הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג Hertzel Method

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-29/12/25
yanivgoft עדכן/ה את הלוג ״לוג Hertzel Method״:

עדכון לוג: 19/08/20

Morning BW 98.6
Went to Michael in Athleticlinic yesterday and he fixed me up and gave me a physiotherapy routine to do twice a day and I feel much better and have more ROM after each time I do them. very thankful he had a cancellation otherwise I'd have to wait until next week. Anyway today I felt good enough to do some feet up bench.
W5D2:
Feet up BP:
20Xa bunch
50X10
80X6
90X3X6
Then did my evening physio

I'm postponing my cut until I'm better.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מה זה הקליניקה הזאת, איפה הם? מתמחים בפציעות ספורט? כמה עולה פגישה?
ושאלה, למה אתה כותב הכל באנגלית ולא בשפת הקודש?

מה זה הקליניקה הזאת, איפה הם? מתמחים בפציעות ספורט? כמה עולה פגישה?
ושאלה, למה אתה כותב הכל באנגלית ולא בשפת הקודש?
יושבים בנתניה ומיכאל הוא כנראה הפיזוטרפיסט ספורט הכי טוב שיש בארץ. עזר בין היתר להמון ליפטרים לחזור לעצמם מפציעות קשות. אני באמת לא יכול להדגיש כמה אני ממליץ ללכת אליו אם יש לך בעיה כלשהי אפילו שזה נסיעה של שעה מנשר. מפגישה עולה 300 שקל אבל יש לי ביטוח בריאות פרטי של הראל והם מחזירים לי 80 אחוז מהמחיר. אם יש לך ביטוח פרטי אתה יכול לבדוק אם הוא מכוסה אצלך. אגב, גיליתי שיש לי החזר רק אחרי שהייתי אצלו פעם ראשונה. הוא שווה כל שקל גם אם אתה לא מקבל החזר מהביטוח.
אגב, הנה בזמן שאני כותב את ההודעה הזאת הוא בדיוק שלח לי הודעה לשאול איך מתקדמת ההחלמה.
עברתי לכתוב באנגלית בלוג כי נמאס לי לתרגם שמות של תרגילים כמו power chest flys וכו. אז יותר נוח פשוט לכתוב הכל באנגלית וזהו. יש לי גם אנגלית מאד טובה אז זה לא מפריע לי להתבטא.

yanivgoft עדכן/ה את הלוג ״לוג Hertzel Method״:

עדכון לוג: 30/08/20

Moning BW 97.7 and yesterday was 97.3. Starting to drop some kgs.
Starting my rehab block.
W1D1:
45cm Box Squat:
70X5
100X5
120X6
140X6
160X6 - started feeling my back a little, but just right. Happy it only starts at 160.
Jefferson Deadlift:
30X5X10
Spoto Press:
60X5
80X3
100X3
110X6
115X6
120X6
Glute Bridge 4X10
Banded deadbugs 4X10
Ab wheel 4X10

קרא את שאר עדכון הלוג...

מזו הקופסא הזו, ייעודית לbox squat או משהו מאולתר?
סט ראשון זה היה הבנץ' (45ס"מ). אחרי זה זה היה 4 קרשים בעובי 1.75 כל אחד, 2 רצפות גומי 2.5 סמ, 4 פלטות של 20 בעובי 4.5 ו2 פלטות של 10 בעובי 4 חחח

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית