעלות גם בנפח חזרה מאימון לאימון
אכן מאד מבסוט מדאג הפבורן, למעט 3 פזילות החוצה בRCTS אד קואן וVTS אני עושה דאג הפבורן מאד אפריל 2014 עם שינויים בתרגילי עזר אבל הבסיס של 8X2-3 פעמיים בשבוע נשאר.
אני כן עושה את הפאמפ, פשוט אני עושה את זה עם וריאציה של בנץ'. בד"כ בורד פרס ואני מתקדם בה גם חזרה באימון ל3X6-8.

כשעושים את התכנית אני ממליץ לעשות את הבנץ' פעמיים בשבוע, ואם אתה עושה גם את הפרס אז גם הפרס פעמיים בשבוע כך שהיום שיש ברצף יהיה פרס יום אחרי בנץ' ולא להיפך כי בנץ' יותר חשוב. אם מרגישים שזה יותר מדי אפשר להתחיל מאימון פרס אחד ולנסות להוסיף את השני בהמשך. אני מההתחלה עשיתי את שניהם פעמיים בשבוע.
בחלק של הפאמפ אני אוהב בזמן האחרון לעשות תרגילים לסטיקינג פוינט. אצלי זאת הנעילה אז אני עושה בורד פרס ל3X6-8 בהתאם.
אחר כך אני עושה תרגילי עזר לגב וידיים. בתקופה שעשיתי גם פרס בדאג הפבורן לא עשיתי תרגילי עזר והייתה גם תקופה שלא הייתי עושה את הפאמפ

אכן מאד מבסוט מדאג הפבורן, למעט 3 פזילות החוצה בRCTS אד קואן וVTS אני עושה דאג הפבורן מאד אפריל 2014 עם שינויים בתרגילי עזר אבל הבסיס של 8X2-3 פעמיים בשבוע נשאר.
אני כן עושה את הפאמפ, פשוט אני עושה את זה עם וריאציה של בנץ'. בד"כ בורד פרס ואני מתקדם בה גם חזרה באימון ל3X6-8.

כשעושים את התכנית אני ממליץ לעשות את הבנץ' פעמיים בשבוע, ואם אתה עושה גם את הפרס אז גם הפרס פעמיים בשבוע כך שהיום שיש ברצף יהיה פרס יום אחרי בנץ' ולא להיפך כי בנץ' יותר חשוב. אם מרגישים שזה יותר מדי אפשר להתחיל מאימון פרס אחד ולנסות להוסיף את השני בהמשך. אני מההתחלה עשיתי את שניהם פעמיים בשבוע.
בחלק של הפאמפ אני אוהב בזמן האחרון לעשות תרגילים לסטיקינג פוינט. אצלי זאת הנעילה אז אני עושה בורד פרס ל3X6-8 בהתאם.
אחר כך אני עושה תרגילי עזר לגב וידיים. בתקופה שעשיתי גם פרס בדאג הפבורן לא עשיתי תרגילי עזר והייתה גם תקופה שלא הייתי עושה את הפאמפ
חושב שהיית מתקדם ככה גם ללא העליה של כמעט 10 קג במשקל גוף?
חושב אולי לעשות פעמיים את הבנץ ופעם 5*5/5*3 לכתפיים-ז״א 3 לחיצות שבועיות.
דווקא הלחיצות מאוד חלשות אצלי למרות שמסה ״מכובדת״ ועלייה חודשית של 2.5 קילו במשקלים נשמעת יחסית מעט בגלל זה מתלבט,מנסה למצוא משהו ייעודי לבנץ

חושב שהיית מתקדם ככה גם ללא העליה של כמעט 10 קג במשקל גוף?
חושב אולי לעשות פעמיים את הבנץ ופעם 5*5/5*3 לכתפיים-ז״א 3 לחיצות שבועיות.
דווקא הלחיצות מאוד חלשות אצלי למרות שמסה ״מכובדת״ ועלייה חודשית של 2.5 קילו במשקלים נשמעת יחסית מעט בגלל זה מתלבט,מנסה למצוא משהו ייעודי לבנץ
חד וחלק כן. התקדמתי בה גם בניטרלי וגם בחיטוב. תחשוב שאני עליתי בסה"כ בערך 10 קילו מאז שהתחלתי אותה לפני שנתיים וחצי. אופציה מעולה, אני כרגע עושה פרס פעם בשבוע ל5X5.
כמה הבנץ' שלך כרגע וכמה הוא עלה בשנה האחרונה? אתה תגלה שהתשובה היא כנראה פחות מ30 קילו שהם 2.5 לחודש..

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית