הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג Hertzel Method

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-29/12/25
yanivgoft עדכן/ה את הלוג ״לוג Hertzel Method״:

עדכון לוג: 28/07/22

Meet day. Setting up the comp was rough. Between Driving around to get all the equipment and running around to get everyone to do their jobs even when I barely lifted anything by the time I needed to compete I was already exhausted with a sore back and had 5 hours of sleep the night before. I almost gave up competing at all but I ended up telling my self I'll just do my body allows me on the day.
Squat:
warm up:
70x5
100x5
140x3
160x1
180x1
My head was spinning already during warm ups but everything was still quick.
Attempts:
200 - good lift
217.5 - good lift
232.5 - Had to rerack the bar because my head was spinning and I was unstable. After that strength wasn't there.
Well, here goes 9/9. 217.5 was very fast so thought it was reasonable.
Bench:
Warm up:
70x2x5
100x3
110x1
122.5x1
135x1
Bench felt better.
Attempts:
142.5 - good lift
152.5 - good lift
157.5 - Felt my erector about to go and gave up the rep. I wonder if it would have been the same had I chosen a better 3rd for squats.
Deadlift:
Warm up:
70x5
100x5
140x3
160x1
180x1
200x1
Speed was decent but I was just exhausted by this point.
Attempts:
220 - good lift
240 - good lift
255 - hurt my back above the knees and collapsed.
It's probably somewhere between reinjuring myself and muscle strain. Hopefully it will heal quickly.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נשמע קשה לארגן תחרות וגם להתחרות באותה תחרות.
לא הייתה אופציה בכלל להתפקס על רק להתחרות בלי כל המסביב? כי אם לא נשמע שהאופציה היחידה שלך להתחרות באמת זה רק בארגון אחר.

נשמע קשה לארגן תחרות וגם להתחרות באותה תחרות.
לא הייתה אופציה בכלל להתפקס על רק להתחרות בלי כל המסביב? כי אם לא נשמע שהאופציה היחידה שלך להתחרות באמת זה רק בארגון אחר.
זאת הייתה הגרסא של להתפקס רק על התחרות כמה שאפשר חחח לצערי אין לי ממש אופציה להתחרות בארץ באמת ואת התחרות הבאה שלי אצטרך לעשות בחול. אני קצת לא רצוי באיגוד השני הפעיל כרגע...

@yanivgoft
אדם במעמדך(מארגן תחריות),מוכר בתחום וכו
צריך להרגיש לא נעים,להתחרות בתחרות,גם אם זה באירגון אחר?
תחרות זו תחרות!
מה? אכפת לפלטות מי מרים אותם?
באמת אני שואל

@yanivgoft
תחרות זו תחרות!
באמת אני שואל
לצערי פאוורליפטינג בארץ מלא ב'petty politics'. בארגון א' יותר, בארגון ב' פחות. אבל לא חושב שיש חפים מפשע.

נשמע שחזרנו ל2013-2015
אז המצב עוד היה יותר טוב.
@yanivgoft
תחרות זו תחרות!
באמת אני שואל
זה לא עניין של לא נעים. פשוט לא יכניסו אותי לשם.
לצערי פאוורליפטינג בארץ מלא ב'petty politics'. בארגון א' יותר, בארגון ב' פחות. אבל לא חושב שיש חפים מפשע.
תשמע, לי אין שום בעיה שאף אחד יבוא להתחרות אצלי. המטרה שלי היא להגדיל ולשפר את הספורט לכולם. אם יש מישהו שחושב לרגע אחד שהוא "לא רצוי" בILPL או שינסו להתנכל לו בכל צורה שהיא מוזמן לראות בהודעה זו הזמנה לבוא להתחרות ולהנות אצלנו. אני מבטיח יחס יפה ושווה בדיוק כמו שכל מתחרה אחר מקבל אצלנו.

אין לי ספק שכל אחד מוזמן להתחרות.
אבל אני חושב שיש מה לשפר/לתקן/למגר.
אז בבקשה בוא תגיד לי מה אתה חושב שצריך לעשות כדי להשתפר. אנחנו נטולי אגו - אני מחפש את הביקורת כדי שנמשיך להשתפר עוד ועוד. יכול גם כמובן לשלוח לי הודעה בוואטסאפ אם לא בא לך שזה יהיה פומבי פה בפורום לכל ה3 אנשים שקוראים את הלוג שלי חחח

אז בבקשה בוא תגיד לי מה אתה חושב שצריך לעשות כדי להשתפר. אנחנו נטולי אגו - אני מחפש את הביקורת כדי שנמשיך להשתפר עוד ועוד. יכול גם כמובן לשלוח לי הודעה בוואטסאפ אם לא בא לך שזה יהיה פומבי פה בפורום לכל ה3 אנשים שקוראים את הלוג שלי חחח
אדבר איתך בוואצפ

yanivgoft עדכן/ה את הלוג ״לוג Hertzel Method״:

עדכון לוג: 08/08/22

Haven't updated since comp recap. Back is feeling much better, got almost all daily activities to be painless again. 5 days after comp I did this session:
Lat pulldown 3×8@6
Machine overhead press 3×8@6
Machine chest press 3×8@6
Leg extensions 3×8@6
Leg curls 3×8
Cat cow 3×20

Than, 2 days ago I did:
Seated lateral raises 12x3x8
Seated front raises 12x3x8
Machine rear delt fly's:
100x3x8
Preacher curls:
30x10
35x3x10
Incline curls:
12x10
10x3x10
Cat cow 3x15

And today I saw a physio and I'll start doing some exercises he gave me daily.
I did box squats 42x3x10 completely painless.
Then some banded leg extension leg curls.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית