הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חייבת עזרה

• פותח/ת השרשור sapir5
  • פורסם בתאריך

sapir5

משתמש מתחיל
2
1
נק' מוניטין:
1
2
1
נרשמתי לפני מעל חודש לחדר כושר, היה לי אימון אישי אחד שבנו לי תוכנית אימונים ויש לי תוכנית מסודרת.
הבעיה שאני ממש ביישנית ולא יודעת להשתמש באף אחד מהמכשירים חוץ מההליכון, גם אם זה איך לעשות את המכשיר עצמו וגם אם זה להתאים לעצמי את הגובה והמשקל אני פשוט לא מצליחה ואין שום סיכוי שאגש לאנשים לבקש עזרה.
אפילו אם אני סתם אתיישב על מכשיר ומישהו יסתכל עליי אני כבר ארגיש לא בנוח ואוותר.
נוצר מצב שאין לי מוטיבציה להתאמן ואני פשוט לא מגיעה וזה מאוד מבאס אותי :\
ההורים שלי כבר מסיקים מזה שאני לא רצינית לגבי החדר כושר ורוצים לבטל את המנוי ולא נעים לי להגיד להם שאני סתם מתפדחת ..
מה לעשות? אני ממש מאכזבת את עצמי

קודם כל תיגשי לאחד המדריכים(אם יש מדריכה מה טוב) ותשאלי!

תגידי שזה האימון הראשון שלך ואת לא יודעת מה לעשות ובאיזה מכשירים להתאמן.

אני בטוח שאם תגידי את האמת ותהיי כנה אף אחד מהמאמנים לא יתפרץ עלייך בזעם או להפך יצחק לך בפנים, הם יותר מישמחו לעזור, בשביל זה הם שם.

או שאם בא לך את יכולה להגיד היכן את מתאמנת ואולי יש כאן מישו שמתאמן באותו מקום ויוכל לעזור.

זה בטחון עצמי שאת צריכה לעבוד עליו בלי קשר למכון כושר, אבל כאלטרנטיבה את יכול לחפש באינטרנט את
שם התרגילים שאת מעוניינת לעשות ולמצוא הדגמות.

יש מומחים ממני בנוגע לאיכות ונכונות התרגילים המוצגים אבל זה מה שעלה מחיפוש קצר בגוגל:
http://www.lifeisgood.co.il/exercises

וגם זה נחמד:
http://www.acefitness.org/acefit/exercise-by-bodypart/

בנוסף, חצי אם לא רוב המשתמשים כאן אינם עושים תכניות שמשלבות עבודה על מכשירים או מכונות אלא עובדים עם תרגילים שבהם משתמשים במוט.

בואי תעלי מספר פרמטרים אישיים כמו גיל גובה ומשקל ואנחנו נייעץ לך בנוגע לתוכניות תזונה ואימונים. אגב את יכולה להעלות לכאן את תכנית האימונים שנתנו לך מחדר הכושר ונייעץ לך אודותיה.

אולי תחפשי מישהו כאן בפורום שמתאמן באותו מכון?

חשוב שלא תתייאשי כי אין דבר כזה להכנס למכון בפעם הראשונה ולדעת מה אתה אמור לעשות.
את חייבת איזושהי הדרכה לתקופה של חודש חודשיים כדי שתרגישי יותר בטחון במה ואיך לעשות.
איפה את מתאמנת?

בדיוק בשביל זה יש את המדריכים. תפני אליהם ואני בטוחה שישמחו לעזור לך.
כמו כן, את מוזמנת להתייעץ\לשאול את החבר'ה כאן על כל דבר ונעזור בכיף 😃

עושה רושם שלצערינו היא לא תחזור לכאן שוב ושזה היה ביקור חד פעמי כמו הרבה נשים שמגיעות לפורום הזה.

• פותח/ת השרשור
אני מתנצלת, הייתה לי תקלה במחשב ולא הייתה לי גישה לכאן עד עכשיו
בת 15, גובה 1.66 ומשקל 53.5
אני מתאמנת בהולמס פלייס וזו תוכנית האימונים שלי:
-30 דק' פעילות אירובית
-לחיצת חזה 12X3
-משיכה לחזה צר והפוך 12X2
-פשיטת ברך 12X2
-כפיפות ברך 12X2
-חתירה 12X3
-הרחקת כתף עם משקולות בעמידה 12X2
-מקבילית 12X3
-לחיצת רגלים 12X2
-לאנצ'ים חופשי 12X2
-כפיפות בטן על ספה 20X4
תודה רבה לעוזרים..

נרשמתי לפני מעל חודש לחדר כושר, היה לי אימון אישי אחד שבנו לי תוכנית אימונים ויש לי תוכנית מסודרת.
הבעיה שאני ממש ביישנית ולא יודעת להשתמש באף אחד מהמכשירים חוץ מההליכון, גם אם זה איך לעשות את המכשיר עצמו וגם אם זה להתאים לעצמי את הגובה והמשקל אני פשוט לא מצליחה ואין שום סיכוי שאגש לאנשים לבקש עזרה.
אפילו אם אני סתם אתיישב על מכשיר ומישהו יסתכל עליי אני כבר ארגיש לא בנוח ואוותר.
נוצר מצב שאין לי מוטיבציה להתאמן ואני פשוט לא מגיעה וזה מאוד מבאס אותי :\
ההורים שלי כבר מסיקים מזה שאני לא רצינית לגבי החדר כושר ורוצים לבטל את המנוי ולא נעים לי להגיד להם שאני סתם מתפדחת ..
מה לעשות? אני ממש מאכזבת את עצמי

בואי נתחיל מזה שיש כאן תקלה חמורה ביותר מצד חדר הכושר: לא יתכן מצב, שבו מתאמנת חדשה לא יודעת לתפעל את המכשירים והכלים השונים בחדר הכושר. זו האחריות המלאה שלהם!

יחד עם זאת, לאור המצב הנ"ל, זו צריכה להיות האחריות שלך - האינטרס שלך - לדעת. ולשם כך אין מנוס מלגשת אל אחד המאמנים או אחת הנאמנות ולשאול כל שאלה שאת צריכה בנוגע לתפעול הציוד.

אין מה לעשות. תירוץ של "אני ביישנית" לא תופס פה. עם כל הכבוד, לא מדובר פה על משהו רומנטי. בסה"כ שאלה של "איך לעשות" משהו.

יש לך חברה שמתאמץ איתך? גשי יחד איתי.

Back
למעלה תחתית