הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג Hertzel Method

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-29/12/25
חיה.
משקל מטרה, לא יאומן אני בטוח שיש לך 260.
מה המטרה עכשיו? להמשיך להתחזק, או להתחטב.
אני זוכר שאמרת פעם שכשתגיע ל250 סקוואט תתחטב, אם אני זוכר נכון.

תשמע אני מתפתה לראות אותך עושה 600 lb סקוואט מצד אחד, ומצד שני להתרשם מהמשקל המטורף שאתה מרים כשתשקול פחות.
לא משנה לאן תמשיך זה מרשים בטירוף:161bd:
אני גם חושב שיש לי 260, אבל המטרה שלי הייתה 250 ולא היה לי חשוב מספיק לנסות יותר ולהסתכן בלהיכשל ואולי לעקם לצמיתות את המוט בשביל לנסות יותר. וכן, אני אכן אתחיל חיטוב בסוף השבוע. המטרה היא לרדת לאזור ה88-90 קילו ולשמור כמה שאפשר על שריר וכח. אחרי זה אעלה שוב ל100 ואגיע למשקלים הרבה יותר כבדים.

yanivgoft עדכן/ה את הלוג ״לוג Hertzel Method״:

עדכון לוג: 15/08/20

W4D3:
Deadlift:
70x2x5
100x5
140x1
160x1
180x1
200x1
220x1
240x1
260x2xf - first attempt my grip slipped, and on the second I felt the bar sticking to my thigh and nearly locked out. Would have probably gotten it if I have talcum powder on. Whatever
Deficit deadlift:
205x2x2 - back was hurting and motivation was gone so stopped here.
Let the weight cut begin

קרא את שאר עדכון הלוג...

סהכ סימטרי

אתגרת עם המדידת צוואר,אנסה
מדדתי בעיקר כי שמתי לב שאני הרבה יותר נחנק מהצוואר שלי בשינה בחודשים האחרונים ואני רוצה לראות האם זה ישתנה לאורך החיטוב

מדדתי בעיקר כי שמתי לב שאני הרבה יותר נחנק מהצוואר שלי בשינה בחודשים האחרונים ואני רוצה לראות האם זה ישתנה לאורך החיטוב
אולי ישתנה קצת
בכל מקרה תסדוק את עם רופא (להיחנק בשינה זה לא נעים בכלל)
בשביל הגאג
מדדתי עכשיו (אחרי מציאת הצוואר מתחת לזקן)
43-44
קטע

כל השאר מדדת בבוקר רפוי ?

אולי ישתנה קצת
בכל מקרה תסדוק את עם רופא (להיחנק בשינה זה לא נעים בכלל)
בשביל הגאג
מדדתי עכשיו (אחרי מציאת הצוואר מתחת לזקן)
43-44
קטע

כל השאר מדדת בבוקר רפוי ?
מדדתי מכווץ בבוקר אחרי שירותים. אני חושב שזה חשוב בעיקר בבטן כדי לקבל מדידות אחידות. אחרת רק הנשימה נותנת לך פלוס מינוס של איזה 5 ס"מ.
אתה שמאלי?
ובהצלחה בחיטוב 😃
לא, אני 0מולני.
סתם, בעיקרון כנראה. אני שמאלי ברגל ובגיל 4-5 שברתי את יד שמאל וכנראה התרגלתי לכתוב עם יד ימין ומאז היא היד הדומיננטית שלי. שני ההורים שלי שמאליים. אגב, בעזרת אללה עוד 3 שבועות הפלטות צריכות להגיע לנמל אשדוד ואוכל סוף סוף להחזיר לך את הפלטות שלך

לא, אני 0מולני.
תיזהר ש @nlr666 לא יחשוב שאתה רציני ויבוא אליך
סתם, בעיקרון כנראה. אני שמאלי ברגל ובגיל 4-5 שברתי את יד שמאל וכנראה התרגלתי לכתוב עם יד ימין ומאז היא היד הדומיננטית שלי. שני ההורים שלי שמאליים.
פשוט שמעתי מתישהו שאצל שמאליים הצדדים יותר מאוזנים מבחינת ההבדל. אצלי נגיד כשמדדתי היקפים מתישהו אז היה נראה לי יותר מס"מ הבדל לטובת יד/רגל ימין
אגב, בעזרת אללה עוד 3 שבועות הפלטות צריכות להגיע לנמל אשדוד ואוכל סוף סוף להחזיר לך את הפלטות שלך
בכיף, הכל טוב, לפחות הן מקבלות קצת עבודה במשקלים רציניים בינתיים 😃

יניב בחור רציני
כבר הזמין ;)

נראה לי יותר מס"מ הבדל
1-2.5 זה עוד בגדר סביר
כמה יצא לך?

בעזרת אללה עוד 3 שבועות הפלטות צריכות להגיע לנמל אשדוד ואוכל סוף סוף להחזיר לך את הפלטות שלך
ان شاء الله (אינשאללה)

אם צריך עזרה בהובלה,אל תהסס אה?

פשוט שמעתי מתישהו שאצל שמאליים הצדדים יותר מאוזנים מבחינת ההבדל. אצלי נגיד כשמדדתי היקפים מתישהו אז היה נראה לי יותר מס"מ הבדל לטובת יד/רגל ימין

בכיף, הכל טוב, לפחות הן מקבלות קצת עבודה במשקלים רציניים בינתיים 😃
נראה לי שההבדל הכי גדול שהיה לי פעם היה איזה 1.5 ס"מ ברגליים ו1 בידיים.
יניב בחור רציני
כבר הזמין ;)

1-2.5 זה עוד בגדר סביר
כמה יצא לך?

ان شاء الله (אינשאללה)

אם צריך עזרה בהובלה,אל תהסס אה?
מסתדר, אני אגיע עם 2 רכבים. זה שוקל הרבה אבל תופס מעט נפח אז זה לא סיפור גדול אבל תודה:wub:

אגב, עשיתי עכשיו סרטון פוזינג כדי שיהיה לי תמונות before after. מרגיש בילדר

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית